Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster 2025. 03. 11. 09:16
Előzmény: #164257  Törölt felhasználó
rockmaster 2025. 03. 11. 09:11
"A Központi Statisztikai Hivatal februári jelentésének részleteiben több érdekességet találhatunk, melyek a meglepetést magyarázzák. A legfontosabb és legfájdalmasabb, hogy az élelmiszerárak tovább robognak felfelé, egyetlen hónap alatt 1,2 százalékkal emelkedett az átlagos árszint. Bár a szakértők is számítottak rá, hogy ezen a területen tovább tart a drágulás, a mértéke még így is meglepő. Éves alapon már 7,1%_os az élelmiszerinfláció, ezzel tulajdonképpen megvalósult Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter hétvégén megfogalmazott várakozása, miszerint "az élelmiszerinfláció 7% fölé emelkedik, akár februárban itt lehet". Az áremelési szándékokat fűthette az árstopok újbóli bevezetésének lebegtetése, ami előtt racionális kompenzáló lépés lehetett a boltoktól a veszteséges időszakra való felkészülés."
"az élelmiszerárak alakulása sokkal inkább a gyenge élelmiszeripari versenyképességre vezethető vissza, mintsem a kiskereskedelmi láncok magas árrésére."
Erről az jut eszembe, hogy szerencse, hogy hatékony külföldi diszkontláncok vannak jelen Magyarországon, akik az olcsóbb külföldi termékeket a saját rendszerükön keresztül olcsóbban hozzák be az országba.
Ha csak a Coop, CBA és hasonló drága társaik lennének jelen, akkor az élelmiszerinfláció is jóval magasabb lenne.
Messzersmitt 2025. 03. 11. 09:09
Előzmény: #164233  offshort
Még  egy választ se tudsz olvashatóra összehozni - akkor mennyit ér  a beírásod, kritikád? = 0
Törölt felhasználó 2025. 03. 11. 09:06
Előzmény: #164255  kjanek
Muszáj lesz átadnia a hatalmat, ha Magyar Péter képes arra, hogy napokig, vagy ha kell hetekig tömeget tartson az utcán. Hogy mekkora tömeg áll mögötte mindjárt 15-én demonstrálhatná is, de annak ellenére, hogy sokat olvasok, én például nem tudom, hol lesz a TISZA 15-i megemlékezése...biztos rá tudok keresni, de már minden fórumon terjeszteni kellene!
user01
user01 2025. 03. 11. 08:52
https://www.reddit.com/r/serbia/s/OgHIcXCb4b
Szerb rendőrök gumibotokkal verik a tüntetőket. Ennek során az egyik rendőr pofán b.szta az egyik beépített kollégáját, amiről videó is készült. Persze a szerb főszar, Vucic azzal állt elő, hogy a tüntetők verték ki a szemét.

Lassan ennek az illiber szarházinak is vége.
joe001
joe001 2025. 03. 11. 08:31
Törölt felhasználó 2025. 03. 11. 08:11
Előzmény: #164251  ________
Lehet, hogy személyes előnyük származik belőle, de teljesen leépítik az üzleti bizalmat. Ki fog üzletelni egy olyan országgal, emberrel, aki függetlenül a szerződéstől, a személyes előnyei érdekében bármikor módosíthatja a feltételeket és ha szóvá teszed annyit mond, mint Musk a lengyel külügyminiszternek, "csitulj el, kisember". Megjegyzem, ha ezen az úton jár Trump, akkor mikorra úgy döntenek, hogy  jöjjön a növekedés, nem lesz ami a növekedést generálja és támogassa. A Covid-sokk óta nincs sok fölös erőforrás a világban, ami csak arra vár, hogy jöjjön már Uncle Sam és használja ki.
pamutt 2025. 03. 11. 07:28
https://www.facebook.com/search/top?q=magyar%20szemek%20osztr%C3%A1k%20t%C3%BCkr%C3%B6kben ;                                                                                  "Repülőrajt 2025, avagy most a külföldön élő magyar nyugdíjasoktól kérne kölcsönt a kormány Nem tudom, ki találta ki ezt a repülőrajtos dumát, de fura elképzelései lehetnek a valóságról. Aminek bizonyára része most már az a kis piszkos trükk is, amivel minden fillérért lehajolnak lassan. Íme egy üzenet, amit nemrég küldött egy olvasóm, aki már több évtizede él (most már nyugdíjasként) Bécsben: "Szia Melinda, képzeld, tegnap levelet hozott a posta a MÁK Nyugdíjbiztosítótól, hogy a külföldön élő, magyar nyugdíjjal is rendelkezők ezentúl tömbösítve is igényelhetik a nyugdíjukat, 3, 6 hónap vagy évi egyszeri kifizetéssel, TERMÉSZETESEN kamatmentesen, utólagos folyósítással.Eljátszva a gondolattal, ha valaki havi 100.000,- Ft magyar nyugdíjat kap és évente egy összegben kérné a kifizetést, az ugye évi 1.300.000,- Ft-ot kapna. Ezt az összeget a kormány kamatmentesen használná 1 évig. Egy hozzávetőleges átlaggal számolva, vegyünk kb 2 millió nyugdíjast külföldön, különbözö nagyságú nyugdíjjal. De ha az egyszerűség kedvéért maradunk a kerek 100.000 Ft-nál, akkor az egy évben összesen 2.600.000.000.000,- Ft összeget jelentene."Nem tudok nem arra gondolni, hogy talán van valami összefüggés e levél és a sikeres repülőrajt 2 hónapja alatt keletkezett, idei évre tervezett államháztartási hiány 42 %-a között.(Miközben az élelmiszerárak kilőttek az egekbe, holott eddig is nagy volt a drágaság.)Mindenesetre egy újabb bizonyíték a dübörgő magyar gazdaságról, és a kormányzópárt mérhetetlen gátlástalanságáról is. Nem volt elég a magánnyugdíjak lenyúlása 2010-ben, 2025-ben ismét a nyugdíjasoktól tarhálnának. Az meg már tényleg csak egy apró, diszkrét bája a dolognak, részben azoknak a nyugdíjasoknak nagyvonalúságára blazíroznak, akik a kormánymédiában zömmel az a bizonyos hazaárulónak kikiáltott, bűnös nyugati jólétben élő, liberálisan gondolkodó réteg lenne. Vége nincs a pofátlanságnak. Más is kapott még ilyen levelet? #magyarszemekosztraktukrokben "         
________
________ 2025. 03. 11. 06:46
Előzmény: #164250  dexter
America Alone lesz abból
.
Amúgy a ciklus elején hazavág mindent, hogy egy jó bázisról legyen növekedés
Nem beszélve, hogy kiráznak pozikat, amit ők majd megvesznek
dexter 2025. 03. 11. 02:02
Így lesz "America first"-ből bukás. Olyan, mint nálunk a repülőrajt.
Trumplinak nem kell 4 év se, hogy elintézze amerikát.

Nagyot estek a tőzsdék hétfőn, egyre többen tartanak attól, hogy válságba kerül az amerikai gazdaság
https://telex.hu/gazdasag/2025/03/10/gazdasagi-valsag-bloomberg-tozsde-reszveny-eladas
signal2
signal2 2025. 03. 10. 22:21
Előzmény: #164247  Borisz
Most képzeld el, mennyivel nagyobb terhelést kap az út és a gumi. Azt ki fogja megfizetni, hogy az e-autók miatt erősebb utak kellenek és/vagy gyakrabban kell javítani? És ehhez képest majd mindenhol hatalmas adókedvezményeket kapnak.
________
________ 2025. 03. 10. 21:23
Előzmény: #164246  Törölt felhasználó
Jó az a villanyautó, de Muskot egy 40-50%-os visszesés leszállítaná a Földre.
Csak úgy mint a rakétàit.
Trumpnak se lenne akkora hátszele, meg az X is pihenne egy cseppet
Likvid pénze nem sok van a fiúnak, hamarosan újabb pakkot kell eladnia
No de ilyen áron????😀
Borisz 2025. 03. 10. 21:13
Előzmény: #164246  Törölt felhasználó
Pedig a villanyótó úgy gyorsul mint az állat. Én a zöld lámpánál sokszor csak nézek utánuk a dieselemmel. Azért ezt leszámítva egyetértek veled. Olyan mint a zsiráf, szép, szép, de azért otthonra nem kéne.
Törölt felhasználó 2025. 03. 10. 21:00
Előzmény: #164245  ________
Én hiszem, hogy megérti az idők szavát...most talán 300 milliárdja van, egy ötödölés a részvényárban és máris más lesz a felállás... amúgy én a villanyautót általában és ezen belül a Teslát sem tartom valami nagyra...öreg vagyok már a dodzsemezéshez.
________
________ 2025. 03. 10. 20:54
Előzmény: #164225  Törölt felhasználó
Ahogy a semmiből lett valami, most úgy lesz valamiből semmi
Musk könnyen hazavágja a saját termékét, utat nyitva ezzel a többi gyártónak. Helyes.
.
Kell neki 1-2 nagy pofon, eléggé elszállt mostanában a fiú
Törölt felhasználó 2025. 03. 10. 20:32
Előzmény: #164242  signal2
Utánanéztem én is...2024-ben 118,5 volt, a GM 6,5...mondjuk, ha az ATH-val számolunk és adunk bónuszt a haladó technológiáért, akkor a fair ár kb.48USD lenne, a mostani esés utáni 225 helyett...különben engem egyáltalán nem zavar a túlértékeltsége, az jobban, hogy Musk egy ilyen modortalan szarember...
Törölt felhasználó 2025. 03. 10. 20:27
Előzmény: #164240  bigyula
Az Ordo Iuris nevű szervezettel közösen...elsőre ondó iurist olvastam, elnézést kérek! :)  És elmennek Washingtonba elmagyarázni a terveiket és támogatást szerezni...semmi baj, hülyék mindig voltak, csak ritkán vették komolyan őket! 
signal2
signal2 2025. 03. 10. 20:23
Előzmény: #164237  Törölt felhasználó
170 körül van. Persze ha nem lesz veszteséges. Kb tizedáron lenne értékénél a részvény.
offshort
offshort 2025. 03. 10. 20:22
Előzmény: #164235  Törölt felhasználó
nem gondolom hogy naci lenne, 
(nem akarom védeni, a karlenditése szvsz nem arról szólt) 
de hogy nem a tisztesség és az igazságosság mellett tesz le a voksát trumpli oldalán, 
az biztos! 

a napokban belefutottam olyan cikkekbe hogy matricákat ragasztanak a tulajok a teslákra, 
hogy "bocs még akkor vettem mikor musk normális volt" , 
letakarják, leragasztják a tesla emblémákat, 
vagy más márkajelzést ragasztanak helyettük! :)) 
(audi, mazda ....... stb) 
én is azt gondolom hogy abszolut benne van a tsla árfolyamesésébe a viselkedése, álláspontja! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek