Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyszerű. A magyart eladják külföldre. A külföldit (a gyatrát) meg behozzák. Kb. a búzával is ez a helyzet szerintem. LIDL -s Belbake vagy mi a t...m finomliszt, ok@'dék minőségű. "Magyar termék", elég szomorú, ha ez tényleg magyar.
Nemcsak az arakkal van baj, amit itthon fizetunk az elelmiszerert. Hosszabb spanyolorszagi vakaciorol jottunk haza nemregen. Igen, az elelmiszerek jelentos resze valamivel - tobbe-kevesbe - alacsonyabb. A nagy kulunbseg a valasztek es a minoseg. Hazaerkezes utan elmentem a Lidl -be vasarolni, tobb mindent, peldaul paradicsomot. A furtos paradicsom kb ezert ft volt kiloja. Szegyellni valo volt a minosege, a spanyoloknal ezt ingyen ( a majdnem gratis kosarba sem) teszik be. Miert kell itthon ilyen gyatra minosegu zoldseg - gyumolcsot ennunk?
én megvárom a kormányinfót 13:00, + hétvégi swap miatt ne szívjak. + általában pénteken mindig erős a forint, most sem várom másképp. Tudom...nincs jogsim shortra, csak longra...ilyen ember vagyok.:D.
EUR HUF 4h: https://kephost.net/p/MTAxNzM2OA.png egy fej vállat látok. Fsociety féle 1.05 körüli várakozást erősíti a 4h sávtető érintést. Bár 13 órakor meg Kormányinfó, amitől a forint meg szárnyra kaphat, vagy ellenkezőleg...
Arra azért kiváncsi leszek, hogy a 41 forintos üzemanyag ár emelés, meg a Lörincz féle "nem-a lakosság-fizeti-meg-a-megszorításokat" izmos útdíj emelkedés vajon mennyiben fogja megdobni a bolti árakat,ezáltal az inflációt. Mert azt kb kizártnak tartom,hogy semennyire.
Sőt, lassan zabálni sem kell, úgyis a lakosság több mint fele túlsúlyos. :) Majd jól lakunk potrohos vezírünk imádatából, Észak Koreában is így csinálják. :) "Éljen" a párt! :D
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)