Hát aki már előre fosik, az mi? Voltam én már éles helyzetben... és nem hezitáltam... nem is lett nagyobb baj... ha nem lépek lett volna... de mind1, gondolj amit akarsz rólam, én is gondolok...
Én leírtam mit csináltam volna, te csak velem foglalkozol. Kozma közelébe több 100 ember volt a közvetlen közelébe meg 10-es nagyságrend és nem sikerült, mert az adott helyzet más, mint amit te gondolsz magadról, ez a valóság, szerinted mindenki beszari csak te vagy az egyetlen fasza gyerek itt! Na ezek a legnagyobb tévedéseid egyike, az ilyen embereket szokták megkéselni!
Leírtam. Putyin megmondta, hogy oroszország elérte a célját és annaktált 4 megyét. Itt lehetett volna megállni és gondolkozni, most már mind1, kiszámíthatatlanná váltak az események.
Már elárultad magad... most már csak szépítesz... Ne magadból indulj ki... ha rólam beszélsz légyszíves... Nem az a lényeg, hogy fizikailag odamenj... hanem hogy segíts... akárhogyan érted... rendőrség, kiabálás, környező emberek segítségül hívása, akárhogy... helyzettől függően... a lényeg, hogy nem szabad hagyni... de te csak fordulj el... és utólag gondolkozz rajta... Kozma... valószínüleg te voltál a közelébe... vagy olyanok mint te...
Mi volt az a pont? Mit kellett volna másképp csinálnia az országnak, amelyik nem támadott meg senkit? Kifejtenéd? Az is érdekelne, hogy a megerőszakolt nők hol hibáztak? A meggyilkolt civilek mit csináltak rosszul? A megölt gyerekeknek mit kellett volna másképp csinálniuk? A panelházak milyen veszélyt jelentettek Orkországra? Utána azt is tudasd velünk, kérlek, hogy a zsidóknak mit kellett volna másképp csinálniuk annak idején!
Álszent ember vagy! Ha ilyen helyzetbe kerülnél futnál, mint a nyúl és hívnád a rendőrséget vagy a max jó nagy hangzavart keltenél, hogy esélyed legyen 5 ember ellen, ha sokan felfigyelnek, de nem mennél oda rögtön, hidd el. Még magadnak is hazudsz! Hagyjuk az ilyen szájhősködést, a papír mindent elbír a valóság az meg más, voltam ilyen szituban és kergettem már meg 4 embert is, de ahhoz kellett vagy 5-10 másodperc, hogy felmérjem mi van. Majd kérdezd meg Kozmát a veszprém kézilabdázóját ő hogyan látja? Ja bocs, egy barom megkéselte és 2009-ben meghalt. Tudott rajta segíteni valaki? Senki! Lehet gondolkozni a fröcsögés helyett.
Ennyi vagy... egy igazi csicska, és még csak nem is tagadod... utólag... nevetséges, szánalmas... Igen a gép előtt vagyok, de legalább kiállok szóban... te még úgy se... a gép előtt is csicskulsz... ezértvtartunk itt ahol tartunk...
Amikor 5-en megvernek egy nőt az utcán, akkor nem megyek oda és áldozom be magam és nem adok kést se a nőnek, hogy védje meg magát, hanem felmérem a lehetőségeim és valószínűleg utólag fogunk csak tudni igazságszolgáltatni és mindent megtenni, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő. Te se az ukrán frontról osztod most itt az észt, hanem a gép előtt oktatsz és hazudsz magadnak is, mert valószínűleg te is úgy tennél ahogy fent írtam. Volt egy pont, amikor meg lehetett volna állni és más útra terelni a háborút, ezzel a lehetőséggel nem éltek az ukránok és minden várja, hová fajul a helyzet.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik