Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
így már könnyű, hogy levezettem a balf@szságommal! :) 👍 Sajnos túl közel vagyunk már a pingihez, hogy kimaradjon a szórásból! Volt már olyan, az igaz! Ameddig nem áll meg az esés ne piszkáld, majd ha korrekcióz felfele!
vagyis 250 pont van még, most nézem! Fejből rosszul emlékeztem. Azért ez ne zavarjon..:) Egyelőre a 8225-t ne figyeld. A kék madár a cél, ott van még a 38.2 korrekciós szint is a sávban, és az rsi is lepadlóz szerintem. Ez az elmélet, hogy mi lesz belőle, azt nem tudni!
Nehezen kapcsolsz! 150-pont van a pingiig a charton. (tegnapi záró) Ha voltál katona, akkor a centit vágtuk a leszerelés elött 150 nappal. Naponta 1 centit! Ilyen hosszú volt az összetekerhető háztartási cm, amit otthon a mamák" használtak a varráshoz stb. Fibo... egyből értette! :)
csak nem a kiütéstől félsz? ha annyi lenne akkor negálna minden emelkedő trendet és letörné az összes mozgóátlagot kb... a jelentés előtt már meg kell indulnia ha jó lesz!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.