Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez egy EP képviselő, nem igazán releváns arra nézve, hogy a Bizottság mit dönt, a legtöbb hiteles(ebb) forrás továbbra is valószínűsíti, hogy november végéig a pénzek egy része zöld jelzést kap (ettől a tényleges kifizetést még telerakhatják erős monitoringgal, de egy gyors doppingra jó lehet egy hivatalos bejelentés bármikor a forintnak).
emlékszem 320 körül is vártuk és jöttek az eu-s pénzek és nem erősítették az árfolyamot sajnos. már akkor sem. utána találták ki azt a dumát, hogy azéé jó a gyenge FO$rint mert többet kapunk belőle a leváltott eu-pénzekért... mintha nem tudnánk nyomtatni amennyit akarunk
ha hasonló is, akkor jön még lentebb:D 379.3 dobta meg, múlthéten írta valaki ma200 itt van. ha 4h-n nézed, pont arról indul a mostani 4h gyertya. ideig-óráig. Nagyon hitetlen lettem:D
Erős a gyanúm, mivel fibo 61.8ra jött le ez a mostani hullám( kb fillérre), hogy itt akár vége is lehet az erősödésnek. Meglátjuk, 2 scenárió fut,amit korábban itt megosztottam,nem zárom ki,hogy az EURHUF bull fut,vagy még mindig a B hullám a nagy korrekciónak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)