Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem azért írtam, hogy nagyképűsködjek. lehet,h ti meg annyival toljátok a tőzsdét, ami nekem az össztőke. Ilyen az élet. Kitűztem magam elé 1 célt. Ez heti 2 x 20000 Ft. Ezt próbálom elérni és tartani.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ Jelenleg ez a probléma, ezért nem tud esni. -50 shortos nem zár, mert nem esik. viszont egy részük stoppol, ha elérik. Gyakorlatilag kiapadhatatlan long forrás. kis pénz nagy foci, mármint emelkedésnél. Ami viszont érdekes, nagy tf, a másik 3, 0 fölé jött, -50-ről. Tehát csak a napon belüliekkel tudnak virgonckodni, per pill.
30 pöttyön bukik 500 dollárt, szép. "egy laza leszúráson". Tudod mit mond erre csdobos. néha a stop véd meg a nyerőtől is leszúrt 30-at, ment 70-et. dax-ot nem stoppolom, repüljön, ha akar.
na a kereten túl😎 ...: ) a tökömet sem érdekli , hogy milyen pozikon bukott kit érdekel , hogy a 20-50 pöttyeit hol bacta el( mindenki bukik csak a hazudósok nem) ....a lényege nekiállt klikkelgetni aztán visszakeresni a bukót és mentálisan KO-zott ennyi a lényeg nem több.
Ettől függetlenül, tanulságos. Magamra ismerek, ha erre céloztál. De ezt már beismertem párszor. Nesztee :" már elbúcsúztál, mára pihenjél". Annyi a különbség közte és én köztem, hogy én a tőke 97%át nem tudom elbukni, gyakorlatilag a 3%-ával játszok, amit akár ha el is bukok csontra, akkor sem történik semmi.
Már megbocsáss, 6:26-kor amikor azt mutogatja, hogy shortba lép, amikor 25100 ról halad 25060 irányába, nézd már meg légy szives én mit írtam ide, de megteszem neked,h ne keresd a sok szarságom között: Nesztee
szerda, 18:06
#298063 18:05 long
0
0
Válasz erre ktamask
szerda, 18:00
Előzmény:
tom122
készüljetek a 24990 / 25030 körüli dupla aljra (NQ!) 18:55-19:00 körül pedig shortoltam.
én amiben bízok. https://www.investing.com/indices/japan-225-futures Japók 53000-58500 1 nap alatt 10%, 58500 felfele oldalazgattak, kicsit bikacsapda szagú. 57000 alatt érdekes dolgok történhetnek. USA adatig most már kivárunk, hátha felrobbant a DAX 25400-ig.
itt van egy fiatal gyerek ( már sajna hozzám képest) klikkelgetése amikor kissé "idegbe" került és sokba került neki ...érdemes meghallgatnod tanulságos nagyon + nagyon ( ja és a manusz nem a megszokott "sztártréder" youtuber kamus manusnak tűnik a 2. látásra sem ) https://www.youtube.com/watch?v=sfUISQQUaaU
a napon belüli klikkelők okosabbja elrakta a mannát és adatig vs amcsi nyitó utánig nézeget nem grafikont ,minden menjen amerre akar .....a remény (lúzer) tréderek meg izzadnak vagy nem ( engem nem érdekel) ....tudod (pontosabban nem tudod) nem kell 5 percenként klikkelgetni mert idő kérdése és rábacol ( ja a februári konzultációs kereted már elfogyott) " A trenddel szembemenni nála nem stratégia, hanem identitás: ha mindenki long, ő shortol – nem mert okosabb , hanem mert makacs ( igazam KELL hogy legyen...DD)). A kockázatkezelésről annyit tud, hogy „kis tőkével nagyot kell ütni”, ezért all-in megy egy TikTokon látott „biztos setupra”. A híreket későn olvassa xar portálokon nem szűri azokat zavaros teóriákat gründol , az elemzéseket előre kritizálja, a felelősséget pedig mindig delegálja: a brókerre, a Fedre, a holdfázisra illetve az ufókra (MINDÍG MÁS A HIBÁS) . Amikor nyer, zseni. Amikor veszít, áldozat. És a legszebb: minden bukó után még magabiztosabb, mert a piac „tanította” – csak épp rosszul jegyzetelt. A végén egyszer mindíg igaza lesz ( ÉN SZÓLTAM) persze előtte inge gatyája elfüstöl. A lúzer tréder nem azért veszít, mert a piac gonosz, hanem mert összekeveri a reményt a tervvel, az egót a tudással, és a szerencsét a képességgel és a “türelem + kockázatkezelés” szavakat távolról ismeri."
általában az ilyen "nesze semmi" fogd meg jól napokat büntetik meg. ok nélkül Gogo. réstöltés pipa. 200-220, teljes réstöltés. viszont a boldogsághoz további vevő kell +1.5%-nál. akik vagy jönnek, vagy realizálnak, mert örülnek, mint majom a farkának, hogy a 25200-25500 beragadt longjaikat VÉGRE eldobhatják. Ez gátolja az emelkedést, mert 5 napot töltött 25200 felett, vannak bőven, akiknek a 0 tökéletes kiszálló, nem hisznek a 25500-ben.
Biztosan az lesz. De nézd a jó oldalát volt pozim futi 25050-ről is, amit újranyitottam 25240-nál látva ez a bődületes boldogságot. (most 260). Rettegés fog el, hogy mikor tudom lezárni 240 pont nyerőben, talán még ma? Vagy holnap? Tegnap a kutyának se kellett 24850-ért, ma mindenki érzi a vérszagot - venni kell - 25220-ért ;-).
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?