Nem engednek ki, mert nincs harci tapasztalatom. De kurva büszkén viselném a kék sárgát, bármi történik. Pénzzel támogattam őket, ha csak 3 gránáttal többet vettek, és szarrárobbantottak belőle pár oroszt én már elégedetten fekszem le :)
Ezt azért nem merném így kijelenteni, hogy oroszbarát kijelentéseket tett. Lehet, hogy civilizáltabban próbált beszélni mint itthon, de a gazdasági kamarai beszélgetésen nem ezek voltak a jellemzőek. Máshonnan meg nem tudhatjuk, mert sajtótájékoztató nem volt (!), sőt kommunikét se adtak ki a németek.
https://telex.hu/kulfold/2022/10/11/orban-putyin-orosz . "Láttam, hogy elszállt. Nem mondta, hogy háború lesz, nem mondta, hogy támadni fog, de láttam, hogy baj van.” Mint Orbán kifejtette, ezután ő elment a NATO-hoz, itt jelentette, hogy „baj van. Mert az idő nem a mi oldalunkon van, hanem az oroszokén”. Végül az orosz-ukrán háború kitöréséről azt mondta: „Aztán amikor ez 24-én megtörtént, csak annyit mondtam, hogy az történt, amire számítottunk.”" . Aha ja. én is pont így emlékszem a látogatásáról. nem is azzal volt tele a fidesz média hogy Békemisszió. Á nem.
Pusztuljon az egész világ ha ezt végignezzük, szó nélkül.. remélem egy orosz rakéta becsapódik nato területen aztán vége lesz ennek az egésznek egyszer s mindenkorra. Az oroszok mást sem csináltak törtenelmük során csak romboltak. Afganisztàn, szíria, grúzia, most ukrajna.
Össze lehet most kicsit zavarodva a Fidesz és egyben oroszbarát sereg. Orbán Oroszországot elítélő mondatokat mondott Berlinben. Persze, úgy gondolják, hogy ez csak az EUnak, a németeknek szólt volt, valójában tudják ők, hogy mást gondol Orbán. Valószínüleg részben igazuk van, de azért látva, hogy már "nyílt" a háború (korábban egyértelműen az oroszokat látta győzelemre esélyesnek) és látva a sok vállalhatatlan szörnyűséget, amit elkövettek az oroszok, távolodott Putyintól.
Natonak már rég szőnyegbombázni kellene moszkvát menjenek a faszomba hogy a munkába járó emberek közé lőnek stb, ha elpusztul a világ emiatt, vállalom. Ezt nem lehet tovább nézni
csak jár a szája a muszka g@@inek... ők lövöldözhetnek messze hordó csúzlival, mindenféle civil célpontokat, infrastruktúrát,stb. - de a másik is ha majd vissza tudna lőni, akkor már kitör a hiszti (?)☺ szvsz
Felfuttatják a kézi ork-pörkölők gyártását és egyben tovább is fejlesztik őket a könnyebb kezelhetőség és a hatékonyabb ork-pörkölés érdekében, amint elkészülnek, mehet a készletkisöprés Ukrajnába: "A Lockheed-Martin megduplázza a Javelin gyártósor jelenlegi 2.1k darab / év kapacitását 4k darab / évre. Az új rakéták az FGM-148F modellcsaládba tartoznak, növelt hatékonyságú töltettel többféle cél típus ellen. Az új Light Weight Command Unit 30%-al csökkentett mérettel és 25%-al csökkentett súllyal rendelkezik, míg a célfelderítés és követés idejét megduplázza. Az új rakéták az kibocsátó országok készleteinek feltöltését szolgálják."
kezdetnek jó, aztán jöhet az atomerőmű demilitarizálása is "Az Ukrajinszka Pravda hírportál beszámolója szerint Zelenszkij elnök a G7-ek videomegbeszélésén történt felszólalásában javaslatot tett egy nemzetközi megfigyelő misszió telepítésére a fehérorosz-ukrán határon, ezzel csökkentve az esetleges provokációk esélyét, illetve azt, hogy Fehéroroszország közvetlenül is belépjen a konfliktusba Oroszország oldalán."
Szerintem ezt sem olvastad el:) Pedig benne van a megfejtés: "...a múlt héten megállapodott abban". Tehát eltelt egy hét, és a WTI/USD -1,81%-ot mutat, akkor most mi van?
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik