Biztos van rá jó magyarázat de nagyokat csak osztalékkal lehet bevonzani! Bizonytalan semmire kizárt hogy beüljenek ide. Időhúzás megy és minden egyes év jelenlegi nagytulajoknak kedvez. Valahogy csak sikerül maguknak megszerezni ezt a céget csak bírják ki feltűnés nélkül.
Lenne talán egy kis tépés, de sok esélyt én se adok neki, sőt.. Lengyel parlament tud videókonferenciával ülésezni, akkor a Panny is tudna, kgy-re visszatérve, kíváncsi leszek.
Meglátjuk. Ilyen árfolyam mellett továbbra sem indokolt az osztalék, viszont idén már várhatóan képződik akkora tárgyévi eredmény, amiből ertékelhető mértékű osztalékot lehet fizetni. Ez eddig hiányzott. OTP is vár már talán idénre osztalékot. Nincsenek hiú ábrándjaim, kicsi valószínűséget adok osztaléknak. Holnap minden kiderül!!
Idén jól látszódott, hogy max. 400-500MFt-ot fordítanak srv-re. Így hiába marad az 1000MFt-ból nem fizetik ki osztalékként. Hiába ment a részvény ára 500Ft alá, akkor sem emelték meg az srv-t.
Ilyen árfolyam mellett szerintem nem lesz osztalék javaslat. SRV nélkül biztos, hogy 500Ft körül lennénk még mindig. Árjegyzőre leszek kíváncsi, hogy mikor tér vissza, ha egyáltalán visszatér.
Ha jól tudom, április 26 ig van srv felhatalmazás. Addig megoldódik a szitu remélem, vagy hoznak valami modosìtàst, hogy milyen formában lehet közgyűlésre menni
PANNERGY