Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt nézem, hogy pici forgalom mellett erős kontrollal fokozatosan engedik fel ma a BUX-ot, ha valamely blue túlságosan kidugná a fejét, visszanyomják. Nagyobb esélyt látnék a 7200 áttörésére, ha pl. egy OTP beöntéssel párosítanák.
Jaja, Óráson megint kicsit túlvett, egy kis csomagot ki is szórtam. Még nem divergál, sztem mehet feljebb. Ha mákunk lesz, lesz majd egy hh a hl után...
Jó reggelt! Nekem ez a Richter chart kezd tetszeni. Nem mondom, hogy nem borulhat lejjebb, de egyelőre inkább ismét a 7200 megcélzását látom...7800 remek lenne, felette egyelőre utópia...
Tisztelettel. A jövő már adott. A bevételek nőnek, a rizikó kezelhető. A kutatás-fejlesztésre hangsúly van fektetve. Sok van ezért beszélek így De érdemben csak azokba fektetek be, kisbefektetőként amiben a fejlődés nyomon követhető..
..bármi lehet, új termék új piac, részesedés vásárlás, ilyesmi! Egy Q2 nem fogja az egekbe röpíteni, mert az a múlt lesz akkor már, mire kijön! Egy rántásra jó lesz, főleg fokhagymával. 😃😃 Mindig a jövő a lényeg, a múlt/jó eredmény nem biztos, hogy ismétlődik és túl is kéne szárnyalni! A mérce/várakozások mindig nagyobbak lesznek egy jó eredmény után!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.