Öcsém, ha te mondod, hogy 6 évig éltél eurozóna különböző tagállamaiban, akkor én azt mondom, hogy nem híszem el. Németország recepcióban van szöveg mindent vitt, majd elmúlik a recepció :)) Mind két orbán megadná magát a ruszkiknak, ha arra kerülne sor, pedig a magyar szabadságharcos nemzet, orbán már nem aktuális mondása szerint. Gyakoroltad már a fejhajtást a bevonuló ruszki csapatoknak?
Még valamit, Én is örülnék egy kormányváltásnak. DE, jelenleg nincs olyan politikai formáció, akire szivesen szavazna az ember. Csupán Magyar Péter az egyetlen lehetőség. Egyébként MP nem annyira kritikus a NER-es gondolkodással szemben, mert rájöttek arra, hogy azzal a stratégiával, amivel a régi ellenzék ment nem lehetett eredményt elérni. Ha MP ugyanazt folytatja, mint Orbánék akkor mi lesz? Akkor hogyan lenne a NER leváltva, hisz a régi ellenzéknek sehogy nem akar sikerülni?
Gondolom, a magas illiberális erkölcseiddel egy gyermekét egyedül nevelő özvegy Ukrajna módon felelelős és megvetésed tárgya, mivel liberális módon szétrúgta a család kereteit. A bántalmazott és elvált házastárs, az meg végképp, ahelyett hogy békepárti lett volna, és odatartotta volna a másik orcáját is.
"Az igazság miatt soha nem fogom szégyellni magam! A nagy igyekezetedben, hogy szétrugd a család fogalmát, mit szólsz a következő esethez, hogyan definiálnád? "Ismerd meg Antoine Chevalt, egy francia férfit, aki sok sikertelen kapcsolat és szerelmi leánykérés elutasítása után házasodott össze önmagával." :)
"a nép meg, mint te elhisz mindent a propagandának és újraválasztják őket. " Amiről írtam, olyan dolgokat mondanak a Kossuth rádióban. Sajnos van logika abban, amiről beszélnek. (Bár, én soha nem szavaztam rájuk).
Szégyeld magad! Gyűlölöm magat a kifejezést is , hogy csonkacsalád. Mi az hogy "csonka"? Komolyan mondom, mostantól levegő vagy. Profi módon tudom kezelni - Sehmet és SeldonKuper is erre jutott nálam.
"Felháborító!" - így van, ahogy kimutattam a mai liberalizmus szétrúgja a korlátokat, mert idegesíti az igazság. Szét kell rugni a család, a házasság intézményét is. Mert véletlenül megsért valakit. (Csak zárójelben mondom, az egyszülős verzió valóban nem család, "csonkacsaládnak" nevezik, helyesen)
"a németek miatt lesz" ... nyugatról minden rossz begyűrűzik... ósdi szöveg, öreg MSZMP és KISZ tagoktól... jól megtanulták a 80-as években... (mint a divat 30-40 év után visszajön a régi? :D)
Mi nem vagyunk egyelőre recesszióban. Majd kiderül, hogy leszünk -e, de ez a németek miatt lesz. Túl magasak a bérek nyugaton. Versenyképtelen a "fejlett" nyugat. Ezt már von der Leyen is elismeri. Most jött ki a draghi jelentés.
Nyugattól szinte semmit nem kapunk? Piacot, befektetéseket onnan, szabad utazást, szabad munkavállalást, Erasmust, stb. "Mégis működik az ország.." Románia és Bulgária főként az utóbbi 4-5 évben jöttek fel hozzánk , feljött ránk Horváto., elhagoytt bennünket Lengyelo. Persze, nincs éhezés, de hogy működik az ország, az eléggé kérdőjeles..az egészségügy rosszul működik, a közlekedés is, a nyugdíjak alacsonyak és sorolhatnám. De a lényeg, mások gyorsabban fejlődnek...amire a magadfajtának nincs válasza. A "nyugati függés" valójában azt jelenti, hogy nem akarja betartani a szövetségesi normákat. Orbán ne akarjon semleges lenni, ha szövetségeknek a tagja. "..temetik a NERt..." a NER tényleg nem omlott össze, veszik a jachtokat meg a repülőket a NEResek, a nép meg, mint te elhisz mindent a propagandának és újraválasztják őket.
Előszor is nem vagyok az ecséd :) Kettő, hat évig éltem az eurozóna különböző országaiban. Egyébként Németországban éppen recesszió van! Ennyit erről. Egyébként ott van Trump, Le Pen, Meloni. Ez nektek a nyugat, ahol fejet kell hajtani?
"A nyugattól már szinte semmit sem kapunk, mert nem jönnek az uniós pénzek." . Ember! Te hol élsz? A magyar gazdaság az EU nélkül már összeomlott volna! Az EU-s cégek nem keveset tesznek bele az orbánc által is sokszor emlegetett gazdasági teljesítménybe.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!