"Bejött a 10 évvel ezelőtti jóslat: a Fidesz úgy módosítja a törvényt, hogy az arcfelismerő rendszert be tudják vetni betiltott tüntetések résztvevői ellen is." . Ez az egész nem a Prideról szól.
Sorba vehetjuk,de az ellenzek javaresze csak egy krealt,vagy eletben tartott biodiszlet. Toni embere ott van mindegyikben,kinos kerdeseket nem lehet feszegetni,csak amit megengednek. Onnan tudod,h valaki tullepte a hatart,hogy kellemetlenul karaktergyilkoljak. De marha egyszeru,vallald fel,hogy melyik az az ellenzekinek mondott part,akivel szimpatizalsz,es akkor oe van a gond. A Mi hazank nem ellenzeki part,csak szolok. Innentol kivancsian varom,hogy ki maradt fenn a szuron..
https://www.youtube.com/watch?v=DwtDZ_MA58Q Igazából ezzel a sok mélysötét hulladék narancsagyúval nem igazán lehet mit kezdeni, a magyar egészségügy amelyet a kedvencük hozott létre majd megoldja. Csak sajnos az értelmes állampolgáraink is ki vannak téve a totál lerombolt ország rendszerének!
Igen, a Tiszát be kellene tiltani, mert nem demokratikus párt az, amelyik gumicsontnak nevezi a Pride betiltás ügyet! Igazán felháborító! Ráadásul nem is egy komoly párt, mert csak ötvenezren mentek el a gyűlésükre.
Pedig utt eddig csak olyanokon kerted szamon a Pride kiallast akik alapvetoen egyet ertenek veled es nem tiltanak be a Prideot. Azokat meg akik aktivan tamogatjak a partot aki betiltatna egyszer se kerted szamon. Azutan se hogy ezt csak en vagy 4 szer felemlitettem. Az osszes MP kritikadra kapsz folyamatosan valaszt. De egy Fideszestol se kersz semmi valaszt hogy ez nekik igy belefer? . Pedig Sehmettol tenyleg megerne egy kerdest hogy Jogaszkent hogy elte meg a biroi testulet elleni tamadast. Hogy jogaszkent mi a velemenye a Pride betiltasa mennyiben alkotmany ellenes. Illetve szemely szerint mennyire ert vele egyet? . Ilyet egy kerdest se latok. De velem most is Pride tiltasrol vitatkozol meg Csurkarol mikozben ezekket nem en tamogatom hanem ok.
Ez sem igaz. Nem hazudtam, én így értelmeztem MP szavait. Megint személyeskedsz. Elfogytak az érvek? Írtam, eddig kultúrált vita volt. Miután már csak a személyeskedés maradt, befejeztem. Ezt a 13 hónapot a választásig bírjuk ki valahogy Jó éjszakát mindenkinek.
ha nem vetted volna észre március 15-e volt március 15.-én, ezért öltözött korhű öltözetbe, ha majd következő fellépésén ilyen ruha lesz rajta, akkor már lehet, hogy tihazánkos szavazókra is hajt. :))
Nem en emlitettem csurkat. SIRmdr. Na o kikerne maganak hogy a Tisza barmiben is Csurka szellemisege lenne. De te ezt se akarod latni. Minden MP rol szol nalad. Ha Orban lovetne a tomegbe azis azert lenne mert MP...
Itt nincsenek hívők. Legfeljebb annyiban, hogy mindenkinek egy dolog a fontos most, hogy legyen váltás, ehhez képest minden más másdolagos. Ha normális demokrácia lesz, akkor lehet sokszínűség, lehet újra verseny a pártok között, addig viszont az ország romlása van. Neked lehet, most is a sokszínűség a fontos, nem az hogy ezt az iszonyú, minden szempontból meredek lejtmenetet megállítsuk.
"Nem vettem észre hogy helyeselnék amit írtam a gyülekezési jog korlátozásával kapcsolatban." . Nem azt hanem kb mindent amit a mandinerbol es a tobbibol felmondasz. De kar ragoznom ha nem akarod erteni. Nem olvaslak feluletesen ha csak tized annyi tebyleges Fidesz kritikad lenne mint ahanyszor hivatkozol ra akkor megtalalnank. Vagy tudnad linkelni a hszt amirol beszelsz. . Ha csak fenyevente egyszer lenne valami vitad is tenyleges Fideszesekkel itt nem mindig mindenki massal aki MP hivo aki nem ossza legalabb annyira ot mint ahogy szerinted kene.
Ha már Csurkát említetted. Többen észrevették köztük Bartus is hogy mibe öltözött MP. Csurkistákat, mi hazánkosokat is maga mellé akarja állítani, gondolom ezért is mondta hogy a gyülekezési jog korlátozása gumicsont. Még hát ugye pride.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!