Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 kedd, 14:55
Előzmény: #152358  dexter
Nem biztos, hogy Orbán észrevesz már olyan dolgokat, amiket régen észrevett. Visszahozták Szájert is egy olyan évben, amikor volt kegyelmi ügy és más pedofil esetek, plusz volt Bese atya. Nem hiszem, hogy Szájer visszajövetele most sok Fideszesben vált ki lelkesedést. Egy meleg orgiákra járó, drogos, aki képmutató. 
bigyula kedd, 14:53
"Pintér Sándor: Ami a Madách Gimnáziumban történt, azt rendőri nyelven úgy mondják, hogy lázadás"
.
Pont ez a gondolkodás, felfogás a probléma.
dexter kedd, 14:48
Előzmény: #152338  ngergo1985

Mondjuk menczer viselkedése valamilyen szinten érthető.
Menczer elmúl fél éves munkájának is az eredménye, hogy a tisza megelőzte a fideszt a közvéleménykutatásokban.
Ez a mai fellépése további erősődést hozott a tiszának.
Nem fogják neki ezt a mait sem megköszönni a karmelitában. Nem csodlkoznék, ha reszkető lábbal már ott állna a szönyeg szélén a fejmosása közben (már ha egyáltalán észreveszik, hogy ez a fellépés is mennyire kontraproduktív volt).
bigyula kedd, 14:43
„Ez bizony hatalmas öngól volt“ – Török Gábor szerint igazi, kocsmai szintű provokálás volt a Menczer–Magyar-összezörrenés
.
Megpróbálták még egyszer a diszkós provokációt, de nem jött be. Sőt, visszafelé fog elsülni.
dexter kedd, 14:43
Előzmény: #152336  maxwax
"Eddig nem gondoltam, viszont most már szent meggyőződésem, hogy valami k.rvára nincs rendben a gyerekotthonok körül, ha ajtón belülre sem merik engedni MP-t."

Pont ez jutott eszembe nekem is.
Politikai szempontból addig jó, míg MP-t nem engedik be ezekbe az intézményekbe.
Már a harmadik államtitkárt küldik rá, ráadásul az egyik a fidesz kommunikációs igazgatója (mondjuk ő hozta a szokásos alpári fideszes kocsma -1 szintet), aki a mai performanszával biztos, hogy hozott a tiszának újabb 2-3%-ot.
Ezek után szerintem már az értelmesebb fideszes szavazók (mondjuk ez lehete hogy egy oximoron) és a bizonytalan szavazók egy része is elgondolkodik rajta, hogy ha a lepusztult kórházakba beengedték, akkor mi lehet a gyermekotthonokban, ha ennyire védik azt, hogy ne menjen be.
krida
krida kedd, 14:41
Előzmény: #152353  signal2
Úgy tűnik fogalmad sincs mit beszélsz. 🙂
Zipfer kedd, 14:39
Nem engedik be MP-t a gyermekotthonba és Menczer mondja MP-nek, hogy adja oda Fülöpnek a gyerekek ajándékát. Erre MP: dehogy adom, azt is ellopjátok :-)
signal2
signal2 kedd, 14:35
Előzmény: #152352  krida
Mondom, egyszerre lehetsz tájékozatlan és funkcionális analfabéta. Attól, hogy Maygar egyértelmüen és normálisabb stílusban kommunikál, mint a fideszpropaganda, még nem leszek MP-hívö. Ha meg olvasgattad volna a fórumot, mielött hülyeséget írsz, tudhatnád, hogy egyáltalán nem örülök annak, hogy MP sok, általam jobbnak tartott politikus terhére tört elöre. 
krida
krida kedd, 14:30
Előzmény: #152307  signal2
Lol. Te magad mondtad, ha MP eljön, akkor lesz itt "normálisabb közélet, nagyobb jogbiztonság, az állami források ésszerübb elosztása, hatékonyabb igazságszolgáltatás, több pénz az oktatásba, EU-s pénzek, stb."
Most magadtól határolódsz el? 🙂
bronz kedd, 14:29
Menczer mai alakítása viszi majd a %-okat a pedofilmosdató Fidesztől.
A református pedopüspök is mondhatna valamit.
bronz kedd, 14:27
Előzmény: #152347  user01
Pontosan.
Igazi tenyérbemászó figura ez az M1-ről érkezett seggnyaló.
maxwax
maxwax kedd, 14:26
Előzmény: #152344  maxwax
Életem első 8 évében, a hatvabas években a nagyszüleim olyan lakásban éltek, amelynek ablakai az utca túloldalán lévő fiú gyerekotthon udvarára  néztek. A mai napig cipelem az emlékeit, amikor láttam őket az udvaron egyforma ruhákban játszani, a fegyelmet, amit tartottak a nevelők, vagy láttam őket ahogy a  kerítésbe kapaszkodva néztek ki az utcára. Figyelték a kerítésen túli, számukra elérhetetlen világot. Sokan éltek ott. Megérintett a sorsuk, mert tudtam, szerető családban élek.
Szóval rohadtul kíváncsi vagyok, milyen körülményeket takargat a kormány!
ngergo1985 kedd, 14:17
Előzmény: #152341  Sehmet
A valóság teljes meghajlítása az,amit te itt képviselsz. Miért ne élhetne valaki rossz körülmények között. Engedtessék meg nekem, vagy bárki más magánszemélynek az,hogy olyan körülmények között lakjon amilyen, majd én eldöntöm,hogy miylen körülmények között tudok vagy akarok élni, ehhez senkinek tényleg semmi köze. Amit te pl most elfelejtettél ismét az az, hogy ez egy ÁLLAMI fenntartású intézmény, tehát miért is nem kell elvárni, hogy az az adott kornak, műszaki szinvonalnak megfelelő állapotú legyen? Miért is nem tudhatja a közvélemény azt, hogy ma a magyar állam körülmények között látja el a gyermekvédelmi feladatait? Milyen szakmai munkavégzésről gondolsz, hogy kellene bármikor is beszélgetni, mikor 40-60 éves állapotok vannak az épületekben? Nem számokat akar látni az átlagember, vagy akit érdekel ez a kérdés is, hanem a tényeket. Hogy néznek ki kivülről/belülről az épületek, milyen körülmények között élnek, kik foglalkoznak velük, hogyan bánnak velük, mit kapnak enni, milyen segítséget kapnak! Pubi, adófizetői pénzekből vannak ezek az intézmények fenntartva, az hogy téged ez speciel marhára hidegen hagy, és leszarod, csak azért mert te vakon hiszel ebben a rablóbandában, az újfent téged minősít. 
user01
user01 kedd, 14:17
Előzmény: #152344  maxwax
Ha Merczel ma este még a helyén van és nem rúgják ki páros lábbal, akkor pontosan azért küldte oda Orbán és a slepje, amit láttunk. Azaz Orbánékat képviselte ott, és pontosan azt csinálta, amire őt Orbánék utasították.
user01
user01 kedd, 14:14
Na, csak kiderült, hogy a miskolci gyerekvédelmi intézmény vizesblokkja a fidesznél "rossz" minőségű. Így, idézőjelek között. Pl. olyat is lehet mondani, hogy Mencrer Tamás "intelligens". Vagy Deautsch Tamás "nem drogos". Vagy Orbán Rachel "a saját lábán áll". Szóval ilyen ez, amit a miskolci gyerekotthonban lát a  magyar ember, az a fidesznél "rossz".
Na ezért költ a fidesz 4 milliárdot a Lázár kastélyhoz vezető közút felújítására, és nem a "rossz" minőségű gyerekotthonok felújítására. Vagy a "rossz" MÁV-ra....
Istvan78 kedd, 14:12
Azért fáj most ez a Fidesznek annyira, mert állandóan a családot, a gyermekeket tették propagandájuk közepébe, de valójában csak a jómódú családokat támogatták, a gyermekotthonokra például nem adtak pénzt. Tudják, hogy az emberek együttéreznek az rossz sorú gyerekekkel és nagyon nem vet jó fényt a Fideszre, ami idén kiderült és kiderül folyamatosan ebben az ügyben, kezdve a pedofíliától a lerobbant intézményi infrastruktúráig, az alulfizetett és kevsé személyzetig. Jól teszi MP, hogy ezzel is foglalkozik.
maxwax
maxwax kedd, 14:11
Az előbb már majdnem úgy gondoltam, hogy meghasonulsz, de a végén csak kibújt a szög a zsákból. : "Menczernek nem szabadott volna lemenni M.P. szintjére..."
Menczer olyan mélységben van viselkedésben, kommunkiációban, erőszakosságban, ahol kevesen. MP ezt nem engedné meg magának soha. Viszont, ha Menczer követői "zabálják" a történteket, akkor kénytelen vagyok elismerni, hogy nagyon alja szavazói bázisa van a fidesznek.
Istvan78 kedd, 14:06
Menczer hivatalba lépésétől ezt a színvonalat hozza, de igaz, most még feljebblépett az erőszakos primitívségi skálán. Azt gondolnám, hogy az ellenség küldte a Fideszre, hogy rombolja a Fidesz vonzerejét.:)
Istvan78 kedd, 14:04
Előzmény: #152333  Sehmet
Nekem már egy is sok volt ebből a segítségből.
Sehmet
Sehmet kedd, 13:58
Nincs olyan épület, amelyiknek nincsenek "rossz" részei. Gondolj bele, ha valaki bemenne a te lakásodba, és kikeresne olyan részeket, amelyikek a legrosszabbak, akár már felújításra is szorulna, és azt levideózná, majd az ismerőseit között szétküldené, hogy ilyen a lakásod. Egyébként pedig az intézményben folyó szakmai munkáról, ami szerintem az egész lényege, semmit nem szól Magyar Péter. Persze, a ma reggeli bohózatban egyik fél sem lépte túl saját árnyékát. Menczernek nem szabadott volna lemenni M.P. szintjére, bár azt az imádói zabálják! :)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek