Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Forintra atszamolta. Aki havi 1 millio eurot tud sporolni, az kapo a nerben :D
1m Ft az olyan 2500 euro. Ketten keresnek alacsonyabb statuszu szellemi allasban, vagy akar vendeglatasban osszesen havi 5000 eurot, a felebol vigan meg lehet elni meg hitel torlesztessel egyutt is.
Igazad van, pont így történt. Örököltem, amit aztán be is fektettem a tőzsdén, hogy had gyarapodjon. Csak épp 2015-ben a görög válsággal el is csertiztem szinte az egészet. Nagyon kemény tanulópénz volt! Amiért az ember saját maga dolgozik meg, sokkal jobban megbecsüli. Sose kereskedjedet certifikátokkal!!!
Egy 40-45 ev koruli felnott ember altalaban ilyen korban mar orokol, atelt egy bika ciklust a tozsden, jo poziba kuzdotte fel magat. Jo munkahelyen netto 1-2 millio kozott is lehet keresni, lehet mar Magyarorszagon elni es nemet cegtol fizetest kapni, ez az EU legnagyobb elonye nekunk mimagyaroknak :) Szerintem induljunk ki abbol, hogy amit az emberek anonym modon beirnak ide, azt higgyuk el. Ugyse fog senki szamlakivonatot, nevet, cimet kozzetenni. Meglepodnetek mennyien irogatnak ide a multis munakhelyukrol 50-100 millios ertekpapirszamlakkal. Konkretan tudok itt milliard feletti forumtarsrol is.
En tudom, hogy kaki van Magyarorszag on, de kintrol ugy latszik , minden rendben van. Az emberek vesznek mindent , draga ingatlanok, autok, mar a napi elet is dragabb Magyarorszag on. Illetve mindenki boldog, nincsenek hatalmas sztrajkok, ellegedetlenkedes. Angliaban most a fel orszag sztrajkol, pedig ritka egy birka nep ez is. Nekem Magyarorszag draga, de igy latszik otthon szeretik, Hiszen szo nelkul fizettnek mindenert
Tudom, nekunk is nehez volt az elejen, de megerte. En mar 20 eve kint vagyok. Haza nem megyek, nekem Magyarorszag draga nagyon, most spanyol tengerparti ingatlant nezegetunk
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)