Randomnál megnéztem a 20-as könyvet. 17000db-bal 600-ig leönthető. Korai lesz a 670, hacsak nem jön egy srv emelés. Akár napi 20000db srv-t is vehetnének.
Nálam nem látni - + jelet, csak két kört ami tetszik vagy nem jelzést mutat. Ennek meg nem ugyanaz az értelme normális módon, ill csak nem normálisak szerint ugyanaz!
Az is egy vicc, hogy felhasználóneveket tilt csak a portfolió, ahelyett, hogy ip-címeket blokkolna. Vicc a rendszer, egy nevet kitílt és utána ugyanaz a beteglélek másik 8 név alatt tolja a hülyeséget és osztja az észt, hogy pl. mit jelent a minuszolás. Kabaré.
Szerintem a többi felhasználó a hozzászólás tartalma alapján értékeli az adott hozzászólást. Ennél logikusabb rendszert én nem tudok jelenleg elképzelni. Feltételezem, nem arra gondoltál, hogy a fórumok üzemeltetőinek külön értékelő-embereket kellene alkalmazniuk.
Továbbá talán jelezd a portfóliónak, hogy a mínuszolgatós marhaság miatt elkezdtél ADBLOCK-ert használni, és amíg nem likvidálják a funkciót, addig használni fogod. Ha sorra kapják az ilyen üzeneteket, akkor meg fogják szüntetni.
Az ADBLOCK PLUS-szal likvidáld a plusz/mínusz mezőt, és hadd főni a saját levében a mínuszolót. :-) Ezen a képen kit zavar, hogy a mínuszoló pocsékolja az idejét? http://www.imagebam.com/image/97efcf1333950087
Hadd egye a kefét abban a tudatban, hogy nem ér célba az üzenete :-)
Kattints a useredre. Népszerűség (nem mintha érdekelne). De ezt befolyásolja a plusz mínusz átlag. Szóval nem úgy van ahogy te írod, nem a bejegyzés tartalmára gondolta ki a készítő, hanem a user értékelése.
Csak úgy, egy rövidke meglátás egy lényegében újonctól. Tetszik,-nem tetszik jel választása. A jelölés kitalálója, azok értelemszerű, tiszta jelentésével adott rövid reagálási lehetőséget, és helyesen. Vannak páran itt is, akiknek értelmezési hiányosságuk melett támadási ingerük indul, a nem tetszik jelölés láttán. Olykor szinte vérig sértőnek veszik, ha valaki valamit másképp ítél meg, gondol mint ők, és ezt jelöléssel teszi! Az xy stílusú reagálás a nem tetszik jel láttán inkább minősít. Eszükbe sem jut hogy az írás tartalmára, nem a személyre adják!? Én is adtam párszor valamilyen jelet a beírás milyenségére, nem arra ki milyen. A jelöléseket az értelmük alapján kellene értelmezniük a beszólóknak, és nem szájbűzzel reagál rá! Jobb lenne megszüntetni szvsz ezt lehetőséget, igaz akkor el lenne vonva az öröm a beíróktól!
Mivel láthatólag a portfólió nem igazán érdekelt ennek az értelmetlen értékelős funkciónak a kiiktatásában, ezért álljon ez itt: tedd fel a böngésződhöz az ADBLOCK PLUS kiegészítőt, majd a böngésző jobbfelső sarkában megjelenő stopptáblára kattintva válaszd ki az "Elem blokkolása"-t. Ezt követően menj a plusz/mínusz mező fölé, kattintással válaszd ki a blokkolandó elemet, és voala, az életben többet nem fogod látni azt, hogy valaki mínuszolással próbál téged idegesíteni :-) Egyben a reklámoknak is lőttek. Talán ha rettentően sokan kezdik el a mínuszolgatásos hülyeség miatt használni a reklámblokkolást, a portfóliónál is elgondolkodnak azon, hogy ki kellene iktatni ezt az értelmetlen funkciót.
Ne vedd magadra, ez egy vagy max két sérült emberke szórakozása, de sajnos eredményes, mert szép lassan eltűnik innen már minden értelmes forumozó. Fogyatékosok homokozója lett teljesen.
PANNERGY