ez a 17ft nagyon kevés szerintem, ez a véleményem, ezzel csak lefele zúzzák a papírt.És igen, most már van MIHEZ viszonyítani a papír árfolyamát. Ezzel beárazza a piac majd.ÉN SZÓLTAM!
erősen gondolkozni kell! Vegyek 1 db MTELEKOM részvényt, ----------20ft osztalékért! VAGY 1 darab 594ft PANNERGY részvényt, 17 ft ért? -- Segítsetek dönteni!
https://azuzlet.hu/a-magyar-telekom-20-forint-osztalek/ 2020. február 18. AzÜzlet.hu - MTIA Magyar Telekom Nyrt. igazgatósága a 2019-es üzleti év után részvényenként 20 forint osztalék fizetését javasolja a közgyűlésnek.A Telekom április 8-án tartja éves rendes közgyűlését, amely végső döntést hoz az osztalékról.Az osztalékjavaslat jóval alacsonyabb a tavaly fizetett 25 forintnál, amelyet a 2018. évi eredmény után kaptak a részvényesek. A Telekom az egy évvel ezelőtt, 2019 februárjában közzétett középtávú vállalati előrejelzésében még részvényenként 27 forint osztalék fizetését valószínűsítette a 2019. évi eredmény után.
17 osztalék! Hát eljött ez a várva várt pillanat! Vannak még pozitív meglepetések az életben és ez most ebben a nehéz helyzetben nagyon jókor jött! Thank you God and Management
Hát Madrid nem vagy semmi, neked tényleg rinocérosz vastagságú az arcod. Azok után hogy az elmúlt 1-1,5 évben gyakorlatilag a klónjaiddal rommá züllesztetted ezt a fórumot a folyamatos kötekedéseddel és ócsárolásoddal, most megrántod a vállad és folytatod egy új lemezzel, hogy úgyis minden esni fog. Amúgy ebben szerintem igazad is lehet, én is erősen így gondolom hogy iszonyú durva év jön még a tőzsdén és nem tudom elképzelni hogy bárki is kivonja alóla magát. De azért ehhez tényleg arc kell.
Portfolio majd gondolom szombat éjjel 0:04kor kihoz valamit, hogy "forr a víz a pannergynél", aztán reggel 7re valami koronás cikkek ki is szorítják a top 15 hírből :D
Én az osztaléknak szimbolikus jelentőséget látom. Azt üzeni BB h lehet bízni bennük. Sztem ez hosszútávon nagy jelentőségű, pont ahogy az eddigi bizalom hiány is beárnyékolta a papírt évekig. Jöhetnek az alapok, jöhetnek a nagybefektetők...
PANNERGY