Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vackoros kedd, 10:34

https://hvg.hu/itthon/20260526_publicus-kozvelemeny-kutatas-fidesz-orban-viktor
Már 66% mondja azt, hogy rabló nem tér vissza, lesz ez még 100% is:)) 
Vackoros kedd, 10:33

https://www.youtube.com/watch?v=t4A8f2JKH5Q
Hatalmas ez a vergődés:)) 
maxwax
maxwax kedd, 10:23
Előzmény: #210870  Sehmet
Hirtelen milyen értékesek lettek Lattmann megnyilvánulásai. Számomra ő egy ordenáré trágár jogász - Marczingóssal vannak kb egy szinten -, aki valamiért az ország vezetője akart lenni. tudom, beleállt anno Botkába - szerencsére a várost választotta -, de Lattmannak Botka visszalépése után sem adtak lehetőséget és ennyi. Nem tisztem megítélni, valóban mlyen jogász, de annyi biztos, "az internet nem felejt":
https://regiblogok.atlatszo.hu/2017/10/01/golyatabori-balheknak-falazott-lattmann-tamas-most-vakkomondorosan-vedekezik/
bigyula kedd, 10:13
Előzmény: #210875  Sehmet
Nemrég még aki "nemfideszes" volt, az a kommunista liberális baloldalhoz tartozott. Ennek fényében sem voltál/vagy fideszes? :)
Sehmet
Sehmet kedd, 10:04
Előzmény: #210873  kugel624
Ezért írtam, hogy "abban az értelemben". Egyébként a „fideszes” jelző a mindennapi nyelvhasználatban mindkét esetet jelentheti. Elsősorban egy tágabb szimpatizánst, támogatót vagy elkötelezett szavazót jelöl, de a szorosabb értelemben vett párttagokat is ezzel a szóval illetik.
Sehmet
Sehmet kedd, 10:01

„Németországban nagyon közel a robbanás; akár szeptemberben, a szász-anhalti tartományi választásokon bekövetkezhet az AfD abszolút többsége, s azelőtt is politikai taposóaknák tucatjaira léphet rá a kancellár, hiszen a CDU-sok borzasztóan idegesen figyelik a közvélemény-kutatásokban az AfD féklámpáját. Egyszerűen túl nyilvánvaló a nyilvánvaló: az európai politikai fősodornak csak borzasztóan drága ragtapaszai vannak a status quo egy-két évvel való továbbgörgetésére, de megoldásai egy strukturális válságban lévő Európa számára nincsenek.   
.
És itt jön a képbe Magyar Péter, aki (összhangban választóinak akaratával, akik belefáradtak a Brüsszel és Budapest közötti konfliktusokba, és szimbolikus értelemben is vágytak a visszatérésre Európa szívébe, legyen az bármilyen hely is) az Európai Néppártban kezdte politikai pályafutását, a vezető német kormánypárt szoros ölelésében.    
.
Ne vakítson el bennünket a végtelen április 12-e: ezek a vastörvények természetesen Magyar Péterre is vonatkoznak. Ahogy Orbán Viktor újraválasztási esélyei nagyban függtek attól, hogy sikeresnek látszott-e a Trump-projekt, úgy Magyar Péter politikai túlélése is jelentős mértékben múlik a Merz-projekten. A Trump-projekt nem néz ki jól; de hogy a Merz-projekt szénája jobban állna, azt józan ember nem gondolhatja. Friedrich Merz a mennybe viheti a magyar miniszterelnököt, ha végül egyben tartja pártját, s megmenti a tartós kormányzóképtelenség szégyenétől az európai fősodrot – hisz mi szükség van itt holmi Orbánokra, ha tud kormányozni a régi gárda is.   
.
Vagy magával ránthatja az éjfekete semmibe, ha az egész korhadó tákolmány alatta esik szét látványosan.”  
kugel624 kedd, 09:55
Előzmény: #210871  Sehmet
A fideszes nem azt jelenti, hogy fidesz-párttag.
Sehmet
Sehmet kedd, 09:44
Előzmény: #210856  ronaldinyo
Ne, mesélj, mik voltak azok a súlyos bűncselekmények, ne csak blablázz Tisza-módra! :) 
Sehmet
Sehmet kedd, 09:42
Előzmény: #210848  ________
Nem is voltam és nem is vagyok fideszes, azaz nem vagyok párttag. Bármikor hajlandó vagyok egy olyan, keresztény konzervatív jobbközép pártot támogatni, amelyik nem folytat rosszabb társadalom- gazdasági- és külpolitikát, mint a Fidesz, de ez egyelőre nem a Tisza! 
Sehmet
Sehmet kedd, 09:40
Előzmény: #210862  dexter
Lattmann Tamás nem hiteltelen, és főként nem fideszes, de még csak nem is a Fidesz által fizetett
2017. szeptember 26-án beszélt arról, hogy 2016 végén az MSZP, DK, Együtt és a Párbeszéd (hol van már a tavalyi hó!) képviselőjével folytatott tárgyalásokat a lehetséges közös ellenzéki miniszterelnök-jelölti pozíciójáról, de Botka megfúrta. Miután a Fidesz-kormány kirúgta a Közszolgálati Egyetemről, a University of New York in Prague oktatója, de a 2022-2023 időszakban a prágai Anglo-American University és a bécsi Central European University-n is tart előadásokat meghívott oktatóként. Egyébként kiváló nemzetközi jogász, és a megnyilvánulásai nem politikai, hanem szakmai alapon nyugszanak.
gazmber kedd, 09:04

