Hirtelen milyen értékesek lettek Lattmann megnyilvánulásai. Számomra ő egy ordenáré trágár jogász - Marczingóssal vannak kb egy szinten -, aki valamiért az ország vezetője akart lenni. tudom, beleállt anno Botkába - szerencsére a várost választotta -, de Lattmannak Botka visszalépése után sem adtak lehetőséget és ennyi. Nem tisztem megítélni, valóban mlyen jogász, de annyi biztos, "az internet nem felejt": https://regiblogok.atlatszo.hu/2017/10/01/golyatabori-balheknak-falazott-lattmann-tamas-most-vakkomondorosan-vedekezik/
Ezért írtam, hogy "abban az értelemben". Egyébként a „fideszes”
jelző a mindennapi nyelvhasználatban mindkét esetet jelentheti. Elsősorban egy
tágabb szimpatizánst, támogatót
vagy elkötelezett szavazót jelöl, de a szorosabb értelemben vett párttagokat is ezzel a szóval illetik.
„Németországban nagyon közel a robbanás; akár szeptemberben,
a szász-anhalti tartományi választásokon bekövetkezhet az AfD abszolút
többsége, s azelőtt is politikai taposóaknák tucatjaira léphet rá a kancellár,
hiszen a CDU-sok borzasztóan idegesen figyelik a közvélemény-kutatásokban az
AfD féklámpáját. Egyszerűen túl nyilvánvaló a nyilvánvaló: az európai politikai
fősodornak csak borzasztóan drága ragtapaszai vannak a status quo egy-két évvel
való továbbgörgetésére, de megoldásai egy strukturális válságban lévő Európa
számára nincsenek. . És itt jön a képbe Magyar Péter, aki (összhangban
választóinak akaratával, akik belefáradtak a Brüsszel és Budapest közötti
konfliktusokba, és szimbolikus értelemben is vágytak a visszatérésre Európa
szívébe, legyen az bármilyen hely is) az Európai Néppártban kezdte politikai
pályafutását, a vezető német kormánypárt szoros ölelésében. . Ne vakítson el bennünket a végtelen április 12-e: ezek a vastörvények
természetesen Magyar Péterre is vonatkoznak. Ahogy Orbán Viktor újraválasztási
esélyei nagyban függtek attól, hogy sikeresnek látszott-e a Trump-projekt, úgy
Magyar Péter politikai túlélése is jelentős mértékben múlik a Merz-projekten. A
Trump-projekt nem néz ki jól; de hogy a Merz-projekt szénája jobban állna, azt
józan ember nem gondolhatja. Friedrich Merz a mennybe viheti a magyar
miniszterelnököt, ha végül egyben tartja pártját, s megmenti a tartós
kormányzóképtelenség szégyenétől az európai fősodrot – hisz mi szükség van itt
holmi Orbánokra, ha tud kormányozni a régi gárda is. . Vagy magával ránthatja az éjfekete semmibe, ha az egész
korhadó tákolmány alatta esik szét látványosan.”
Nem is voltam és nem is vagyok fideszes, azaz nem vagyok párttag. Bármikor hajlandó vagyok egy olyan, keresztény konzervatív jobbközép pártot támogatni, amelyik nem folytat rosszabb társadalom- gazdasági- és külpolitikát, mint a Fidesz, de ez egyelőre nem a Tisza!
Lattmann Tamás nem hiteltelen, és főként nem fideszes, de még csak nem is a Fidesz által fizetett 2017. szeptember 26-án beszélt arról, hogy 2016 végén az MSZP, DK, Együtt és a Párbeszéd (hol van már a tavalyi hó!) képviselőjével folytatott tárgyalásokat a lehetséges közös ellenzéki miniszterelnök-jelölti pozíciójáról, de Botka megfúrta. Miután a Fidesz-kormány kirúgta a Közszolgálati Egyetemről, a University of New York in Prague oktatója, de a 2022-2023 időszakban a prágai Anglo-American University és a
bécsi Central European University-n is tart előadásokat meghívott oktatóként. Egyébként kiváló nemzetközi jogász, és a megnyilvánulásai nem politikai, hanem szakmai alapon nyugszanak.
