Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na avval kezdem, hogy egyre több hibát találok a az investing gyertyáiba, ami nem a valós értéket mutatja! Persze egy gyertya nem akadály nekünk..., lehet ezt kettős mércével is nézni! 😃 Balin 8k felett" hát hmm:) Nem látok arra semmit, vagy is van ott pingi , de szemébe süt a nap! Akkor nézzük még egyszer, hetes időtávon, hogy mi történ és mi lehet! A hosszú kék ABC szakasz célára teljesült, amint látszik is 6492 és az alja 6310! Ilyenkor jön a visszafordulás ami gyorsan befuccsolt és próbálja visszatesztelni megint! Azért is gondolom ezt, mert a célár elérése és fordulás az ilyenkor nem egy leszúrás és pattanás fel, hanem időigényes lassú fordulással szokott végbe menni! Itt azért nagy erők dolgoztak és nekik is pozit kell váltaniuk, úgy hogy valaki meg is egye", nyilván a kicsik! Meg persze oka is van az esésnek! Na de foglalkozzunk a chartal! Szóval vissza teszt a hetesen és ha jól belenézünk, még egy ford.fej.váll is lehetséges"! Aki kapkodni akar az tegye, mindig vannak győztesek!! A pingusról való felpattanás és befuccsolásból, meglett az alsó célár és a támaszok! Charton látszik! Capi! Akkor nézzük miért néz a pingvin csőre felfele! Amennyiben a célárat tényleg letudtuk 6492-n, mert nem lehet kizárni ezt sem, akkor jöhet a 7700-8000 és 2-3 év alatt a felső pingit is kilőheti! Nem kell 4-5 év Rencsi! Persze valaminek el kellene indítani felfele, nem a TA-nak, ehhez kel egy fundás löket! Ameddig ez nincs, marad a TA és én nem kapkodok! A hosszú trend felfele és még nem sérült, csatiban is van hely még! A lényege az egésznek, hogy TA alapján kockázatos. 7200 áttörése esetén már tisztul a kép! https://invst.ly/y5o1g
Szerintem jól látod, de én nem megyek ebbe bele! Így is kevés már a hajam és maradok a ta-nál! Tisztelettel. 👍🐧 de felteszek mindjárt egy hosszú chartot 4-5 évre...
Tisztelettel. Bejegyzéseid olvasom. Mit gondolsz arról csupán gazdasági meglátásomról, hogy kelet-közép európai tengely épül sok szempontból? Tévedhetek is. Részemről számít. Nem vagyok napi kereskedő. Nekem kb. 4-5 év számít. Az elmúlt év válságokkal telt időszaka engem győzköd. Érdekel. Tisztelettel.
A min elvárt záró megvan! Ez jó, de egy egy napos emelkedésből nem lehet sokat látni! A támaszról pattant, de egyre kisebbek a hullámok magassága! Könnyen alászállhat még mindig! Felfele az előző 7200-s ellenállás a lényeg, amiről lepattant! Kérdés van erő benne, hogy addig elmenjen! A mai gyertya egy kis jóindulattal egy átfogó, bár az alja necces.. , alá kellett volna mennie az előzőnek!! Szavazzuk meg neki a bizalmat!!! 🤣 Eső trendben egy átfogó gyertya, forgalom mellett fordíthat!!!! Ez van most!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.