Minimum 20 ezer milliárd forint , 50 milliárd euró, amit ellopták ezek a fèrgek. Elkèpesztő! Ezèrt tartunk itt. Ezèrt nem Csehországgal versengünk az első helyèrt, hanem Bulgáriával az utolsóèrt! Engem csak az èrdekel a Tisza kezdje el a pènz visszavètelèt, ès a neres tolvajok letartóztatását a teljes vagyonelkobzással!! Remèlem olvassák.
"A mandátumomat visszaadom, rám nem a Parlamentben, hanem a nemzeti oldal újjászervezésében van szükség - mondta Orbán Viktor .... " a mondat folytatása, .... ......... egy olyan országból, aminek nincs kiadatási egyezménye magyarországgal! (hasonlóan a mato klánhoz!) . a szar szemét hernyó tolvajt nem szabadna kiengedni az országból! utlevélbevonás, háziőrizet, lakhelyelhagyási tilalom! plusz interpolos körözés, ha netán mégis sikerülne szöknie! . a magyar töténelemben még soha nem loptak ennyit, mint a fidesz!
"Megújul" a fidesz. Tenné ezt úgy, hogy a kivénhedt maffiózó maradna az elnöke. Ez neki a "megújulás". Beszakadt, véres körmökkel ragaszkodik a pozícióiba. Haláltusa, második felvonás.
Don vittorio nem ül be a parlamentbe nem derogál neki ha már nem ő vezeti ne legyen kellemetlen majd az utcán szervezkedik ahogy 2002 ben tette hányinger….
Tudod, az elmúlt két hetet úgy éltem meg, hogy kb még mindig nem hittem el, hogy mocskos módon elvesztette a választást a fidesz. Hittem is, meg nem is, hogy orbán lelép, de azért annak adtam nagyobb esélyt, hogy marad. Így viszont attól tartok már csak, hogy súlyos dolgok fognak még kiderülni a mocsokságaikról. A lényeg most az, hogy a fidesznek vége. A 2,4milliós táboruk ezt nem tuom, hogy most hogyan éli meg, de ez legyen az ő bajuk. MP 2024-ben megmondta, vége van és úgy is lett.
16 év folyamatos kormányzás után kártyavárként omlik össze, ami ebben a mocskos 16 évben volt és egyben orbán 1988 óta betöltött vezető szerepének vége.
wgl, megelőztél, de azért ki kell írnom, mert ez azt is jelenti, hogy a FIDESZNEK VÉGE! "Orbán Viktor: Visszaadom a parlamenti mandátumomat Szombat délután öt órára időzített fontos bejelentést a „megújulásról és a jövőről” Orbán Viktor. A leköszönő miniszterelnök a Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem ül be a Parlamentbe, visszaadja a mandátumát. Mint mondta, rá most nem a Parlamentben, hanem a nemzeti oldal újjászervezésében van szükség. " Semjén sem lesz bent, ő is lemondta.
"Orbán Viktor visszaadja a mandátumát A Fidesz elnökségi ülésének vége után Orbán Viktor bejelentést tett a Facebookon. A leköszönő miniszterelnök közölte, hogy a parlamenti frakciójukat gyökeresen átalakítják, a vezető Gulyás Gergely lesz.A mandátumomat visszaadom, rám nem a Parlamentben, hanem a nemzeti oldal újjászervezésében van szükség - mondta Orbán Viktor.".. . a tisza nem nemzeti te fasztöltelék??
Utálom magamat, hogy én vagyok az egyetlen itt a fórumban, aki nem tudja, ki lehet a kacskaszemű lehúzó a közigazgatásban. Csak az vigasztal, hogy ezt a mesterséges okosság se tudta nekem megmondani. Úgyhogy ketten nem tudjuk.
Egy magas pozícióban lévő politikusnak kell lennie, aki el tudta intézni, hogy leállítsanak rendőrségi vizsgálatokat, Juhászt újra és újra kinevezhessék.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!