Haza lehet jönni, de attól függ, te mit tekintesz "hazának", és mi a problémád a jelenlegi és a 2026.-tól várható helyzettel, amelyik valószínűleg a kontinuitásra épül.
Nekem inkább tűnt valami rendfenntartónak. ha ezt egy gyermekotthonban követi el, akkor az valóban bűncselekmény, ez egy javítóintézet volt. Salis mentelmi joga miatt miért nem szólaltak fel ugyanezek?
Mi van az általam belinkelt adatokkal? Ne kamuzz és ne hivatkozz olyanra, amit vagy nem értesz, vagy utólag félremagyarázol! Azzal kapcsolatban írtam adatokat, hogy a főváros lakossága csökkent, a vonzáskörzetének/agglomerációnak a lakossága pedig nőtt, ezért volt szükséges a fővárosi választókerületek számának csökkentésére - és ezt most is állítom az alábbi, KSH által kimutatott tények alapján: . A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint Budapest lakónépessége 2010. január 1-jén kb.
1.721.556 fő volt, a 2022-es becsült adat szerint pedig 1.685.342 fő, és a trend szerint csökkenő a lakosságszám. . Ugyanakkor 2010 körül az Budapest körüli agglomeráció lakossága kb. 2.524.697 fő volt, jelenleg pedig
3.000.000 fő, míg a budapesti várostérségben hozzávetőlegesen 3,5 millió fő él.
Mit talál még ki Orbán hogy kiléptesse Magyarországot az unióból? Egyszerre pitizik Putyinnál és Trumpnál, az egyik csak be fog jönni. Onnantól kezdve igazán jó lesz nektek, csak nekem lesz szar mert végleg el kell hagynom a hazám.
Van olyan intézmény, ahol smasszerek vannak, a gyilkos odavaló. Ez a fickó pszichologus volt, amit elkövetett az nem túlkapás hanem bűncselekmény. ( hasonlístd össze a Salis-videóval! )
Ahogy írtam, olyan környékről jövök, ahol ezeknek a fiataloknak a light verziója nyomta a terrort. Nem, szerintem ide kevés a pszichológus. Aki emberölés miatt van bent, oda kell a smasszer.
De pont ez a baj, hogy a Szőlő utca folyik a csapból is és ez van beállítva úgy, mint a gyermekek bántalmazása, miközben az egy teljesen más terület, ez közelebb áll a BV intézetekhez, mint a gyermekotthonokhoz. A gyermekotthonba önhibáján kívül kerül valaki, a javítóba nagyon nem, az arra szolgál, hogy kivonjál valakit a társadalomból, mert bizony ki kell. És MP ezt a konkrét esetet említi, hogy miért kell az utcára vonulni (21 órával ezelőtti posztja). Tehát a gond az, hogy itt elmegy a fókusz a rossz irányba, pontosabban olyan módon bővül, ami árt az eredeti célnak.
Nem is erről írtam. Egy pofontól, de még kettőtől sem lesz semmi baja. Főleg amit a tanítók osztogattak. Nem haragból volt, csak nevelői célzattal és ez is már akkor, mikor az összes más lehetőség kimerült. Ha valakit minden nap csépelnek, azt hozzászoktatják és már nincs hatása. Én egy darabig foglalkoztam gyerekekkel, besegítettem a fociedzőnek. Egy két gyerek az egész társaságot szét tudta robbantani, nagyon nehéz volt szép szóval kezelni.
"kizárólag az erőszak nyelvén értő, akik között olyan nagymamagyilkosok
is lehetnek, akik miatt annó sokan a halálbüntetés visszaállítását
kívánták, most pedig egy túlkapás miatt (és itt nem a másik pedofil
bűncselekményre gondolok) lettek gyermekbántalmazottak és emiatt kéne a
Karmelitához vonulni. 12-21 éves gyilkosságért, rablásért elítélt
bűnözők."
Rosszul látod. Nyilván vannak ilyen fiatalok is, de a gyermekvédelemben ezek az elenyésző hányad. A tüntetés nem a szőlő utcáról szól, hanem általában a gyermekvédelem jelenlegi helyzetéről, ill. arról, hogy mi folyik ott. A szőlő utcai eset a gyermekvédelem helyzetét csak felerősíti: Arról szól, hogy közel 400 csecsemő van a kórházakban, van aki már 3 éve, akiknek nincs senkije. És a belügyminiszter szerint, akihez tartozik ez a terület, az szerint jól van ez így. Azokról a gyermekekről, akiket vernek, megaláznak, csicskáztatnak a nevelők következmények nélkül. És néha meg is erőszakolják. Azokról a gyermekekről, akik amint bekerülnek a gyermekvédelem alá sokan iskolakerülők lesznek, elszöknek, mert a kutya nem keresi őket és ezek a szökött gyermekek könnyen a bűnözők, emberkereskedők karmai közé kerülnek. Arról szól, hogy hétköznap a gyermekeknek napi 1200Ft-ból kell megkajálniuk. Arról szól, hogy pl. rohadnak szét a gyermekotthoni intézmények, penészesek a falak, nincs megfelelő mennyiségű ágy, így a földön alszanak, stb. Arról szól, hogy az elmúlt 20 évben nem történt semmi előrelépés a gyermekvédelemben. A jelentett erőszakos, pedofil eseteket eltusolják, a jelenlegi hatalom kitünteti a pedofil nevelőket.
Ezekből az otthagyott csecsemőkből, ezekből az intézményekből kikerülő gyermekekből lesznek azok a fiatalok, akikről te
is rettegtél, és akik erőszakos bűncselekményeket követnek el a társadalomban.
Nem a szőlő utcai 10 bűnöző gyermekért lesz a tüntetés, hanem a maradék 20 000 gyermekért, akiket a rendszer magára hagyott.
épül már a totális fidesz diktaturha, örülhetnek a hívek remélem az RTL-t nem adják el, hanem beindítják a HETI HETEST még választások elött . https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orban-visszavasarlas-4ig-allami-penz/ . ez megint egy kommunista tempó, amit Moszkvából irányítanak nehogy szoros legyen az a póráz, mert akkor jön a dadadadadada
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!