Hát, egészségükre azoknak akik MP-re szavaznak majd! Lol. Akármennyire is botrányos a figura, továbbra is görcsösen ragaszkodtok hozzá. Akkor már inkább Orbán.
Néhány hozzászólást olvastam korábban, ezekre reagálva:
Színház - förtelem ami sajna megy a színházakban sokszor. Elveszik az ember kedvét a színháztól. A fiamnak kötelező volt mennie, mondtam neki, ha megin perverzek lesznek, álljon fel és menjen ki. Hála Istennek jó előadás volt ezúttal. Alföldi a legalja, őt már az egyik országból el is zavarták perverzitása miatt. Dehát ha MP-re vannak vevők, nem csodálom hogy az ilyenekre is vannak... és ezt (is) politikától függetlenül mondom. Minden jóérzésű ember hátat fordít az undormány előadásoknak. Tudom, hogy itt nehezen érthető ez, hogy az átlagmagyarnak vannak érzései, gondolatai, meggyőződése, és amelyik politikai oldal felmutatja azt amiben ő hisz, arra szavaz. És az átlagmagyar azt is látja, hogy a liberálisok a legintoleránsabbak - senkit és semmit nem tolerálnak akik nem az ő bigott valóságértelmezésükkel ért egyet, ezért küldik el az emberek őket folyamatosan a történelem süllyesztőjébe.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!