https://qubit.hu/2026/05/26/a-bizalmat-nem-lehet-pusztan-egy-uj-alkotmannyal-helyreallitani
sopánkodnak a nagy jogdoktorok - intézményestől, hogy nem elég az alkotmányt (alaptörvényt?) farigcsálni ahhoz több is kell.. akkor amikor a jórésze asszisztált ahhoz, hogy ezt a ner által összetákolt 'fércművet' megcsinálták nem álltak ki így a nagy 'okoskodásukkal', csak súnyítottak ... legfeljebb néhány kósza 'ellenzéki' jogtudós merte csóválni a fejét...?☺szvsz   
xy2003 kedd, 08:47
Előzmény: #210863  dexter

A semmire kapott Ft milliárdoknak gyakran van ilyen hatása:)
Erről jut eszembe nem hallottam MP-től,hogy az elmúlt 16 évben az egyházaknak folyósított milliárdoknak  + ingatlanoknak utána néznének.
Takács valamelyik nap leállított valami x milliárd kifizetéseket,ott is a lista legtetején mintha a reformátusokat láttam volna 1,x miliárddal.
szieszta kedd, 08:23
Előzmény: #210865  bronz

A hívők nem a papok miatt vannak  a gyülekezetben, hanem a hit miatt.
Én sem koptatom egyik templom padját sem, de van ismerősöm, aki kikéri magának, hogy a pap miatt járnak oda. Igaz, már többször megkörnyékezte a papot, hogy szeretné az egyházi földeket bérbe venni, de ez nem függ össze a hittel.
A másik, amit mondtam neki, én sem szeretnék abba  a csoportba tartozni, akik oda járnak, mert elég sokat ismerek belőlük és nem a tízparancsolat szerint élnek. Ennek ellenére nem szakad rájuk a templom tornya.
bronz kedd, 05:30
Előzmény: #210861  ________
Igen, próbálják terelni a figyelmet, de ez bizony egyre egyértelműbb. 
OV egy gyáva sz@r alak, nem elég, hogy a mandàtumát nem merte felvenni, de mêg az átadás-átvételre se mert elmenni.
Remélem, hogy nem engedik ki az USÁ-ba, mert jó esély van rà, hogy kint marad a vejkónál és nem jön vissza.
bronz kedd, 05:27
Előzmény: #210863  dexter
Lapít a református egyház és a református püspöki kar, akik kiálltak a pedofilmosdatàs mellett azzal, hogy Balog mellett szavaztak a botrány kirobbanása után.
Szégyen ma reformátusnak lenni Balog miatt, nekem legalábbis leégne a bőr a képemről és ki is lépnék onnan, ha reformàtus lennék.
bronz kedd, 05:24
Szerencsére a fodeszes pedofilmodatók továbbra se értik, hogy miért buktak hatalmasat. Csak így tovább!
https://telex.hu/zacc/2026/05/25/fidesz-vasut-kozlekedes-visszamutogatas
Ők vagy  10-12 évig elmúltnyolcéveztek és Gyurcsányoztak mindenre, mint kiváltó ok. 
2 hét alatt nem lehet a Pedofidesz által lerohasztott MÁV-ot remdbe rakni, ezek évek lesznek.
BuBe is jó biznisz volt. Az egy dolog, hogy nincs rà vonat (Bslatonra is ÖBB szerelvényeket béreltek), ez lehet az egyik ok,amiért nincs személyszállítás tovàbbra sem. Azonban csiripelnek a madarak olyat is, hogy ha el is indul, nem sokáig lesz 160 km/h a sebesség a "jó minősêgű" ágyazati kövek miatt.
dexter hétfő, 23:48
Előzmény: #210854  sityaki

Balogot még mindig nem veti meg/ki a nagy vallásos közössége?
Vagy a vallásosságuk is valójában csak egy ócska lózung?
dexter hétfő, 23:41
Előzmény: #210828  maxwax

Kb. 1 éve az egyik Lattmann videó alá a youtube-on beírtam, hogy rohadt átlátszó, hogy a fidesz fizeti.
A válasz egy kövér anyázás volt tőle. Számomra akkor vált teljesen hiteltelenné.
________
________ hétfő, 21:15
Előzmény: #210849  bigyula
Anikó ex First Lady lehetett a legfelsőbb parancskiadó, Balogh meg próbálja elvinni a balhét
.
Nem véletlenül terelik most a figyelmet Orbán Anitára a fidesz Sasfészekből
.
A Tisza megint betalált...

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek