Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A felső piros nagyon messze van, mert a trend nem ugyanaz! Egyelőre azon van a hangsúly, hogy mikor és hol fordul! Utána pedig lesz újabb rövid piros madár..:) Ez sajnos ilyen! Ronda nagy piros gyertya sikeredett, de legalább hosszú kanóca lett volna az alján. hmm Ja és már a nyolcadik piros a csúcs óta! A sima fibo korrekciós szintjei a bal oldalon leolvashatók. Jobb oldalon meg a pingis szintek. A kettőt egyeztetve sávosan érdemes figyelni, ha netán letörni a piros emelkedő trendvonalat! Ricsi /D https://ibb.co/YPkRTsx
Paraszt shortot toltam, eladtam aztán százasával vettem őket szépen vissza, igaz nem mindet végül. De megijedtem délben hogy az OTP mintájára jobban beküldik a mélybe. B@lf@sz egytől egyig az összes politikusunk, ugyanazt csinálják mint a napelemnél, egyik A-t mond másik B-t, teljesen aláássák az amúgy sem túl magas szinten lévő bizalmat az ország felé. Komolyan ez kell ezeknek a 400-as euró megint?
Ne legyen igazam de a Richter is brutális jót jelentett a q2-re. Most komolyan a kormányinfón ott van rengeteg újságíró de egy se tudja mit kell kérdezni!!! Nekem az lett volna az első kérdésem: Van-e szó róla hogy még jobban megadóztatják a nagy cégeket!? A Richter egy brutális jó cég komoly jövőt látok előtte de a mostani környezet miatt nem mertem még belevenni. Félek tőle hogy ugyanaz lesz mint tavaly karácsony előtt…. Pedig hosszútávú portfóliót építek és a Richter számai meggyőzőek de a jelenlegi helyzet nem kedvez a befektetésnek. Arról még nem is beszéltem hogy mi lesz itt ha decemberben le minősítik az országot?!!!!!
Jó lenne, ha most már meg is pihenne egy kicsit, elég volt a lejtmenetből. Ráadásul a Ricsinek kedvez a forint gyengülése mind a dollár mind pedig a rubelhez képest. Továbbra is bízom a kedvenc részvényemben, én ma vettem hozzá, hogy legyen elég ha elindulunk felfelé. :) Egyébként az szintén jó lenne, ha a pénzügyminiszterünk 10-ig számolna mielőtt mond valamit, de legjobb az lenne ha befogná a száját !
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.