Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemszamit kedd, 13:55
Előzmény: #210898  kugel624
Jahh hát a Magyar Petike is mondta... nem csak a 24.hu, családi adókedvezmény helló, de helyette dupla családi... tapsoljunk neki, matematikailag többet vesz el mint ad, de azért szuper minden, hiszen 12000 ft-al majd többet kapnak a gyerekes családok. Igaz hogy egy 3 gyerekes családnál 48 000 plusz családi, cserébe mínusz 200 000 adókedvezmény.. jó a matek, de a többség azt nézi juhhhé dupla csp
kugel624 kedd, 13:52
Előzmény: #210897  Nemszamit
Elárulom neked, a fideszben is vannak nőverők, meg még rosszabbak is. És hát nem kell nekik a szomszédba menni, ha hazudni is lehet.
kugel624 kedd, 13:50
Előzmény: #210883  Sehmet
A 24.hu azt is írta, hogy minden nyugdíjas kap 28,500 ft emelést.
Nemszamit kedd, 13:49
A Helyzet egyszerű... Ha a FIDESZ politikáját támogatom egy kupac szarral vagyok egyenlő. Hát jó, legyen, Én személy szerint büszkén vállalom hogy csak egy kupac szar vagyok. És inkább vagyok egy kupac szar, mint hogy támogassak egy nőverő hazug senkit aki a saját feleségét verte a gyerekei szeme láttára, aki minden második szavával hazudott, a sok gyerek aki azt sem tudja mi a politika ezt támogatja, aki mást nem akar mint kisemmizni a népet a saját hatalma eléréséhez. Szánalmas hogy már május vége és az egyetlen intézkedés csak Orbán ellen szól. 1200 ígéret, evvel szemben más nem megy mint fújj Fidesz, ilyen botrány olyan botrány, most megmutatom, én majd bemutatom, és már elnézést de a sok értelmiség ezen még csak el sem csodálkozik. Hajrá a robotoknak, Fuuuujj Orbán. Java részetek azt sem tudja miért mondja... Vagytok jópáran 18-22 éves korig akik ezt a szart nyomjátok. Mégis mit tudtok ti a politikáról? Ne felejtsük el, hogy Magyarországon 2,5 millió ember szarkupac, és ti ezt a 2,5 millió embert szapuljátok, de miért is? Épp olyan emberek mint ti. Én a tudományban hiszek, mások istenben, mégsem cseszegetem a hívőket... Megérett a magyarság nagyrésze a pusztulásra. Nem baj, én azt mondom, hogy a sok értelmiségnek ezt most meg kell élni, mert még nem tapasztalták meg milyen a rossz, még nem tudják hogy milyen amikor az államfő tényleg csak a saját zsebét tömi. Még nem tapasztalták meg milyen mikor szar, és tényleg szar a helyzet. Most mindenki rá fog jönni, és csak hogy értse mindenki, amikor ez eljön,  a 3 millió ember majd 70%-a azt fogja mondani, én nem a Tiszára szavaztam. Le fogjátok tagadni. Nem baj, lesz ez még így sem, látjuk majd másképp. A Facebook az megy, a posztok pörögnek, hogy senki ne az ígéretekkel foglalkozzon. Megy a robot hiszti, fuuujj Orbán... jön egy sajtó tájékoztató, fuuujj Orbán, parlamenti felszólalás, fuuuujj Orbán.. Hát sok sikert kívánok eme FANTASZTIKUS KORMÁNYUNKHOZ. Remélem azért majd mást is hallunk ettől az óriási fantasztikus embertől azon kívül hogy Fujj Orbán, de ha erről szól a kormányzás akkor jól halad minden 🤣🤣🤣
maxwax
maxwax kedd, 13:47
Előzmény: #210892  Sehmet
Attól, hogy személyeskedő, fölényeskedő megjegyzésekkel próbálod relativizálni a dolgot, még nem lesz kevésbé jogos a kérdés, hogy egy ügyvéd részéről belefér-e az alpári, szexista kommunikáció és a nyilvánosan ismert botrányos viselkedés mentegetése.
.
Tudod, az idegen szavakkal telepakolt, fölényeskedő stílus még nem helyettesíti az érdemi érvelést.
xy2003 kedd, 13:25
Előzmény: #210890  Sehmet
hosszútávon azokra nehéz lesz mert egyre kevesebben vannak.
Testardo kedd, 13:18
Előzmény: #210893  Sehmet
Csak, hogy értsd: ebben a topicban a fideszes jelző a minősítés csúcsa, negatív értelemben természetesen. Tehát amikor ezzel illetnek téged, akkor nagyjából egy kupac sz@rral hoznak egy szintre. 
Sehmet
Sehmet kedd, 12:57
Előzmény: #210891  kugel624
Sajnállak, ha még mindig nem sikerült megértened, amit többször leírtam. Abban a szoros értelemben nem vagyok fideszes, hogy nem vagyok tagja a pártnak, de abban az értelemben igen, hogy támogattam és - jobb híján - támogatom a gazdasági- társadalmi- és nemzetpolitikájukat. Ennél egyszerűbben már tényleg nem tudom leírni. 
Sehmet
Sehmet kedd, 12:54
Előzmény: #210888  maxwax
Ez még az induktív módszer alkalmazására sem megfelelő példa, reprezentativitása miatt nem lehet belőle általános következtetéseket levonni 1 biten felül, mint ahogyan például nem kérdezem meg tőled - sem ., hogy milyen értékrended van, abba belefér-e Róka Réka és hasonlók!
kugel624 kedd, 12:51
Előzmény: #210884  Sehmet
Te még saját magaddal sem értesz egyet. Csak a fidesszel, de nem vagy fideszes.
Sehmet
Sehmet kedd, 12:51
Előzmény: #210889  xy2003
Dehogy "fosik" tőle, csak már nem az őt támogató exbolsikra és libertariánusokra támaszkodik, hanem a keresztény-konzervatívokra, ami alapvetően jó le, és hát azt se felejtsük el, hogy egyházi iskolában érettségizett, és a katolikus Pázmányon diplomázott! 
xy2003 kedd, 12:35
Előzmény: #210868  xy2003

Á nem fogja az egyházakat csesztetni,fosik tőlük.
ebből is látszik,egy sz@ros sort nem mert törölni.
https://index.hu/belfold/2026/05/26/magyar-peter-tisza-part-kormany-mellethei-barna-marton-miniszter-igazsagugy-alkotmany-modositas/
maxwax
maxwax kedd, 12:32
Előzmény: #210885  Sehmet
Azért az alpári stílust, a szexista beszólást - ezért rúgták ki egyik munkahelyéről - és "vakkomondor"-os eseteket  nem sorolhatóak a szarkazmus kategóriájába. Milyen értékrended van, ha ez belefér???
Sehmet
Sehmet kedd, 11:27
Előzmény: #210876  bigyula
Írtam én ilyent? Idézd, ha írtam, és akkor megkövetlek! 
Sehmet
Sehmet kedd, 11:26
Előzmény: #210881  Vackoros
Nem jön semmi ilyen, most is azon a véleményen vagyok, hogy a Fidesz nem csinálta rosszul, 1998-tól támogattam és támogatom most is, de elengedte az oligarcháig, akik morálisan leamortizálták. Én nem cserélek köpönyeget, ugyanis az nem rám jellemző! Akik itt még azért is megróttak, hogy Gyurcsányt Fletónak neveztem - ami anno Pécsett köztudomású "beceneve" volt, azok most, egy 180 fokos fordulattal elkezdték támadni. Nekem most is ugyanaz a véleményem róla azzal, hogy M.P.-hez képest úriember volt, bár a kormányzása katasztrofális volt! 
Sehmet
Sehmet kedd, 11:21
Előzmény: #210877  maxwax
Tamás egy baloldali jó arc a szarkasztikus humorával együtt - de nem szeretném magamat fényezni, hogy hol voltunk együtt vele meghívott óraadóként - mert megint kitörne a frusztrált gyűlölködés és sértegetés irányomban, bár állítólag attól csak egészségesebb lesz valaki. :) 
Sehmet
Sehmet kedd, 11:18
Előzmény: #210882  kugel624
Az ugyanazt jelenti, szűkebb értelemben. :)
Sehmet
Sehmet kedd, 11:16

Hogy mik vannak! Az idei alacsony, az EU átalag alatti infláció, és a veszélyhelyzetet megszüntető törvény, valamint az ukrán gabonatilalmat ismét bevezető jogszabályi rendelkezés között behozott, nagy mennyiségű, olcsó gabona ellenére sem csökkent a balatoni lángos ára, a sajtos-tejfölös már 2.300 Ft-ba kerül, írja a 24.hu - is! :)
.
https://sokszinuvidek.24.hu/mozaik/2026/05/11/balaton-langos-palacsinta-2026-ban/
kugel624 kedd, 10:56
Előzmény: #210875  Sehmet
Nem, nem írtad. Azt írtad, nem vagyok fideszes, azaz nem vagyok párttag.
Vackoros kedd, 10:36
Előzmény: #210871  Sehmet
Lassan jön az, hogy mindig utáltam a fideSS-t, soha nem szavaztam rájuk stb:)) Hitelesek vagyunk:)) Tetszik:)) 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek