Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ hétfő, 18:43
Előzmény: #198918  Sehmet
Mi nem csaljuk el a választást, így mi nem vagyunk BIZTOSAK a győzelemben
Sehmet
Sehmet hétfő, 18:42
Előzmény: #198908  bigyula
Pecunia non olet! Csak azt tette Bruxelles, ami az alapokmányok értelmében kötelezettsége, illetve az lenne!
Sehmet
Sehmet hétfő, 18:40
Előzmény: #198914  ________
Csak nem? Már most készültök a vereségre, illetve annak magyarázatára? Ilyen könnyen nem adnám fel a helyetekben! :)
Sehmet
Sehmet hétfő, 18:38
Előzmény: #198916  realmadrid
Az a védjegye, miközben másnak írogatja, hogy hazudik! 
realmadrid hétfő, 18:37
Előzmény: #198913  Istvan78
Folyamatosan hazugozól mert nem tudod elfogadni hogy nem mindenki gondolkozik úgy mint Te. Szavazók értelmi szinvonaláról meg felesleges beszélni, minden párt szavazói között vannak ilyenek meg olyanok is. 
sasa44 hétfő, 18:37
Előzmény: #198908  bigyula

Ezt én minden fideszes nevében visszautasítom!
/Igaz én nem vagyok fideszes/.
De ennek ellenére kikérem magamnak, hogy lábbal tiporja Brüsszel a magyar szuverenitást és PÉNZT ad nekünk!
Micsoda aljasság! 
EZ FELHÁBORÍTÓ!
Javaslom Orbán Viktor mini-szterelnök urunknak, hogy azonnal fizessük vissza kamatostul!
Minek néznek bennünket nyugaton. Csóró magyaroknak?
Bizonyítsuk be azonnal, hogy mi nem azok vagyunk!
Mi a saját lábunkon állunk!
Punktum..
________
________ hétfő, 18:32
Előzmény: #198905  Haldir1
Majd jönnek az elvtársak, és mondják, hogy UGYE TUDJA, HOGY HOVA HÚZZA AZ X-et!!
FOTÓ VAN RÓLA???
Istvan78 hétfő, 18:30
Előzmény: #198912  realmadrid
AAzt nem tudom, hogy az ismerőseid mit gondolnak, de hogy te mindig hazug narratívákat próbálsz ravazskodva eladni, azt tudom. Másrészt azt is tudom, hogy aki a Tiszához áramlott akárhonna, az az Orbán rendszer megdöntése4 miatt tette ezt, annak tudatában, hogy az addigi pártja kárára teszi ezt. Nem fog visszakozni, mert haja...a DK nem jut be és nem elsz megdöntve az Orbán rendszer és a DK, ha bejut =2%-on áll, hogy jutna be?), akkor eljátszhatja továbbra is a jelentéktelen pártocska szerepét és asszisztálhat tovább az ország romlásában.
Egy Tiszás van annyira értelmes, hogy tudja, a mostani bebetonozott Orbán rendszert csak egy kétharmaddal lehet gyorsan lebontani, ezért annak drukkol, hogy ez meglegyen.
realmadrid hétfő, 18:21
Előzmény: #198910  Istvan78
Ezek szerint te már azt is tudod hogy az én ismerőseim hogy gondolkodnak. Neked minden hazug ami nem támasztja alá a te okfejtésedet. Vannak emberek akik nem Fidesz barátok, nem Fidesz szavazók de nem is tiszások. Hisznek a többpárt rendszerben és nem kétpárti parlamentet akarnak. Főleg nem olyat ahol az egyiknek 2/3 van. 
Istvan78 hétfő, 17:45
Előzmény: #198895  babo-lapat
Könnyebbik végén fogod meg a dolgot, olyat mutass amelyik nem hazugság. Na az már izzadságos.:)
Istvan78 hétfő, 17:42
Előzmény: #198885  realmadrid
Egy Tisza szavazó azért jött el a DK-tól, hogy egy tömb alakuljon ki, amelyik képes lesz leváltani Orbánt. Nem fog visszamenni a DK-hoz, hogy jusson be és emiatt ne legyen leválthava a Fidesz. Fidesz barát hazug okfejtéseket próbálsz terjeszteni, nulla sikerrel.
Istvan78 hétfő, 17:28
Előzmény: #198871  Sehmet
Azok akik ezzel foglalkoznak, nem tudják, hogy ki fog nyerni az egyéni kerületekben és összességében, de tudod. Ez csak úgy lehet, hogy te már tudsz az időben utazni. Tegnap voltál április 12-én este 11-kor és a Fidesz győzelmet láttad. Csak így lehet...
bigyula hétfő, 17:07
Előzmény: #198853  Sehmet
"Kösz, Brüsszel: nagyon csúnyán indult volna az év, ha nem jön egy nagyobb összeg az EU-ból
.
Idén januárban azonban 240,3 milliárd forintnyi „brüsszeli” pénz folyt be a költségvetésbe, ami óriási segítséget jelentett abban, hogy legalább látszólag normálisan induljon a 2026-os év a költségvetésben."
.
https://444.hu/2026/02/09/kosz-brusszel-nagyon-csunyan-indult-volna-az-ev-ha-nem-jon-egy-nagyobb-osszeg-az-eu-bol
berlini
berlini hétfő, 16:41
Előzmény: #198875  makasipasztor
forog a sirjában.
Ivanhoe hétfő, 16:13
Előzmény: #198888  realmadrid
Magas választási részvételnél nem kerül be, és a Fidesz szélsőjobbról még erősít, igaz már nem lehet tudni, hogy melyik az nagyobb szélsőség. Itt egy kérdés lesz áprilisban, Orbán vagy nem Orbán? Ha a választás tétjét sikerül erre a szintre emelni, akkor Orbán bukik, ez mondjuk még nem jelenti azt, hogy távozik is.
Haldir1 hétfő, 16:08
Előzmény: #198899  babo-lapat
Biztosan minden idők legnagyobb legális csalása lesz a mostani, hiszen legálisan gyűjthetik a határon túli szavazatokat, sőt,most már leragasztva sem kell hogy legyenek a levélszavazatok. Kvázi egy 30-40 fős csapat 1 nap alatt kicserélheti azt a 600 ezer boritékot mind a fideszre X-elve (jó, a látszat kedvéért 98%-ot kapva), az is mind érvényes lesz. Aztán a nyugatról hazajövő urnákkal is el lehet játszani ezt. Aztán most már legálisan lehetnek 150-en is egy házba bejelentve, valamint legálisan lehet telefonnal lefotózni a szavazólapot. A nyugati világ nem látott még ekkora mértékű jogilag legalizált választási csalást, amire lehetőséget ad a jelenlegi választási törvény, nyilván nem az ellenzéki párok részére. De amúgy nem hülyék, tudják ők is, hogy a csatatérkörzetekben kell csalni, hogy egy jól mozgósított ellenzéki részvételnél, ezeknek a többsége ne legyen ellenzéki győzelmű. Kibaszott szégyen, hogy az EU szó nélkül és vállvonogatással nézi csak, hogy az egyik tagországában kvázi a kormány a saját magára írt jog mögé bújva ezt megteheti, és nem mondja azt, hogyha "ezt meg ezt" nem törlöd el, hagyod ki a választásból, mert nettó csalásra ad okot, akkor mondjuk nem szavazhatsz,vagy nem kapsz területalapú támogatást. 
babo-lapat hétfő, 16:04
Előzmény: #198903  babo-lapat
ez a kormány hazugás se jött össze :)
babo-lapat hétfő, 15:58
Előzmény: #198901  babo-lapat
7300db szavazat a mostani 800db szavazat ellen :) azért na xD sztem a választásokon kb annyi lesz a fidesz szavazata az a 400db amit most kaptak :) 
babo-lapat hétfő, 15:56

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek