Olyan szinten van a részvény, hogy akár egy felvásárlás is jöhet, így nem kereskedek vele. Tuti, hogy akkor jönne egy bejelentés amikor eladtam a részvényt. Egyszer már megszívtam az OTT-vel.
Az miatt tartunk itt, hogy NULLA a kommunikáció a részükről és közben még srv-t sem emelnek. Jönnek is folyamatosan az eladói oldalra a 10-20-50k-s pakkok.
tudom h irónia, de amúgy ha nem nyomnátok a negatív propagandát 0-24-ben itt a fórumon akkor pl lehet bátrabbak lennének a vevők, vagy kevesebben dobálnák el. nyilván nem azért tartunk itt, de a fórum hangulata is hat az árfolyamra valamilyen szinten.
Annyira nyitott szemmel jártak 2019-ben, hogy találtak egy visszasajtoló kutat, amit egyszer ők "hagytak el". Nehogy 2020-ban megtalálják a gödöllői kutat amit ők fúrtak:-) Bocs ezt nem bírtam kihagyni:-)
A visszasajtoló kút megvásárlásáról is közzétettek egy hírt a tranzakció zárása előtt 3 hónappal. Ha most is vannak tervek, ami miatt nem emelnek srv-t, pedig keret bőven lenne rá, akkor erről is nyilatkozniuk kellene.
...hat ilyet szerintem semmilyen cegtöl nem varhatsz el. Az elöbbi uniqa pelda alapjan, ha megtörtenik a beruhazas, akkor persze penteken is közze lehet/kell tenni. Addig viszont.... Az uniqanal is annyi volt minden negyedeves tajekozattoban, hogy nyitott szemmel jarunk.
PANNERGY