Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Hitelkamat nincs Pénzbőség van 900 ezres katás szakács minden csehoban van Adó nincs Szabályozó állenőrzés nincs Állami 10-40 millionok osztogatása van speka célra is van Nu ezek kozul valtozik bmi borul a bili
Ebből úgy hangzik, h te is bent laknál. Nemtom, én nem adnám ki saját részre vett lakás szobáit másnak, de ezt mindenki maga dönti el, hogy mit vállal be, mennyi ideig próbálnád ezt csinálni? Diákévekben amúgy még belefér, de azon te túl vagy már:)
Nem ismerem Csepelt igazán, szóval ezt így olvasd:) Igen, a helyedben a HÉV-hez és az ottani "belvároshoz" mindenképp elég közel vennék, más nem játszik szerintem. Amit linkeltél az még lesz minimum pár millió Ft költség, ha nem akarod totál ugyanolyan állapotban hagyni, mint ahogy megvetted. Ez itt abszolút nem túlzó becslés, tényleg eszi a pénzt a felújítás (plusz bebútorozás). De amúgy úgy gondoltad, hogy te addig máshol laksz, amíg ezt kiadod, vagy te is bent laknál? Ez nem volt egyértelmű számomra
Igen, elkezdtem volna írni egy hosszabb választ, de ráuntam. Ha van még bőven tartalék ott, ahonnan az illetékre valót is kéred, akkor csináld, én ebben a formában nem igen csinálnám. Kerestem volna melós hsz-ét azzal kapcsolatban, mikor a 6 havi aranytartalékot kevésnek vélte, de már törölték/töröltette. Ha esetleg megírná újra örülnék.
Elege kicentized. Az albérlet piac sztem elege tulkunalatos. 3 tényező hatott az utóbbi 7 évben az ingatlanpiacra pozitívan. 1.konjuktura a világban ami ránk is kihatott. 2.mestersegesen 0 ban tartott kamatok QE programok által, e miatt nem 10% Magyarországon a kamat szint mint 2012 előtt, hanem 0.6%. 3. Pedig Matolcsy víziója a lakosság eladositasarol, mert szerinte ez tesz jót a gazdaságnak, +család tamogatasi rendszer. Ez torzított el itthon és az EU ban is az ingatlan árakat. Ha bármelyik pont borul, akkor osszedol az ingatlanpiac. Gondoltam szólok.
Sürgős egyébként? A panelárak, főleg Csepelen, eléggé ereszkednek lefelé. Viszont most úgy néz ki, hogy pár évig a bérlői piac erősen túlkínálatos lesz...
Most füzettem 2 milcsit csutortokon és hélfőtűl kamatozik picit mágingtam az infla miatt de maradtam a máp plusznal mert bmiko ha baj van ugorhatok a magasabb kamatuzoba
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik