ja nem, veletlenül sem "lebeszelem", nekem aztan csak a fel az erdek, de annyiszor vegigneztem mar :S. Ha minden esik, akkor mi is, ha meg minden fel, akkor mi neha ritkan. Na de akkor most cafoljon vegre ram.
Elég negatívan állsz a dologhoz, szerintem mélyen ár alatt van az árfolyam, az Alteo mögött lenne a helyünk, ami min 50%+, és az idő is kedvező. Amúgy az Otp-Richter-Mol, túl van árazva, azért ilyen magas a BUX, van hova esni, sztem 40-45K között lenne a helye...
"Ürge-Vorsatz Diána, klímakutató előadásában kiemelte, hogy bár még mindig vannak olyan erők, amelyek megpróbálják megvédeni a status quo-t, a világ túlnyomó többsége készen áll a nagyszabású energetikai átállásra." - portfolio cikk
az hogy az audi kapacitas a varosnak atcsatornazhato, lattuk legutobb tavasszal, hogy az azert böven nem ugyanaz a penzmag. (eleve mar csak az euro- vs forintbevetel szempontjabol... a hitel euro resze meg jo magyar EURHUF = 370en ketyeg :S)
nem sok illuziom van, hogy nem nezzük meg ujra az alsobb tartomanyokat :S Ausztria mär zär, nem hiszem, hogy Magyarorszagon (europaszerte) max par het kesessel mas lesz a forgatokönyv. Megint a közössegi epületek amiket fütünk, megszenvedik ha igy lesz + audi is nyilvan kevesebb müszakkal döcög. + a vilag tözsdei is megzuhannak.Dehat kiüljük, mit lehet tenni
Felment 1035-re, de nem érdemes a jegyzővel fgolalkozni és nem érdemes folyamatosan minden 5Ft emelkedést /vagy esés figyelni ... (Jó cég, jó kilátásokkal és valós érték alatti árfolyammal.)
Ha már környezetszennyezés, a műanyaghasználattal nagyon tévútra ment az ember. Sok helyen egyenesen a folyókba öntik a szemetet. Nemcsak az óceánok, hanem lassan minden étel, ital tele lesz mikroműanyaggal. Számomra elég sokkoló ez a doku film. https://online-filmek.me/film/26569-muanyagtenger
(Nehogymár komolyan vedd basszus. Egy gag volt, vagy magas labda :) Egyébként velem előfordul, hogy naponta többször zuhanyzok, ha a tevékenység ezt indokolja - ennek elrettentő példája mikor túra után a főnökség rájött hogy virágokat kell behordani a fagy elől meg minden egyebet, majd - kellő szünet után - előállt egy kis gusztustalan karbantartási probléma a ház vízrendszerében. De pl szünetek vagy a karantén alatt úgy el tudom engedni magam, hogy a heti 2 alkalomnak örülni kell :) Amikor az ember úgy ellazul igazából.)
PANNERGY