ezzel a kisebb apparátussal kevesebb lukat kell betömni. még mindig jobb, mint egy mammut cég költségútvesztőiben. itt folyamatosan növekszik a vagyon. ráadásul a bankok is bíznak bennük hosszú távon is.
OFF Hadd válaszoljak. Ez az egy nick-em van mióta felléptem a Fórumra. Nord kapitány (talán mond Neked a név valamit, most nutika-ként fut Nutex-ben) tiltott ki, mert kellemetlen voltam számára (túl sokat emlegettem fel a beültető dumáját, miután elhagyta a süllyedő hajót :-) ), és csak az általa moderált fórumról. Próbáltam a kitiltás ellen tenni, mivel az alaptalan volt, írtam a fórumgazdának, de sikertelen volt ezen próbálkozásom. . Igen aggályosnak tartom a több név alóli írást, illetve a trollkodást is. Amit te hülyeségnek bélyegeztél, az a pillanatnyi véleményem a cég vezetéséről, ami már lassan 3 éve formálódik. Lehet, hogy nincs teljesen igazam, mert nem látok mindenre rá, de akkor is a véleményem! És igen, ha alaptalannak érzek egy támadást, az bánt - itt is, és a való életben is!
"1,5 Mrd+a cégben lévő cash pont nem elég semmi érdemi projekthez" gyors számolás alapján kb. 1,9 mrd lehet a cégben fél évkor (mivel nem nagyon volt beruházás), szóval 3,4 mrd szabad cash, évi 200 millióval kisebb adósságszolgálati teherrel, és ezzel kapcsolatos óvadékolási kötelezettséggel.
PANNERGY