Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Eddig elég jó meglátásai voltak, sajnos legutóbb bedőltem a szuper banki szakmai elemzésnek, pedig egyszer már megfogadtam, hogy ignorálom őket. Ez most már végleges !!!
Igen, DAX, USA azért jellemzően megadja az alaphangot és az elmúlt időszakban elég sok ment a levesbe. Kicsit vicces, hogy az USA-ban a jó hír - azaz még mindig bitang erős a gazdaság- a rossz hír és erre esnek a tőzsdék. Kicsit gyengülhetnének már ....
Ff mindig sávokat ad meg a pingusnak, és elmondja hogy +/- 100 ponttal előbb/később is simán fordulhat a történet. Jelenleg ez a 8500-8800-as zóna bitang erős támasz, jön fel a 200 napos is hamarosan az is ekörül lesz, mármint 8500 körül, meg itt ülnek nekünk a madárkák is, csatorna alj, van minden. Vételi kedv is van már ezen a szinten azért, bízzunk a fordulatban, de nyilván faxa lenne egy jó USA, dax is hozzá.
Mint lélektani kerek szám igen, de ha támaszt akarok keresni, az 8700-8500 valahol, több okból kifolyólag is! A jelenlegi 8800 is foghat, mert a rövid emelkedő trendcsati alsó széle megfoghatja! Persze egy csatit oda húzok ahova akarok, bizonyos keretek között. Sajnos a boli már lefele nyílik .....
Ennek a Privát Bankingnak soha az életben nem hiszek el semmit sem pozitív, sem negatív irányba. Egyszerűen ignorálom bármit mondanak, mivel nekem 5 ből 4x nem jött be és egy csomót buktam miattuk :(
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: A 9065-ös szintnél található támasz letört, így nem érdemes a long oldalon szerepelni tovább. érdemes egy nagyobb korrekciót megvárni. A 8500 körül a nyitva hagyott résnél lehet a rövid célár, ennél lejjebb ezen minta alapján nem látható. A piros vékony vonal felfele törése után jöhetne egy újabb emelkedő hullám, de a növekedési lehetőségek jelenleg nem túl nagyok, felülről a 9375 környéke erős ellenállássá vált. Ellenállások: 9375; 9688; 10 000. Támaszok: 8750; 8438; 8125; 7813; 7500.
Nem tudom emlékszel e, amikor 8600-s leszúrás volt és mondtam, hogy ehhez rövidesen visszatérhet? Nem voltam népszerű miatta! hmm Nincs messze...! Annak ellenére, hogy az órás idősíkon megcsinálta már az elvárt szintet (piros pingi), nem nyúlok bele, inkább maradjak le! Nem a 8600-s kanóc miatt, hanem a napos kék madár miatt! A 61.8-s támaszt letörte, lehet közben felfele rugózni, de ilyenkor már meg szokta csinálni a célárát. Tartom inkább magam ehhez, legfeljebb keresek mást az elvem a szitura! Ricsi /h1 https://ibb.co/Lzn8Fbq
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.