Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
8800-as beszálló kapu kinyilt. adhatja itt a jóember, de magával bszik ki, mert heteken belül 9500 felett lesz. csak elcseszi a lóvéját, de biztos kell zsemlére.
Jön a nap vége ilyenkor önti ezerrel. Reggel tényleg már érdemes shortot venni, ez nem igaz hogy mindig ugyanaz a forgatókönyv... tűnne innen végre hogy tudjunk emelkedni
Itt nem csak hús vér emberek kereskednek, hanem algoritmusok, melyek sok forrásból táplálkozva hoznak önálló döntéseket, persze emberi felügyelettel. Nem vagyok szakember, ezt csak gondolom.
Köszi, értem és teljesen el fogadom az álláspontodat. Mi a véleményed, hogy a jelenlegi lecsorgás technikai szempontból meddigtarthat ? Eladni semmiképp sem fogom, majd csak 10ezer fölött, de érdekelne a véleményed, mivel továbbivételeket tervezek.
én ezekkel nem foglalkozom, mert mindig csak féligazságokat közölnek! Maradok a technikánál..:) Ott van az OTP is, nyereséges Oroszországban és nem tudja kihozni a lovét...(a leírtak szerint)! Ha minden ilyen híresztelésnél pozít váltanánk, hát nem tom mire mennénk. 😲😔 Valahogy a nagyját ki kell szűrni és ha egyezik a ta-val, akkor arra menni! Sajnos a kereskedés a charton cikk cakk-ban halad, hullámokban! Na most a hullám melyik részén milyen infót dobnak be, ez egy külön befolyásolási tényező "lehet"! Van direkt és véletlenszerű is! USA nagy mestere ennek, de itthon is űzik.., ezek után legyen okos az ember ezeket kiszűrni...hmm!! A ricsit tegnap délután lefele várják az elemzés szerint, ma reggel felemelik a célárat, ugyan az a cég! hmm hmm Egyiket sem egy nap, vagy éjszaka elemezték ki, mert folyamatosan figyelik. Akkor?? Ezért másoltam be a kettőt az előbb!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.