Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért főműsoridőn kívül erősödik, aztán hamar visszaadja. A miért van így és meddig marad így az saját vélemény, de nem lennék optimista a forint jövőjével kapcsolatban. Nem is vagyok.
Ugyanazt csinálják mint Fidel Castro, államosítunk nyugati (amerikai) cégeket, aztán, ha ezek után nem ad az USA pénzt, akkor rohanunk Hruscsov elvtárshoz.
Indítsd sokkal messzebbről. Három lemenő hullám kell, annak indult a c szakasza. Ez minimum a b alá, 367 alá megy. És gyakran a 4.hullám aljáig tart a korrekció, de legalább a 38,2 fibonacci szintig. Utóbbi 360 alatt van.
szerintem még nincsi tt a kitörés ideje. nem tudom hogy jön itt ki az elliot, de ha 435 -370 egy 5-ös korrekció volt A 389/395 B-nek nem szabadna 370 alá mennie vagy ha A 389 B 377 C 395, és egy újab 5-ös jön le, amit valamelyik nap rajzoltam, szimplán elmélkedés, abban 367 volt az alja. Powell megint bedobta a bombát. Jövőhéten lehet kiszállok a buliból. Nagyon el fog mászni a SWAP, és szerintem EUR megint elindul. EUR PLN nagyon durvát jött, forint felét te..... szomorú:R
ez a powell féle üzenet megint nem túl rózsás az usd huf szempontjából. bár lehet már beárazták a soft landinget (s&p 4100-4600). ha nem, akkor baj van megint (mint 384.2-től -378-ig)
A kinaiakat nem tartja vissza ilyesmi, lehet előbb tálalják fel a gyerekeit csípős szószban neki mint vinnyogva hazaszaladnának. De erre semmi szükség elég ha mosolyognak. Meg se próbálkoznak majd velük.
MOst néztem egy videót, Lázárt gyakorlatilag nem túl finoman megfenyegette a külföldi építőipari gyártókat, hogy kb addig jó,amíg maguktól elmennek. Ez hosszú távon egy igen jó politika, én várom a 350et, meg a sok külföldi beruházást,mert ez biztosan vonzó lesz nekik. Majd lesz megint 5 csempe, meg 3 járólap, amiből lehet választani,mint a szocializmusban. Tényleg el kell innen húzni,ezek 2026 után kajakra meg fognak vadulni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)