"A Miskolci Geotermikus Rendszer 2019. év első negyedévében összesen 294930GJ hőenergiát értékesített, amely szinte teljesen egyezik a 2018. év hasonló időszakában elért értékkel. Az időjárási körülmények havi szinten 15-20 000 GJ többletértékesítést is lehetővé tettek volna, azonban január és február hónap során a városi távhőrendszer magasabb arányban kapott fosszilis alapú energiaforrást a korábbi hasonló időszakok átlagos értékeihez képest.Az érintett felek a jövőre nézve lépéseket kívánnak tenni a zöldenergia többlet bevitelének további optimalizálására."
Geotermikus energia mellett fosszilis is betermel, de a geotermikusnak van prioritása.
ertem en, ugy emlekeztem hogy valamelyik ilyen panik kommentem komenzalasakent irtam itt erröl (hogy mindig ott a jelentes vegen, igaz a felmelegedessel kapcsolatban, pont ez a mixben betöltött szerep)...de nem talalom szoval vagom ezt is ...en csak felkeszitem magam mindig a rosszabbra es hagyom magam pozitivan meglepni :)
A távhőrendszerbe nem csak a Pannergy szállít be hőt, de a Pannergy-nek van prioritása. A kisebb hőidény nem feltétlen jelenti azt, hogy az a Pannergy-re kihatással van. Gázzal kevesebbet táplálnak a rendszerbe.
es nem feltetlenül erv 1az1ben ellene, hogy akkor most otthon ül a diak es füt, meg homeofficeol a melos. Eleve az sporttal kapcsolatos dolgok 1az1 kiesnek, az iskolaba meg melohelyre meg lehet nem is Miskolcrol jart (de legalabbis nem a mi alatalunk lefedett területröl)...persze akkor meg lehet ragozni, hogy akkor meg valaki a mi területünkön hesszel a lakasban...de szerintem összessegeben a lezarasok negativak, mint Xre hozzak ki a höigenyt.
itt új projekt v tul. átrendeződés bejelentésén kívül semmi sem fogja kirobbantani az árfolyamot. Januárban lesz a termelési jelentés ATH Q4 hőértékesítéssel, ami nagyon rendben van, de emiatt nem fogják széttépni. Nekem már az is elég, ha addig kipucolják 750-ig, de minél alaposabban :-)
PANNERGY