https://qubit.hu/2026/05/26/a-bizalmat-nem-lehet-pusztan-egy-uj-alkotmannyal-helyreallitani sopánkodnak a nagy jogdoktorok - intézményestől, hogy nem elég az alkotmányt (alaptörvényt?) farigcsálni ahhoz több is kell.. akkor amikor a jórésze asszisztált ahhoz, hogy ezt a ner által összetákolt 'fércművet' megcsinálták nem álltak ki így a nagy 'okoskodásukkal', csak súnyítottak ... legfeljebb néhány kósza 'ellenzéki' jogtudós merte csóválni a fejét...?☺szvsz
A semmire kapott Ft milliárdoknak gyakran van ilyen hatása:) Erről jut eszembe nem hallottam MP-től,hogy az elmúlt 16 évben az egyházaknak folyósított milliárdoknak + ingatlanoknak utána néznének. Takács valamelyik nap leállított valami x milliárd kifizetéseket,ott is a lista legtetején mintha a reformátusokat láttam volna 1,x miliárddal.
A hívők nem a papok miatt vannak a gyülekezetben, hanem a hit miatt. Én sem koptatom egyik templom padját sem, de van ismerősöm, aki kikéri magának, hogy a pap miatt járnak oda. Igaz, már többször megkörnyékezte a papot, hogy szeretné az egyházi földeket bérbe venni, de ez nem függ össze a hittel. A másik, amit mondtam neki, én sem szeretnék abba a csoportba tartozni, akik oda járnak, mert elég sokat ismerek belőlük és nem a tízparancsolat szerint élnek. Ennek ellenére nem szakad rájuk a templom tornya.
Igen, próbálják terelni a figyelmet, de ez bizony egyre egyértelműbb. OV egy gyáva sz@r alak, nem elég, hogy a mandàtumát nem merte felvenni, de mêg az átadás-átvételre se mert elmenni. Remélem, hogy nem engedik ki az USÁ-ba, mert jó esély van rà, hogy kint marad a vejkónál és nem jön vissza.
Lapít a református egyház és a református püspöki kar, akik kiálltak a pedofilmosdatàs mellett azzal, hogy Balog mellett szavaztak a botrány kirobbanása után. Szégyen ma reformátusnak lenni Balog miatt, nekem legalábbis leégne a bőr a képemről és ki is lépnék onnan, ha reformàtus lennék.
Szerencsére a fodeszes pedofilmodatók továbbra se értik, hogy miért buktak hatalmasat. Csak így tovább! https://telex.hu/zacc/2026/05/25/fidesz-vasut-kozlekedes-visszamutogatas Ők vagy 10-12 évig elmúltnyolcéveztek és Gyurcsányoztak mindenre, mint kiváltó ok. 2 hét alatt nem lehet a Pedofidesz által lerohasztott MÁV-ot remdbe rakni, ezek évek lesznek. BuBe is jó biznisz volt. Az egy dolog, hogy nincs rà vonat (Bslatonra is ÖBB szerelvényeket béreltek), ez lehet az egyik ok,amiért nincs személyszállítás tovàbbra sem. Azonban csiripelnek a madarak olyat is, hogy ha el is indul, nem sokáig lesz 160 km/h a sebesség a "jó minősêgű" ágyazati kövek miatt.
Kb. 1 éve az egyik Lattmann videó alá a youtube-on beírtam, hogy rohadt átlátszó, hogy a fidesz fizeti. A válasz egy kövér anyázás volt tőle. Számomra akkor vált teljesen hiteltelenné.
Anikó ex First Lady lehetett a legfelsőbb parancskiadó, Balogh meg próbálja elvinni a balhét . Nem véletlenül terelik most a figyelmet Orbán Anitára a fidesz Sasfészekből . A Tisza megint betalált...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!