fxboy fxboy
4
4
5
2014. június 20. | 17:23
#1

édes-savanyú  Sziasztok!A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..

A lényeg: Segítsetek főzni!

Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell

A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.

Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.Jó étvágyat!
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szombat, 08:11
előzmény: #1189  fxboy
#1190
Senki sem állította az ellenkezőjét...;))
szombat, 07:17
előzmény: #1187  daxlisgyuszi
#1189
Sztem a Marshall görbénél többet is tanítanak ott.  Pl: 
 
chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/http://kgt.bme.hu/files//BMEGT30A400/Mikrookonomia_jegyzet.pdf  
  :)  
péntek, 19:06
előzmény: #1187  daxlisgyuszi
#1188
helyesebben: "...mint az ff kereslet-kínálati modellek optimális kiindulópontját." ;)
péntek, 18:43
előzmény: #1186  fxboy
#1187
oké... dehát ők (még mindig) tanítják az ideális tojáspiacot is, mint a kereslet-kínálati modellek optimális kiindulópontját...:))))
péntek, 06:51
előzmény: #1185  daxlisgyuszi
#1186
Sztem valamit már mutat, hogy a ff oktatásban ott van a kripta.  ...és azé a BME-nek nincs rossz híre. 
   :) 
 
április 11. | 20:00
előzmény: #1184  fxboy
#1185
mindenki abból szerzi a jövedelmét amiből tudja... (rosszabb esetben amihez ért)... ;))
április 11. | 19:34
előzmény: #1183  daxlisgyuszi
#1184
Még mindig jobb, mint néhány kisváros(=falu) szélén, burkolat nélküli, földes területen parkoló órákat kirakni és parkolási díjat szedni... 
  :) 
  
április 11. | 19:24
előzmény: #1182  fxboy
#1183
"... Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:
 
BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf
LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy
DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26
ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b
MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607
 
na erről van szó, kérem... ;)))
április 11. | 17:20
előzmény: #1181  fxboy
#1182
Egy kis kripta: 
 "....Az interjú apropóját Pázmány Krisztina, a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Pénzügy és számvitel szakos hallgatójának a megkeresése adta.Ő utolsó éves hallgatóként a szakdolgozatát a kriptovalutákról, azon belül elsősorban azoknak az európai gazdaságban és Magyarországon elfoglalt hely(zet)éről írja.Krisztina több vonatkozó munkánkat is olvasta és úgy gondolta, hogy egy velünk készített interjú nagyban hozzájárulna a szakdolgozata sikerességéhez. Lássuk hát az interjút:Dr. Varsányi Károly, ügyvéd, blokklánc jogász és a digitalcash.hu weboldal fejlesztője megkeresésemre vállalta, hogy válaszol néhány kriptovalutákkal kapcsolatos kérdésre és felvilágosítást ad a legaktuálisabb témákról.Ön régóta foglalkozik a blokklánc technológiával és a kriptovaluták világával. 
 >> Mi keltette fel a figyelmét először ezzel a témával kapcsolatban? Mely részeit tartja a legérdekesebbnek?
 --2012-ben kezdtem el követni a blokklánc technológiát. Először, mint a legtöbb érdeklődőnek nekem is a kriptopénzek ragadták meg a figyelmemet. Tetszett, hogy az országok fizetőeszközeinek mintájára új fizetőeszközök jönnek létre, hiszen izgalmas a találgatás, hogy mi lesz az új „dollár” vagy „euro”, „rubel” a kibertérben? Aztán idővel figyelmem a blokklánc technológia jogi aspektusai (bizonyító erő, okiratiság, stb.) felé fordult. Az ún. okos szerződések, vagyis a digitális vagy programozott kontraktuális jogviszonyok problematikája kétségtelenül a legizgalmasabbak közé tartozik. 
 >> Ön hogyan definiálná, mi az a kriptovaluta? Milyen előnyei vannak? Milyen veszélyeket rejt magában? 
  -- Nem kell messzire mennem, mert a digitalcash.hu-n a „Blokklánc jogi alapfogalmak” szekciójában már igyekeztem meghatározni a fenti fogalmat, igaz „digitális pénzügyi eszközként” definiálva. Előnyei között mondanám az államoktól való függetlenségét, cenzúramentességét. Veszélyei között pedig a társadalmakra gyakorolt és általunk még nem ismert hatását mondanám. A pénz és annak eloszlása maga is egy piac, ahol az államok is csak szereplők, a kriptopénzeknek a pénzpiacra gyakorolt hatása pedig nem felderített még.  
 >> A kriptopénzek nagy növekedésnek indultak az elmúlt években. Ön mit gondol, miért ilyen sikeresek? 
 --Több oka is van. Egyfelől a hagyományos pénzek (ún. fiat) pénzek „sikertelensége”, a feltörekvő új (kripto) pénzek sikere. Ezek az új pénzek általában közvetítő nélküliek, ezért gyorsabban tudnak reagálni a társadalomban meglévő a pénzzel, annak funkcióival szembeni igényekre. A kriptopénzeknek még idejük sem volt korrumpálódni, míg a régi pénzügyi rendszer már korrumpálódott és ezer sebből vérzik. Ráadásul a legtöbb kripto pénz nem ismeri az infláció fogalmát, ami kimondottan vonzó tud lenni a hétköznapi emberek számára. Másfelől pedig kétségtelenül vonzó a „Te pénzed, a Te értéked” felfogás és az az ígéret, amit az új programozható gazdaság ígér: majd a rendszer megoldja helyetted vagy veled az értékeid védelmét. 
 >> A kriptovaluták világa sok kockázatot rejt. Ön szerint mik a legnagyobb veszélyek és volna-e javaslata a problémák kezelésére?
 -- Nem a kriptopénzek, hanem az azokat rosszul használó emberek a veszélyesek. Embereket jogkövetőkké tenni, pedig nem kimondottan a jog feladata, bár segítséget nyújthat hozzá a jog. Ha elkezdem keményen szankcionálni a szemetelést és ennek híre széles körben elterjed, az visszatarthatja az elkövetőt, de ez a visszatartó erő nem belülről fakad. Talán furának hathat, de én nem a nyilvánvaló és könnyen beazonosítható problémákat (KYC/AML) tartom a legnagyobbaknak, mert arra van a jognak válasza (JÜB, stb.) Még csak nem is a területen kétségtelenül meglévő csalásokat mondanám, mert amíg a csalásokra van igény, addig nyilván lesznek csalók is. Számomra a legnagyobb veszély: a társadalmakra gyakorolt és jelenleg fel nem derített hatás. 
 >> Bitcoin-buborék, ICO-buborék, kriptopénz-buborék; a kritikusok szerint mindezek léteznek és csak az a kérdés, mikor durrannak ki. Ön erről hogyan vélekedik? Valóban léteznek ezek vagy csak túlzott aggodalmaskodás? Amennyiben léteznek és ténylegesen kipukkadnak, véleménye szerint milyen hatása lehet ennek a gazdaságra? 
 -- Nem osztom ezeket az aggodalmakat. A Bitcoin piaci kapitalizációja a globális gazdaság értékéhez képest is igen halovány összeg. Ha a Bitcoin ára holnap nullára zuhanna, a gazdasági hatása ennek elhanyagolható lenne. Nyilvánvalóan más lenne a helyzet egy 1 millió dolláros Bitcoin árfolyamnál, de ott meg még nem tartunk. Véleményem szerint a gazdaság és a a jogrendszer van átalakulóban, köszönhetően a technikai fejlődésnek. Az átalakuló gazdaság pedig ki fogja kényszeríteni a jogrendszer átalakulását is. Ezt fogjuk látni a jövőben. 
 >> Napjainkban egyre inkább jelentkezik az igény a kriptopénzek szabályozására a sorozatos visszaélések miatt. Véleménye szerint van-e erre tényleges lehetőség? Egy ilyen szabályozási kísérlet nem csökkentené-e ezen digitális fizetési eszközök keresettségét? 
 --Muszáj, hogy legyen lehetőség a szabályozásra. Ugyanis, ha nem kezdjük el azt legalább az 1.0-ás verzióban, akkor nagyon nehéz lesz, amikor a felgyorsult gazdasági átalakulás kellős közepén (ha nem vagyunk már ott) kell majd. Ez jogi szükségszerűség is, ha csak azt nézem, hogy, amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére! A digitális fizetőeszközök keresettségét pedig az irántuk való társadalmi igény dönti el. Amire igény van, arra kereslet is lesz. Egy infláció mentes, közvetítő nélküli, határokon átívelő, lefoglalhatatlan és gyors átutalási és fizetőeszköz rendszerre pedig úgy tűnik, hogy igény van. 
 >> Ön milyen téren szabályozná a kriptovalutákat? Mik azok a fő aspektusok, amiken változtatna? 
 --Én először is felmérném a piacot, a piaci szereplőket, próbálnám beazonosítani a társadalom felől érkező társadalmi igényeket. Egy a jelenleginél kedvezőbb adózás ösztönző lehetne akár az iparági szereplők regisztrációjára, vagy adatszolgáltatására nézve is. Romániában ez évtől 10%-ban határozták meg bizonyos kriptoból származó jövedelem adórátáját. Egy önálló, a digitális vagy programozható gazdaságról szóló törvény szintén pozitív üzenet tudna lenni. Ennek alapjait már lehet olvasni a digitalcash.hu-n. Ez egyébként nem olyan terület, ahol csak az egyik félnek, jelesül az állampolgároknak vannak igényei, de a másiknak (állam) nincs. Gondoljunk csak az MNB műhelytanulmányára az ún. digitális jegybankpénz fogalmára, ami a digitalcash-en is megjelent. Ha az állam szeretné a saját elképzeléseit érvényesíteni, akkor hasznos, ha megismerkedik a területen meglévő más szereplők elképzeléseivel is. 
 >> Jelenleg hogy áll a kriptopénzek szabályozása az Egyesült Államokban és Európában? Tudna néhány szót mondani a legújabb fejleményekről? 
 -- Európában és az U.S.A-ban is főleg a pénzmosás elleni és adózási tematika határozza meg a kriptopénzek szabályozását. Az EU-ban az 5. Pénzmosás elleni irányelve virtuális fizetőeszközként határozza meg a kriptopénzeket, míg az Államokban inkább a digitális pénzügyi eszközök értékpapírjogi megítélése és a szövetségi és tagállami adóztatás kérdése jellemzi a szabályozást. Számomra izgalmasabb Kína, ahol a Tencent, WeChat, Alipay féle bankszámlás/mobiltelefonos/QR kódos integrációk kétségtelenül nem működhetnének a kínai állam jóváhagyása nélkül. A digitálisan tárolt számlatörténet és a személyi azonosítóval összekötött internetes tevékenység jó alapot adott az ottani kiberbiztonsági törvénynek. Ha valamit, akkor azt biztosan érdemes lenne tanulmányozni. Abból Európa is tudna profitálni. Figyelem! Tanulmányozást és nem alkalmazást mondtam. 
 >> Míg egyes országok veszélyként, mások lehetőségként tekintenek a blokklánc technológiára. A JP Morgan, az Egyesült Államok legnagyobb bankja idén saját digitális tokent bocsájtott ki. Mit tud mondani a JPM Coin-ról? 
 -- Amit akartam már elmondtam róla a blogomon, meg lehet találni a “JP Morgan: szerva itt, csere ott?” c. cikkben. A banki tokenek és egyáltalán az ún. tokenizáció pénzügyi kidolgozása és ezek beillesztése a vagyoni értékű jogok közé még várat magára a pénzügyjogon belül. Én a magam részéről nem tekintem a JPM Coint a Bitcoin vagy más kriptopénz riválisának, szerintem nem is egy pályán versenyeznek. 
 >> Egy tradicionális bank saját digitális pénzt bocsájt ki. Lehet-e ezt tekinteni a hagyományos bankok és pénzügyi közvetítők szerepének átalakulásaként? A centralizált szervezetek hozhatják meg az áttörést a kriptopénzek számára? 
 -- Semmi másnak nem lehet ezt tekinteni, csakis a hagyományos bankok és pénzügyi közvetítők szerepének átalakulásaként. Az IMF ajánlásai (amik az oldalamon is megtalálhatóak) is aláhúzzák ezt. Az a helyzet, hogy egyes gazdasági körök sokkal gyorsabban kapcsoltak a pénzügyi/gazdasági átalakulás kapcsán, mint a jogalkotás vagy a jogászok. Ironikus módon könnyen lehet, hogy pont a centralizált szervezetek (bankok, biztosítók, stb.) fogják elhozni a várt áttörést, egész egyszerűen azért, mert keresztül fogják vinni a szabályozásra irányuló akaratukat a törvényhozás képviselőin. 
 >> Nemcsak az Egyesül Államokban, de Európában is változások következtek be a blokklánc technológia és a virtuális valuták kapcsán. Az Európai Bizottság 2018. április 10-ei közleményében bejelentette a 22 európai ország részvételével megalakuló Európai Blokklánc Szövetséget. Véleménye szerint ennek milyen hatása lesz a blokklánc technológia helyzetére Európában? 
 -- Nézze, nem akarok ünneprontó lenne, de a fenti esemény sokaknak nem jelent mást, mint a számukra lehívható EU-s pénzek lehívásának a lehetőségét. Ugyanakkor, ahol mozog a pénz, ott meg van a lehetőség a fejlődésre, fejlesztésre is. Az uniós államoknak pedig kicsit komolyabban kellene vennie az olyan „versenytársak” szerepét, mint a Google és a Facebook, stb. Most még van/lehet beleszólásuk az események menetébe, ez a lehetőség később már nem biztos, hogy meglesz. Ahogy az oldalamon is többször írtam, verseny folyik a digitális bizalmi körök kialakításáért és a digitális bizalom megszerzéséért. Ezt az EU-nak is tudomásul kell vennie. 
 >> Magyarország nem tagja az újonnan megalakult Európai Blokklánc Szövetségnek, és hazánkban még mindig meglehetősen ismeretlenek a kriptovaluták. Véleménye szerint mi lehet ennek az oka? Hogyan lehetne ezen változtatni? 
 -- Idén már sikerült pótolni ezt a mulasztásunkat és csatlakoztunk az EBP-hez, ha jól tudom. Ami a kriptovaluták népszerűsítését illeti: még az állam sem határozta meg a saját prioritásait a téma kapcsán és amíg ez nem történik meg addig az ismeretterjesztés kapcsán sem kell csodákat várni. Maradnak a magán és piaci kezdeményezések. 
 >> Magyarországon meglehetősen szigorúan állnak a kriptovalutákhoz. A Pénzügyminisztérium 2018-as állásfoglalása szerint „a kriptovaluták nem minősülnek sem fizetőeszköznek, sem elektronikus pénznek, sem pénzügyi eszköznek, sem pedig készpénz helyettesítő eszköznek”. Mint kriptovaluta szakértő, hogyan látja a kriptovaluták jövőjét Magyarországon? 
 -- Az államnak meg kell értenie, hogy amire társadalami igény van, arra vele is és nélküle is társadalmi igény van. Szerintem jobb, ha vele, és nem nélküle. Az nem jó, ha homokba dugjuk a fejünket és az sem, ha csak egyoldalúan kérünk (adók formájában). Ha felmérjük a piaci igényeket (egészségesebb adózás, szabályozás) és teszünk is értük, akkor rögtön megalapozottabban kérhetünk mi is az állami oldalról. 
 >> Hogyan látja a kriptopénzek jövőjét Európában és a világon? Lehetségesnek tartja-e, hogy a kriptovaluták idővel felváltják a hagyományos fizetési eszközöket? 
 -- Igen, erre jó esélyt látok. Azt, hogy ez milyen kripto vagy más technológiára épülő digitális pénz lesz és mikor következik be nem tudom, de a tendencia – szerintem – egyértelmű. A kérdés inkább az, hogy az általuk ígért „szép új világ”, valóban szép, új világ lesz-e? 
 >> Van-e olyan kérdéskör, amiről a témán belül még nem beszéltünk, de fontosnak érez és amiről szívesen kifejtené a véleményét? 
 -- Talán sokaknak úgy tűnhet, hogy ezzel a saját trombitámat fújom, de valóban azt gondolom, hogy ideje a jogi kodifikátori tevékenységnek is megújulnia és nemcsak utána menni, hanem követni is a technológia alakulását. Minden tiszteletem a korábban jelentős teljesítményt nyújtó kodifikátor professzoroké, de tudomásul kell venni, hogy a XXI. században XXI.századi kodifikátorokra van szükség. Belátható időn belül úgyis együtt kell dolgozniuk a programozóknak a jogászokkal. Akkor miért ne lehetne ez előbb, mint később?  ...." 
  
http://digitalcash.hu/2019/04/11/interju-a-blokklanc-jogasszal-2/?fbclid=IwAR0A4GfAB__QTzokfDk9Nm5MFkGpn9ULwgtUI6DV9_4v9uadN3u_q3uitM4 
 
 
április 05. | 09:19
előzmény: #1179  Tazsomaru
#1180
Szia Tazso!
 Köszönöm és megfogadom a tanácsaidat.
  :) 
  
április 05. | 08:46
előzmény: #1176  fxboy
#1179
Miért nem keresel olyan cégeket, akik fejlesztenek bloklánc technológiára és bevételeik egy részét ebből szerzik? Pár példa: IBM, MSFT, ORCL, RHT, VMW, CRM, MA, BR, HIT, HIVE, WMT, BAC. Ezek a cégek értéket teremtenek a technológiából, míg a magánkibocsátású coinok inkább belőled akarnak pénzt kiszedni.
április 05. | 07:46
előzmény: törölt hozzászólás
#1178
Ez a sok marhaság, amit írtam, épp elég lenne, ha csak egyszer foglalná a helyet. :) 
   
április 05. | 07:43
Törölt hozzászólás!
#1177
április 05. | 07:43
előzmény: #1175  daxlisgyuszi
#1176
Aahh... bátorság? Ha lett volna, s nem vok vérnyúl, akkor 2017. dec. közepén lett volna a kiszállóm a btc-ből, de nem volt, mert benne sem voltam.  
 Nincs okom felturbózott profit hajszolásra, ....csak, ...hát ...a köldöknézés még nyuggerkorban sem egészséges.  
 Mert a fx profitrealizálás egyhangúsága mellett tenni kéne valami izgalmasat.... :)  ...gondoltam a bungee jump-ra, vagy az ejtőernyőzésre, de ezeknél ismét előjött a vérnyúlságom, ...az éves Balcsiátúszás pedig már szintén rutinná alacsonyult,...  ... még lenne itt ez a falusi kocsma, de ehhez meg nincs kedvem.... ... viszont ez a blokklánc és kripta buli érdekel, legalább is ismeretterjesztői szinten....  ... csak annyira, hogy ne égesse ki az agyamat és a zsebemet...  :)      
április 04. | 19:38
előzmény: #1173  fxboy
#1175
Igényed támadt esetleg, hogy valamiért gyorsan felturbózd a profitodat?... és amellett úgy véled, hogy erre épp a kriptopiac volna a megfelelő a legendásan alacsony kockázatok miatt??...:)... ez esetben irigykedve bámulom eltökélt bátorságodat.
 
)
április 04. | 19:30
előzmény: #1173  fxboy
#1174
Há'nemtom!... ennél még a permanens eu-short is jobb ötletnek tűnik (persze csak első blikkre)...;))
április 04. | 19:03
előzmény: #1171  fxboy
#1173
Azon mókolok, hogy ezeket a bisz-baszokat cfd-n shortolni kellene. 
 Azt a short +10 swapot el kéne hozni .... :) 
 
 A váltónál megvenni a "valódi" kriptát, a brokinál pedig shortolni.... 
    :) 
     
április 04. | 18:46
előzmény: #1171  fxboy
#1172
kiflicsücsök??... csakis békebeli kifliből jöhet szóba! 
 
https://bit.ly/2uI1u7Y
 
)
április 04. | 18:34
előzmény: #1170  daxlisgyuszi
#1171
 Kösz! 
 Véges a veszteség lehetősége.  
  Az elmúlt 2 napból pedig már van egy kiflicsücsök.....   
  :)  
  
április 04. | 17:53
előzmény: #1169  fxboy
#1170
Drukkolok, hogy olcsón megúszd a kalandot. Ha meg dollármilliomos leszel, még gratulálni is fogok! ;)
 
április 04. | 17:43
előzmény: #1168  daxlisgyuszi
#1169
A siker az volt, hogy regisztrálni tudtam egy cég honlapján és be is tudtam utalni nekik a gempát. 
 Okt közepén fut ki az ico fázis, addig pihenő.
  
április 04. | 17:21
előzmény: #1167  fxboy
#1168
Az zsír!!...:))... és milyen "morzsagyűjtő" ico-sikereid voltak mostanában?
április 04. | 17:05
előzmény: #1166  daxlisgyuszi
#1167
Ezt cfd-n? Sztem az életveszély.
 Direktben, garitőzsdén. És ico. :)
   
április 04. | 16:48
előzmény: #1165  fxboy
#1166
"...Ellenben próbálok morzsákat zsebre tenni belőle..."
 
Ezt hogyan igyekszel kivitelezni, amúgy? Direktben csencselsz a kutyagumival valamelyik garázstőzsdén, vagy inkább 50-100+ dodós (eurós) spread-ek mellett hizlalod a virtuális kutyagumi szagát viszonteladó cfd-broki máját??...:))
április 04. | 16:42
előzmény: #1164  daxlisgyuszi
#1165
Igaz, hogy nem tudom (keveset tudok) a bitcoinról, de nem érvelek vele kapcsolatban sem pro, sem kontra.   Ellenben próbálok morzsákat zsebre tenni belőle, és próbálok nem Don Quijote lenni....   :) 
   
https://www.portfolio.hu/vallalatok/zoldvilag/trump-szerint-a-szeleromuvek-zaja-rakot-okoz.4.319815.html   
 :) :))
  
április 04. | 09:50
előzmény: #1163  fxboy
#1164
“A Bitcoin egy lufi ami ki fog pukkani.” 
 
Ez már többször is bekövetkezett, így nem lehet párhuzamba állítani a többivel. 
 
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_ignorantiam
április 03. | 20:17
előzmény: #1162  fxboy
#1163

 
 
"...Geza Umak Technológiai jóslatok:
“Egy rakéta sohasem lesz képes elhagyni a Föld légkörét” – New York Times magazin, 1920
“A TV nem fog sokáig tartani, mert az emberek hamar megunják, hogy egy fadobozt bámuljanak minden este.” – Darryl F. Zanuck filmproducer, író, rendező, 1946
“Semmi sem indokolja hogy egy megánszemélynek legyen otthon számítógépe.” - Kenneth Harry Olsen, elektronikai mérnök, a Digital Equipment Co. társalapítója, 1977
“Azt jósolom hogy az internet egy látványos szupernovává duzzad, majd 1996-ban katasztrófálisan összeomlik.” - Robert Metcalfe, villamosmérnök, az Ethernet társfeltalálója, a 3Com alapítója, 1995
“Következő Karácsonyra az iPod halott lesz, lejárt, kifut, vége.” - Sir Alan Sugar brit üzleti mágnás, politikus, politikai tanácsadó, 2005
“Nincs rá esély, hogy az iPhone jelentős piaci részesedésre tegyen szert” – Steve Ballmer, milliárdos üzletember, a Microsoft vezérigazgatója, 2007
“A Bitcoin egy lufi ami ki fog pukkani.” – névvel és név nélkül, ismert és ismeretlen személyek, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ..."
április 03. | 05:20
előzmény: #1161  daxlisgyuszi
#1162
...és lesz sok-sok kutyagumi? 
  Lehet, elfogy az utánpótlás, mert Ázsiában megkajolják a kutyusokat. ...és akkor hiánycikk lesz a kutyagumi. Pedig szükség van rá.  ...valahol, valamiért...  ....pl a sublót fiókban tartani értékőrzőként...  merhogy jó büdös és elriasztja a tolvajt, így a fiókban megmarad a kutyagumi és mellette az érték is....   :)   Egyébként is, ha a szomszédnak van, akkor nekem is kell, hogy legyen saját kutyagumim.... :)  
április 02. | 20:04
előzmény: #1160  fxboy
#1161
úgy vélem, hogy a túlnyomó többség egyelőre sok-sok pénzből vásárolt egy kevés kutyagumit...:))... a sok-sok kutyagumi kevés pénzért eladása majd csak ezután jön...:)))

Topik gazda

fxboy
fxboy
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE