Ezért borzasztó, hogy elégettek jó sok millirdot az EU-Fire-ön keresztül a semmire. Egyszerűen tényleg értehetetlen, hogy mi a francért nem aknázza ki teljes gőzzel a geotermikus adottságait Magyarország.
A Pannergy-nek pénze és szakmai felkészültsége is megvan arra, hogy elvigyen bármilyen kiírt pályázatot. Csodálkoznék, hogyha nem kap valami pénzt állambácsitól
Állj már ki onnan, hadd mnejen 950 alá, és akkor mehet az srv! később annál kevesebb részvény között kell elosztani az eredményt, azaz nagyobb lesz az osztalék. :)))
Szívesen lennék távfűtött, bár a pontos összehasonlításom nincs. Amiért mondom: kazáncserére kényszerültem kéményestül. Mivel jó volt a külső hőmérséklet ezért eddig tudtam 55 fokos vízzel fűteni, nem tudom a tavalyival összehasonlítani, mert más volt a felhasználás és más külső hőmérséklet. Talán egy év után. Tény, hogy eddig alacsonyabb a költség, de nem több10%. Radiátoros a fűtésem és szerintem főszezonban fel kell nyomnom a vízhőfokot 70-re, akkor meg nincs kondenzációs előny. Cserébe 1,8 M volt, amit soha nem termel ki. Ha 18 évig megy a kazánom, akkor évi 100e. Távfűtés drágának tűnhet, de nem biztos, hogy így van. Nem lebeszélni akarok senkit, de kondenzációshoz mondjuk padlófűtés vagy tervezzen nagyobb radiátorokkal is.
"A fejlesztés során szem előtt tarják a környezettudatosságot, valamint energiahatékony megoldások – geotermikus energia felhasználása, korszerű hőszigetelő rendszerek – alkalmazását." Ezt telitalálat xanga balta
Remélem, a foglalkozás végén azt is elmondták, hogy tulajdonosok is lehetnek eme csodás létesítményben. mindössze Pannergy részvényt kell venni a tőzsdén.
PANNERGY