A BÉT-es elemzésekben egyedül Pannergynél van még komoly, 50%-ot meghaladó különbség az értékelés az a valós ár között. Meg fogják találni ezt is még a héten szvsz, főleg ha kijön majd egy cikk pénteken, hogy az új célár teszem azt 1300 ft.
Ha ennyire bejött az élet a Masterplastosoknál, meg kellene kérdezni őket és a fehérváriakat, hogy nem kell-e nekik zöldenergia. Mit szólsz hozzá Dénes?
Ez így van, a pénz keresi a helyét, és nyugodtan fog landolni ott ahol a cég veszi a saját papírjait is. Oda nehéz beragadni.... https://bet.hu/newkibdata/128511323/PE_sajat_reszveny_20210111_hu.pdf
Én most a Panniban, a 4iG-ban és a MOL-ban hiszek a legjobban. Van egy olyan magas árazás a piacon, ami előbb-utóbb minden épkézláb részvényt magával fog ragadni. Mint az ábra mutatja, a többit is. :) Olyan alacsony kamatkörnyezet van, és lesz is hosszú távon, és olyan likviditásbőség, hogy véleményem szerint minden részvény magasabb polcra költözik.
Volt pár kommenttel lejjebb kiírtam. Pénteken Q4 eredmény, azután jönni fog cikk amibe valószínűleg beleírják az OTP-s elemzős 1200 fölötti célárat is. Szerintem kövi rally papír ez lesz.
Törölt felhasználó2021. 01. 12. 21:24
Valaki írhatna már egy cikket arról, hogy mennyi a Pannergy célár, azt nem kell megírni, hogy mióta, hátha mi is elszállunk, mint Ottóné. Vót má? :)
Nem gondolom, hogy a spekák idetévednének. Itt azért már évek óta beragadt minden és nehéz megmozgatni az árfolyamot csupán árfolyamnyereség reményében.
Megint aktivizálta magát a béten egy forró pénzű speka kör, ahogy nézem híreket kihasználva odavernek ahiva tudnak +30-50%okat. Master (félig kakukktojás), de enefi, wallis, most ott1... Az ott1nál is az az új hír, hogy kb megerősítették az eddigi célárat. Jan. 18 itt is jön Módos Dániel, lehet készülni.
2 hónappal ezelőttig a Masterplastban sem volt. Már középtávon is csak az OTP/MOL/Richter hármasban van tartósan likviditás. Masterből is el fog tűnni, és visszamegy napi 20-40 milliós szintre idővel.
PANNERGY