Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pesszimista voltam, ennél csak több lehet. Persze kalkulálhatunk közép-realista 368 x 1,16 x 1,19 = 508 Ft-ot is. És ma éves mélypont van az árfolyamban.
Az én stratégiám, a bízz Istenben, de tartsd szárazon a puskaport. Magyarul, nem bízom Magyarországban, de teljesen elszakadni sem tudok tőle, de azért törekszem a magyar függőség minimalizálására.
Mai 368-hoz kalkuláltam. Októberi 433-hoz már nincs értelme kalkulálni. Értem, hogy a hozam csak egy szempont, van más is, meg a nulla és a 100% allokáció között is elég nagy a tér.
Ez oké! Csak ki is lehessen venni majd. Feltételek változhatnak. 2025-ig lehet 490 -is a Ft akár ha lesz valami gebasz.Van rá esély,ahogyan alakulnak a dolgok. Tudom most még hihetetlennek tűnik de tavaly is az volt az 370 alatti euro. Egyébként ujra uj csúcson a Ft. 367.859:)
368 alatt közel az új alljhoz van még tér lefelé ? nálam itt már nagyon kezd beszűkülni, mintha nem nagyon mehetne már tovább, nincs tér 366 alatt kiváncsi vagyok most hogy látod
2025 tavaszig ez sokkal több kamatot fog fizetni, mint 5-7%. Lesz egy 16% és lesz egy annál is magasabb kamatfizetés. Ha a hozamot nézed (mert lehet más szempont is), akkor ehhez 2025 tavaszig 490 Ft+ kellene, hogy jobban járj.
Nyilván, kérdés hogyan gondolkodnak. Ha jövöre mondjuk(vagy még az idén) egy számjegyű inflációt terveznek a kamat is max 5-7% lesz szerintem. Ezen el kell gondolkodni és még ráádásul ott lesz,hogyan tudok hozzájutni ha valami gebasz lesz! Én inkább Euro kinti bankba.
Én nem tudom de ilyen Euro szintnél már nem lépnék be semmi pénzért! Aztán lehet tévedek! Én már Euro vételben vagyok multkor vettem már egy keveset úgy néz ki nem a legjobbkor. 362 -355-348 következó terv a vásárlásra
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)