Meglátjuk, hogy reagál a piac. Én azért a lefelére tippelek. Jönnek most majd nagyon jó beszálló szintek más részvényekben is. Osztalékért meg vannak sokkal kedvezőbb hozamért más részvények is. Meglátjuk.....
Akik a vírus miatt adják, azok olvassák el a külön ennek szentelt részt a jelentésben. Le van részletezve, hogy mennyire nem érint minket negatívan.... Még egy "sőt" is ott a szekció végén ;)
Én is tévedtem de azért majd nyugtával a napot. Ez a részvény sem fog tudni a piaccal szemben menni. Sajnos ez a járvány tombol és ezért még nem láttuk a részvénypiac esésének az alját. Szerintem....
Meglepne ha nem lenne, nagyon kevés eladó volt már az elmúlt pár napban. És ezek szerint jó volt az a megérzésem amit szintén sokszor írtam, hogy az OTP elemző nem véletlenül kezelte fixen osztalékpapírként erzsikét 2020-tól. Nyilván volt infója.
És akkor vrop nem is lesz? Csak srv és osztalék?? Nem értem. Madrid megígérte hogy nem lesz soha osztalék és tuti lesz vrop. Most akkor mi történt??? Help! :)))
szerintem igen, nekem 650 a tipp. Verem a fejem a falba hogy nem higítottam ma... az vigasztal, h lesz más akciós papír is a BÉT-en a következő hetekben.
három éve folyamatosan 20Ft minimál osztalékért küzdöttünk most eljutottunk a 17Ft-hoz szerintem álljunk ki az erkélyre (én udvarra) és kezdjünk tapsolni :-) nyilván mellette lesz még egy kötelezettség nélküli SRV program, ahol 200-400mFt el lesz költve kezdetnek ez jut a kisrészvényesnek
miért? Az Igazgatótanács javasolja, hogy a Közgyűlés az Igazgatótanács számára adjon felhatalmazást
legfeljebb 1.000.000.000,- (egymilliárd) forint értékben saját részvény vásárlására, legalább 1,-
forintos és legfeljebb 950,- forintos részvényenkénti árfolyamon.
Az árfolyamsáv teteje megegyezik a megelőző saját részvény visszavásárlási felhatalmazás
maximum árfolyamával.
A felhatalmazás a közgyűlési jóváhagyó döntést követő nappal kezdődő 2021. április 29-ig tartó
időszakra szól. A részvényeket kizárólag tőzsdei forgalomban lehet megszerezni.
PANNERGY