RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2020. február 15.
Részvény-visszavásárlási program végrehajtásának módosítása
A PannErgy Nyrt. 2019. április 29-én tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2019.
április 26-i Közgyűlés 6/2019. számú közgyűlési határozatával összhangban, saját részvény
visszavásárlási programja keretében a 2019. május 2-i tőzsdei kereskedési nappal
kezdődően, kereskedési naponként 1.000 db PannErgy Nyrt. törzsrészvény vásárlását
célozza meg a Budapesti Értéktőzsdén a Concorde Értékpapír Zrt. mint befektetési
szolgáltató igénybevételével. A vásárlási ár a mindenkori tőzsdei kereskedési ajánlatok
szerinti aktuális piaci árral egyezik meg és a közgyűlési határozat értelmében
részvényenként nem haladhatja meg az 950 forintot.
A Társaság Igazgatótanácsának döntése értelmében, a Társaság kereskedési naponként
8 000 db-ra emeli a megcélzott sajátrészvény vásárlási mennyiséget.
A fenti közgyűlési határozatokban szereplő program céljával összhangban a Társaság
konszolidált jegyzett tőkéje csökken, a program időszaka pedig 2020. április 26. napjáig
tart.
Amennyiben a visszavásárlásokkal a Társaság eléri a fenti közgyűlési határozatban
szereplő egymilliárd forintos, a teljes részvény-visszavásárlási programra meghatározott
maximális vásárlási összértéket, akkor a Társaság a program teljesüléséről rendkívüli
tájékoztatást fog eszközölni.
A Társaság a jelen tájékoztatást többek közt az Európai Parlament és a Tanács 2014. április
16-i, 596/2014/EU számú rendelete 5. cikkében szabályozott mentességnek való
megfelelés érdekében teszi közzé.
PannErgy Nyrt
De bizony azért nem veszik mert itt 1-2 fórumozó beírja a valóságot és nem magasztalja az egekbe a cégvezetést. Szerintem kezdjük el őket dicsérgetni azt meglátjuk, hogy reagál rá a piac.
https://stooq.com/q/?s=pannergy.hu&d=20200214&c=5y&t=l&a=lg&b=0&r=^bux Kb aki ATL-en vette annak is annyit hozott mintha egy sima BUX követő alapot vett volna, jóval kisebb kockazattal. Ez az egyetlen oka annak hogy sokaknak keserű a szájíze. Ezt bizony nem azért nem veszik mert a fórumozók rossz kedvűek...
Én már kiábrándultam belőle, de veszteséggel biztosan nem adom el. Eléggé dühítő, hogy miközben a tőzsdék csúcson vannak, a Pannergy csak az éves mélypontja felé közelít.
Rossz ránézni hónapok óta a chart-ra... Hiába csoda- jövedelmező/zöld/egyedülálló/példaértékű stb. a cég és hiába voltam egy évtizedig hívő, kezdek kiszeretni Pannykából... :( Már az egykor "unalmas" 750 is álom. (Van részvényem, nem vennék, nem adnék el.)
PANNERGY