Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen de ez felérne egy beismerő vallomással még a béégető birkáknak is ha kormányközelből jönne. Hofi szavaival : "süllyed a hajó de még festik a korlátokat"
Ha lett volna ott kamatyolás, illetve leyen asszonyság is a realitást beszeli a huf sem lenne itt, nyilvan megtaposva lenne, értékelve a kormányt, de nem 370en.
A fő probléma mégis ezzel van, hogy a politika olyan szinten avatkozik olyan dolgokba,amibe nem kéne. 2010.04.hó óta: https://imgur.com/a/Gh4jZsc ; Eur/ FOSrint 37,64% gyengülés pln 20,55% gyengülés hrk 3,59% gyengülés czk -0,13 erősödés 2004.05. óta: https://imgur.com/a/iX2LYn5 ; eur/ FOSrint 44,96% gyengülés pln -0,86% erősödés hrk 2,23% gyengülés czk -19,92% erősödés A különbség is érdekes ugye? MÁSHOL IS EZ MEGY A VILÁG-ban vallásúak ugye? FOSrint majd 45% gyengülésből orvbán 37,64 % intézett pln lengyelek ugyanezen idő alatt 21,41%-ot gyengültek hrk a horvátok és még focizni tudnak 1,36%-ot bírtak gyengülni csehek 19,79%-ot gyengültek
Hát ez az, hogy már régen kellett volna USA-nak a kamatemelés, de még mindig max. csak a tapering gyorsításáról beszélnek. Orbán meg minden nap vagy 30 miatyánkot elmormol, hogy csak a választas környéken emeljen usa kamatot.......
Kedveseim,ahol a belügyminisztert p sándornak hívják,ott bizony bármi megtörténhet.Egyébként bírom hogy itt mindenki nap mint nap meglepődik mindenen.Hogy is mondta az öreg annak idején?Tetszettek volna forradalmat csinálni...Most ez lett,van,lesz.Nem lettünk svájc kettő,bár lehettünk volna,de nem engedték.Kb ennyi:)
Általában így megy, sajnos mivel elég kiterjedt ismeretségekkel rendelkezem, az ország minden sarkából vannak ilyen sztorik. Igen, általában "csak" az 51%.
Már többször leírtam itt, de a mostani csaáldtámogatási rendszer erre csak korlátozottan alkalmas, mert a nagy pénzek egy részét eleve csak a jómódúak tudják igénybe venni (lásd pl babaváróhoz hitelképesnek kell lenni), másrészt fájóan hiányoznak a soft lépések, mint például a részmunkaidő támogatása, olcsó első lakáshoz jutás, bölcsődék, óvodák, iskolák kötelező nyitvatartása 06:00-18:00 között. Sőt, ezen a téren nagyon leromlott a helyzet, mert jelen fizetésekkel semennyire sem vonzó a pedagógusi pálya, ezért hiány van óvodapedagógusokból és tanárokból is. Szép próbálkozás volt "a vállalj 3 gyereket és lesz 22,5 millió Ft-d", de sajnos rendkívül hatékonytalan. Nagon sokba kerül, és minimális az eredmény. A multikulti egyébként mindenképpen kialakul. Onnantól kezdve, hogy multikulti adás megy a TV-ben, youtube-ot néznek a gyerkek, többet utaznak a világban a családok, az EU-n belül bárki korlátzoás nélkül ideköltözhet, már gyermekkorban mindenfélével találkozik a gyerek, ebbe nő bele, nem szorul bele zárt közösségű, térben korlátozott, repetitív életmódba, azaz nem lesz szokások, hagymányok rabja. Multikulti kialakulása egyébként nagyon felpörgött, 2015 óta 150-ről 200 ezerre nőtt az itt élő nem magyar állampolgárok száma. Ne azt nézd, mit mondanak, hanem, ami történik.
Meseltek nekem is ilyet ismerettsegi korbol. Ez tenyleg durva lehet. Nem nagyon latom ki tudna kivezetni ebbol a monopol helyzetbol az orszagot.Az ellenzeket hagyjuk szerintem... ami most van.
Az azért izgi, hogy becsinálsz a nadrágba, amikor egy aktatáskás ember kiszáll a céged előtt a kocsiból két marcona fiatalemberrel kísérve. A környéken megtörtént már párszor. Én se merem jobban tolni a céget, mert ha túl nagy a nyereségem, felfigyelnek rá a megfelelő helyeken. Megmondom őszintén inkább hagynám lerobbanni, minthogy ezeknek a parazitáknak adjam át. Kivenném amit lehet, a többit meg vigye kánya, aztán külföldön kezdenék új életet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)