Kedves sztalin! Engem egészen más fizetési listáról fizetnek, mint téged! Nekem ügyfeleim vannak - még a nyugdíjas lét mellett is - és nem sírok, hogy milyen rosszul élek. :) De úgy látszik, ez neked komoly gondot okoz! :)
Én ragoztam túl? Az állam nélküli állam lehet, hogy anarchista felfogás, de jó pár európai állam jobban elvolt folyamatos kormányválságban, mint Mo. a 2/3-os rémálommal. Amúgy nem mondtad, hogy a nagypofájú utas Orbán akar lenni. Mivel utoljára az ő regnálás előtt ment jó irányba a gép, ezért csak rá gondolhattál. Így természetesen igazad van, csak vigyázz nehogy lehúzzanak a fizetési listáról. Seh Mett.
A pilótád éppen fordul a levegőben, holott az utasok felszálláskor megmondták, hogy hova szeretnének menni, az üzemanyag pedig elfogyott a gépből. A vége a történetnek kényszerleszállás lesz, de lehet az utasok előbb összeverik egymást és a pilótát is.
Igen, a kormány nélküli állam az anarchista államfelfogás. De túlragoztad a példát, és adott helyzetben nem vetted figyelembe, hogy a gép jó irányba megy, csak az "elitista" pilótát akarja leváltani a "nagypofájú amatőr" alternatíva.
Megfelelő segítséggel egy hozzá nem értő is le tud rakni egy gépet, ahogy egy ország is elboldogul regnáló kormány nélkül. Ha az alternatíva egy olyan terrorista, aki felhőkarcolónak akarja vezetni a gépet, akkor a "nagypofájú amatőr" még mindig jobb választás.
Az utolsó mondatodra annyit, hogy nem sározok senkit, tényeket és véleményt írok le, azt is disztingváltan, ami a vitakultúra határain belül marad. De azért nézd meg a többi hozzászólást, vagdalkozást, sárdobálást, minősítést, címkézést, stb. Az nem tűnt fel? Fogalmazhatnánk úgy, hogy az átlagnál is elfogultabb vagy?
"Képzelj el egy repülőt, ahol szavazásra terjesztik, ki legyen a
kapitány. Előáll az egyik kellően nagypofájú, de hozzá nem értő utas,
hogy ő lesz az egyik jelölt. Ha meggyőzi a többit, ő lesz a kapitány? A
demokrácia szabályai szerint igen. A nép akarata dönt."
"Megy
minden tovább. Továbbra is az Igazságügyi Minisztériumban dolgozik az a
Martonovics Bernadett, aki a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint Schadl
egyik tettestársa/segítője volt, pl. a dilettáns, korrupt végrehajtók
kamu vizsgáztatójaként. Irodája van a minisztérium épületében és a belső
telefonkönyv szerint vezető kormányfőtanácsos (legmagasabb fizetési
kategória) a „Nemperes Eljárásjogi Kodifikációs Csoportnál”.
Ő beszélt Schadllal arról, hogy hogyan engedik át a korrupt
végrehajtókat a szakmai vizsgákon és őróla beszélt amúgy Varga Judit a
Magyar Péter által rögzített felvételen, mint aki utasítást adott az
ügyészségnek, hogy kiket kell „kihúzni” az iratokból.
Mindenesetre nem csak sikeresen húzatta le magát a vádlottak
listájáról, hanem továbbra is a legmagasabb fizetésű kormányhivatalnoki
pozícióban maradhatott. (És ezek szerint a Bankszövetségnek is (!)
tovább dolgozhat. Mert ugye nem hagyunk senkit az út szélén.)" https://www.facebook.com/photo/?fbid=1128107485344211&set=a.443185497169750
JZ mártíromkodása már rég elviselhetetlen. Az a naivitás, hogy "jót akarok és jól akarom, miért nem követ az egész ország", influenszerként még elmegy, de ha eddig nem jött rá, hogy a politika nem szép, és nem logikus, akkor marad a csalódott düh, melyet követőin vezet le. Ez nem bűn, inkább szomorú minden érintettnek. Amit te írsz, az szimpla rosszindulatú sározás.
...és a sajtó. A "bekapcsolva maradt mikrofon"- botrányok nem szoktak nagy hullámokat korbácsolni jobb helyeken sem. Az embereknek általában jó az arányérzékük, ha betelt a pohar, piti faszságok miatt nem kezdenek el moralizálni.
Magyarról csak jót mondhatnak az izzadt, büdös szájú és nyugdíjas kommandós rajongói és az agyhalott képviselői - mert különben előkerül még talán az övcsat is! :)
Juhász Zoli, alias Shepherd egy bigott ellenzéki figura, akit egzisztenciálisan bizonyára nagyon megviselt az őt támogató pártok ellenzékbe szorulásából eredő anyagi veszteség.
"Ha az itteni felhozatal reprezentatív, akkor ez a nép megérdemli amit kapni fog." Elég szánalmas, hogy ezt egy olyan valaki írja, aki tipikusan hozza "a dögöljön meg a szomszég tehene is" mentalitást. Ha gyurcsánynak nem sikerült viktor rendszerét megdönteni (tegyük hozzá, nem is nagyon akarta, de a képességei sincsennek meghozzá), akkor ezt más se tegye, akkor inkább maradjon minden úgy, ahogy eddig volt. Azt el sem tudjátok képzelni, hogy a ti alkalmatlanságotokon kívül van, akinek ez sikerülhet. Hát csak gratulálni lehet ehhez a szemléletmódhoz. Reméljük nem az ilyen szánalmas alakok vannak többségben, mert akkor ennek az országnak tényleg vége van.
Látom, így próbálsz manipulálni. Először is ez a topik az Orbán takarodj!!! címet viseli, ne térj el folyamatosan a témától. Van bizonyára olyan felülelet, ahol mondhatsz rosszakat MP-ről és szavazóiról. Maga a kérdésed is erősen korai, hiszen még egy pártépítés folyik, még nem volt hatalmon, nem tudott olyan intézkedéseket hozni, amelyeket kritikával lehet illetni. Legyen hatalmon, ez a cél, mert akkor végre mondhatnánk, orbán leváltásra került. (Nem tudsz megforgatni.)
Ahogy nézem, minimum 10 éve nem képes egy pártot gyűjteni maga mögé az általad hitelesnek nevezett Juhász Zoltán. Kb ennyire alkalmas orbánék leváltására, ennyire jók/hitelesek a megszólalásai. Nincs hozzá személyisége, hogy embereket gyűjtsön, mert az is kell hozzá.
Nem tudok "értelmes alternatívát - pártot, személyt" megnevezni, ki vagyok én ahhoz? Talán a Tisza Magyar nélkül konkrét programmal, hiteles emberekkel, átláthatóan, kilépve a facebookról és lelépve a platóról. (Ha értitek.) De vedd ki Magyart és összeomlik az egész. Egy személyre bíztok mindent. . Ha ez egy diktatúra akkor nem lehet választásokon legyőzni. Ha a diktatúra szabályaival sikerülne is, mi a garancia, hogy a győztes átírja a szabályokat, hiszen ezek mellett győzött. De ilyenre még nem volt példa. Viszont ott van az ukrán példa, hogy hogyan lehet az utcáról buktatni nem forradalommal. Talán ez az alternatíva, de kéretik differenciáltan értékelni.
Nem tudok róla, hogy személyesen ismernénk egymást, hogy ilyeneket állíts rólam. Fogalmad sincs, mennyi idő kellett ahhoz, hogy bizalmat szavazzak MP-nek. Nem olvastad el azokat a bejegyzéseim, amelyeket jóval korábban írtam, ahol konkrétan leírtam, nem értek vele mindenben egyet, jobbra áll tőlem, de mégis adok neki esélyt. Miért? Csak. Elvakultan te kelted folyamatosan ellene a hangulatot, de még értelmes alternatívát - pártot, személyt - nem neveztél meg.
Ki mondta, hogy add fel "a megérzéseidet, véleményedet"? Ha azok, mert szerintem inkább vakhit, mert nem látom, hogy értelmiségi módjára gyakorolnád minimum a kételkedés jogát. Nem akarom én áttörni senki burkát, de keresek érveket arra, hogy elgondolkodjon. Nem az esetleges rossz hír hozóját kell támadni - netán kivégezni mint az ókorban, inkább védjétek meg racionális érvekkel a választottatotokat! Az 54 % listás állás is kevés érv a felhőtlen boldogsághoz. . A vakhitet meg a templomban kell gyakorolni, mert ott nem kell attól tartani, hogy Isten miniszterelnök akar lenni. . "Legyen igazad. Mentse meg Ő az országot. Én ma, itt és most, fogadást ajánlok neked, hogy ez borzalmas ébredéssel fog végződni. De ha nem, akkor vesztek egy fogadást és nyerek egy jó életet. Voltaképp ez megéri nekem." - JZ
"Mandula
matek. Az Aldiban 3500 Ft/kg a kimért pörkölt mandula, származási
ország az USA. Még a rajta lévő tonna adóval is olcsó. A magyar héjas
mandula három méterrel arrébb eközben leakciózva is 2500 Ft/kg, tudva,
hogy a mandula magbéltartalma fajtától függően 30-50% között mozog,
legyen 40%, 2500-ért 40 deka héjatlant kapsz, azaz 6250 Ft-ra jön ki
kilója. A pucolása persze munka is, egy órát simán el lehet pepecselni
egy kiló tisztított kinyerésével, fizessünk magunknak éhbért, 2000
forintot, nem egész 5 eurót egy órára, és reméljük, közben nem sérülünk
meg. 8250 forint/kg árnál tartunk. Szemben az amcsi 3500-al. Nem kéne a
honi termesztést erőltetni, pontosabban drámaian kéne emelni a
hatékonyságát, gépesítését, a termesztés intenzivitását, hogy megérje
csinálni, mert ebben a formában totál versenyképtelen - és pont azért
árulják héjjal, hátha lesz, aki ezt az egyszerű számítást nem tudja
elvégezni, mert hiányzott az iskolából, vagy ELBORÍTJA AZ AGYÁT A PIROSFEHÉRZÖLD. Vagy mindkettő egyszerre, a kettő gyakran párban jár." https://www.facebook.com/avakmajom/posts/pfbid0YVTNqYjVZqCbXVZccCaXfcM6nReqGDqSyiusFhapscXc3qHPuHcNJKakXNuYNtSvl
Igen, mert orbánt akarjuk leváltani és nem a jelenleg formálódó orbánt esetleg elzavarni képes ellenzéki pártot akarjuk megsemmisíteni, mielőtt még bizonyíthatott volna. Abszolút nem értem a logikádat.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!