Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszönöm a játékot én ma kiszálltam a hullámvasútból ismételten. Nagyon elszédűltem és most egy picit megpihennék . Drukkolok a kispadról mindenkinek aki megy meg egy kört repűljetek tovább fel fel fel :)
nemtok róla... csak amikor ugrál az árfolyam akkor lép hátra a jegyző inkább és megáll az élet... aztán jó nagy ollóval folytatódik általában (nagy különbség vételi és eladási közt) aztán ha megnyugodnak a kedélyek akkor összébb zár az az olló és megy tovább az élet. és ezt minden jelentős elmozdulásnál megcsinálják.. az elmozdulást magát nagyon nehéz certivel lekereskedni. születhet belőle kurvarossz biznisz is ha kapkod az ember... okosan.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.