Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
napi 13 órát mosogattam és mellette suliba jártam, k..rva nehéz volt de csinálni kellett valamit :D Onnan meg NHS és jóvilág jött, az első 2 év volt nagyon nehéz. De megalapozta a mostani életem és soha nem bántam meg!
Aki nem fix munkara megy ki, mindenki ott kezdi. En nem ertem a magyarokat, miert szegyeny dolgozni. Angliaban gyerekek dolgoznok, mosogatbak is tanulas mellett es nem ciki. Otthon meg ciki elmenni a mekibe dolgozni
Mosogatassal kezdtem, majd egy londoni korhaz hr osztalyan voltam analitikai csopvez amikor hazajottunk. Nem szegyellem honnan indultam, a munkat soha nem kell szegyelni...
A nettó misi sajnos nincs meg 🥲 de nem panaszkodom. Amúgy feleségemmel kint kb havi 1500-2000 fontot raktunk felre havonta. Igaz mi nem éltünk nagylábon és vigyáztunk a pénzre...
Most ezen kar osszeveszni, de 8,5 ev kulfold sokat nyom a latba. Meg ha ott nem is tett el egy halom penzt a palyafutasa elejen, egy ilyen kulfoldi tapasztalat magyar munkaeropiacon is nagyon sokat er. Business analyst az meg eleve egy tapos pozi, netto millio garantaltan megvan. 2018-2021 kozott siman lehetett 3-4x-ezni a tozsden, olyan szinten ment az orulet. Ha volt 25 millioja, abbol siman csinalhatott 100-at.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)