Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet hétfő, 14:43

Ennek az összeesküvés-elméletnek a hitelessége erősen megkérdőjelezhető, de a felvetés érdekes!
Aki nem érti a fentieket, az szíveskedjék még egyszer elolvasni, minden szóra odafigyelve!
.
🚨 BRUSSELS CHECKMATE: The shadow of a supposed power play over the European Union 🇭🇺🇪🇺 -404 - North Wave News
sasa44 hétfő, 13:43
Előzmény: #210490  Sehmet

"Persze, azon sem csodálkoznék, ha Tiborcz Lölő támogatásával egy újabb pártot hozna létre, és ennek a topicnak az lenne a címe, hogy MAGYAR TAKARODJ!!! - és sok-sok támogatója lenne ennek! :) "
Ecsém!
Hol élsz te baszki. A Síriuson?
Tiborcz, mint pártvezető? /kibaszott nagy röhögős smiley/.
Ettől nagyobb faszságot még nem hallottam tőled. Nálad elgurult valami.
Megértem, hogy utóvédharcokat próbálsz folytatni, de a fantasztikumnak is van határa.
Elképesztő.....
Amúgy ha esetleg Tiborcz nem tudná létrehozni saját tudásából és eszétől  a "Magyar Takarodj!!!" topicot, te is megteheted ám, ha még nem vetted volna észre.
De ha nagyon akarod és szépen megkérsz, én is létrehozom a kedvedért. Aztán támogathatod....
Majd megadom a számlaszámom.
totoro
totoro hétfő, 13:11
Előzmény: #210496  Peterbond
A demokrácia mindig erősebb lesz a diktatúránál. Bármit is okoskodik Sehmet. Ezért fog nyerni Ukrajna, és ezért fog elbukni Trump is.
badsector1
badsector1 hétfő, 13:11
Előzmény: #210496  Peterbond
A két év múlva isti bizony kidurran a lufi :))
Peterbond hétfő, 12:41
"Majd két év múlva térjünk vissza arra, hogy kinek mennyiben váltak valóra a reményei és félelmei az ország és a saját helyzetére vonatkozóan. "
.
Ha ugyanugy valik be mint az elmult 6 eved osszes joslata akkor tenyleg nincs mitol felnunk. Dr evek ota ha epp beegsz egy elorelejzessel vagy jelenbeli allitassal mindig josz egy olyan szoveggel hogy majd nezzuk meg fel ev mulva. Aztan bar azzal is beegsz de mar ki emlekszik arra. Es ujra lehet terelni egy kovetkezo " majd nezzuk meg fel ev mulva" szoveggel.
.
De valahogy sose jonnek el ezek. Az MBH nem ment 8000 fole. A magyar Peter sztori nem pukkadt ki. Nem lett Tisza Fidesz koalicio es meg ezernyi mas joslatod.
Mississippi
Mississippi hétfő, 12:38
Előzmény: #210477  Sehmet
Pénzfetisizmusod  már beteges, de minden rosszban van valami jó, 
így sivár lelki világodat nem kezdte ki az a toxikus közéleti légkör  amiben 16 évet éltünk. 
Clearwater hétfő, 12:31
Előzmény: #210491  Sehmet
Nem mész át az opus-ba? Jó pörög! Ott oszthatnád az észt!
csendben hétfő, 12:17
Előzmény: #210477  Sehmet
Nem tudom mit szedsz,de megártott! :-)
Testardo hétfő, 12:10
2/3, négy évig... A többi csak blablabla... 
Sehmet
Sehmet hétfő, 12:01
Előzmény: #210478  Istvan78
Még neked nem válaszoltam, nem tudok mutatni linket, mert - ahogyan írtam - úgy hallottam. Persze más linkre tudnék mutatni, de azt inkább most nem szeretném! :) 
Sehmet
Sehmet hétfő, 11:59
Előzmény: #210483  bronz

Nekem nem is voltak az Elisabeth Kübler-Ross által felállított fázisaim, de még gyászom sem, legfeljebb titeket gyászollak, mert nem ismertétek fel, hogy hova taszított benneteket a gyűlölet. Én leszek az, akit nem közvetlenül nem igazán fog érinteni a Tisza tervezett intézkedései közül egyik sem. A vagyonadóval kapcsolatban csak a véleményemet írtam le, mivel az is egy elkapkodott ígéret volt, ami igazolja azt, a Spiegelben megjelent cikket, hogy a baloldal támogatásával nyert a Tisza. Persze, a Nolan-diagram kulturális és politikai baloldalára gondolok a bal- és jobboldal besorolásával. 
Majd két év múlva térjünk vissza arra, hogy kinek mennyiben váltak valóra a reményei és félelmei az ország és a saját helyzetére vonatkozóan. Persze, azon sem csodálkoznék, ha Tiborcz Lölő támogatásával egy újabb pártot hozna létre, és ennek a topicnak az lenne a címe, hogy MAGYAR TAKARODJ!!! - és sok-sok támogatója lenne ennek! :)   
Sehmet
Sehmet hétfő, 11:48
Előzmény: #210482  Istvan78
Látom, nem érted, mert nem ismertél magadra, pedig már az eredeti hozzászólásod is tekinthető quasi önvallomásnak is! :) 
totoro
totoro hétfő, 11:25
Előzmény: #210485  maxwax
Engem már többször kitiltottak mint "troll"-t, pedig csak beírtam nekik, pl. a 2700-as visszatesztnél a 2000-es leszúrás után, hogy most adjátok el, mert soha nem lesz többé már ennyi. Aki akkor megfogadta nem bukott akkorát. Nem lehet megmenteni senkit saját hülyeségétől.
gazmber hétfő, 11:17
Előzmény: #210478  Istvan78
ez teljesen mindegy, mindig fel lehet tallózni az 'internet' mély bugyrából egy ~általuk fizetett futóbolond által publikált vmit, amire általában elkezdenek ~hivatkozni... mint pl. az m1-en ez a cs@te nevű 'lakáj'(?) is vmi ~20-ad vonalbeli eu-képviselővel felböfögtetett 'hányással' akarta MP-t (is) szembesíteni ... ?☺ szvsz
nutexreszvenyes hétfő, 11:15
Törölt hozzászólás
maxwax
maxwax hétfő, 11:06
off
Átestem a tűzkeresztségen, miközben a pf regisztrációm már nagykorú - 2008.08.14. - és eddig megúsztam a tiltást.  Napok óta olvasom a bizonytalanságot tükröző hozzászólásokat a 4IG topikban és leírtam a véleményem, semmi sértő nem volt benne szerintem, pusztán tapasztalat, amit közel harminc év alatt begyűjtöttem. Erre kitiltottak és visszaküldtek ide :)))
Lehet, azt a topikot valójában a 4IG valamelyik embere kezeli? Valószínűleg igen.
on
Istvan78 hétfő, 10:55
Előzmény: #210483  bronz
Micsoda lenézés van részéről a szegények iránt. És felnéz olyanokra, mint ML vagy Tiborcz, mert milyen gazdagok. El kell ismernie, hogy ML több nagyságrenddel okosabb, szorgalmasabb, hiszen több nagyságrenddel gazdagabbak.:)
bronz hétfő, 10:51
Szegény Sehmenczer ma is erőlködik, még tart a gyász fázisa.
Istvan78 hétfő, 10:48
Előzmény: #210481  Sehmet
Csodálkozom kicsit, hogy sikerült megértened az írásomból, hogy rád gondoltam. Felülteljesítettél.
Sehmet
Sehmet hétfő, 10:44
Előzmény: #210479  Istvan78
Persze, ha olvaslak, egyből megértem. Különösen azt a részt, hogy az ostoba az mindig ostoba marad! :) 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek