Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Chart-os érdemeid elismeréseképpen neked itt a topic-ban vizsga nélkül is kiállítunk egy shortos jogsit. A 378-nál shortolókat többen trédernek nevezik. Egy up-nál nyilván praktikusabb. Ugye nem kell megint magamnak megcsinálni a házit?! :)) Jut eszembe, neked nem a mai short után pengetik a 3x swap-ot?
Rothadó Németország: Ristorante pizza: 1,59 euro (604 Ft), itthon 1100-1200 körül van "akciósan". Barilla 500 gr-os spagetti tészta: 0,85 euro, kb. 325 Ft, ez is duplája itthon. Nivea deo roll-on: 2 euro, cirka 760 Ft, ez is lassan 1000 Ft körül van mindenhol, de inkább felette. Nesquick kakópor: 4,48 euro, 1700 Ft/kg, itthon ez 2400-2700 Ft között van. Banán: 1,11 euro, 420 Ft/kg 4 db Kitkat: 1,69 euro, 645 Ft a 4 db, 162 Ft/db. 4 db-os, 75 ml-es Colgate fogkrém: 3,99 euro, 1515 Ft, 380 Ft/db Ariel mosószer: 3,87 euro/liter, 1450 Ft/liter Igaza van a fő kommunistát nyaraltató kancsal Mariskának, a németek elvesztek, nem léteznek lassan, már fűtésre se lesz pénzük, ha ez így megy tovább.
Egyébként a maga módján még rosszabb, ha nem egy leszúrással jutnánk el oda, hanem addig szuttyogunk még néhány hétig errefelé, amíg az Erste szépen hetenkénti emeléssel kiüti a saját certijét. Nem lesz katarzis, meg fordulat, csak mocsár..:)
Szoktam mondani: "passzát szél". na az visz minket, már pedig sokáig kitarthat. Nem vagyok poziban, bár erősen fordult a belső énem, hogy "BUY BUY BUY", de erősen tiltakoztam!:D Holnap jön a jó infla adat, ezt mondták a kormányinfón, bár a portfolio meg azt írta,h jó infla adat > gyorsabb kamatcsökkentés. Örüljünk, aminek örülni kell, aztán majd fordul 1x.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)