Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sztanil ma, 10:11
Előzmény: #150656  euler

Szóval MP-vel szemben kritikusnak KELL lenni, de Juhásszal szemben NEM SZABAD.
Értem.
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre a csoda emberre, aki a Facebookon már évekkel ezelőtt megcsinálta a rendszerváltást. Így már tényleg nincs szükség MP-re.😃
Sehmet
Sehmet ma, 10:06
Előzmény: #150647  euler
Ezt azért így nem állítanám. A személyiségi problémái nem azt jelentik, hogy "a Tóni küldte" még akkor sem, ha nem beszél arról, hogy mi lesz a felelősségre-vonással, mi lesz a NER-es oligarchák vagyonával. Lehet, hogy annak megszerzésére hajt? Jut eszembe, mielőtt egzisztenciális kényszerből elkezdett politizálni, éppen Mészáros Lőrincnél kilincselt munkáért. De ez szerintem még mindig nem elég bizonyíték arra, hogy a Fidesz embere. :)
euler ma, 10:04
Na ennyi mára.
Jöhet az "orbán banda rémtettei" sorozat folytatása, a szokásos jelzők fokozásával.
Az sokat lendít bennünket előre.
maxwax
maxwax ma, 10:00
Előzmény: #150656  euler
Ha csak töredéke igaz az általam linkelt bejegyzés tartalmának, már az is sok kétséget vetne fel bennem. Egyszerűen érdektelen nekem ez a pali és pont.
Nekem sorolhatsz neveket tömegével az elmúlt évtizedekből, akik szerinted hitelesek, de áruld már el, miért kellene nekem miattuk a saját megérzéseim, véleményem feladni? Semmi okom rá.  Elég öreg/felnőtt és valószínűleg értlmes ia vagyok ahho, hogy önállóan, másoktól függetlenül tudjak, dönteni, hiszen az éeletem minden pillanatában hozok döntéseket, mert erről szól az élet.
euler ma, 09:47
Előzmény: #150655  maxwax
Azért nem hiteles neked mert nem fogadja el Magyart fenntartások nélkül! Ilyen egyszerű ez. 
Kálmán Olgáról se hallottál még, vagy a többiről akit véletlenszerűen felsoroltam?
.
Ezt a "BALMIX" zagyva oldalt (nomen est omen :) viszont elfogadod egy ismeretlen lejáratóval együtt, mert találtál egy írományt ami megnyugtatja a lelkiismereted. Most láttam először.
A "kiemelt szerző"-jüktől viszont olvastam a "Bekiáltás" blogjában. Egy őskövület moszkovita, bár jól ír.
Csak így tovább a tájékozódás frontján!
maxwax
maxwax ma, 09:27
Előzmény: #150654  euler
euler ma, 09:20
Előzmény: #150651  maxwax
Ki mondta, hogy mérvadó? Hitelességről beszéltem.
Egy értelmiségi vélemény, olyantól aki már letett valamit az asztalra, de belefásult az egészbe.
.
Pótolhatod a hiányosságodat ha néhány hsz-t visszaolvasol.
De inkább ne húzd fel magad! Maradj az egyetlen kiváló mérvadónál!
geza77
geza77 ma, 09:19
Mississippi
Mississippi ma, 09:16
Előzmény: #150649  euler
Na, akkor ennyit az algortmusról, lehet másképp is pörgetni a számlálót. JZ önmaga példájából indult ki, meg az influenszerek keserves kinlódásából, MP viszont egy más világ, mert jókor volt jó helyen. 
maxwax
maxwax ma, 09:07
Előzmény: #150642  euler
Elnézést a tudatlanságomért, de ki Juhász Zoli - Shepherd? Az életben nem hallottam, nem olvastam róla. Miért is lenne mérvadó a véleménye?
Vali ma, 09:07
Előzmény: #150647  euler
Az ilyen megfellebbezhetetlen és bizonyíthatatlan kinyilatkozások után szoktál elbúcsúzni, de nem mindig sikerül.
euler ma, 09:07
Előzmény: #150648  Mississippi
Ez eszembe se jutott amikor a sommás véleményt írtam.
Arra figyelek amit írnak az emberek.
.
(Az én emberem valószínűleg csak azért regisztrált 5 nickkel, hogy pontozhasson. Nagyjából sejtem, pár évvel ezelőtti csörtéinkből, hogy ki lehet. Azt a nicket, aztán utána még vagy két próbálkozását végleg kitiltották. A pontozók nickjét vagy nem látják a modik vagy nem akarják ...)
Mississippi
Mississippi ma, 08:56
Előzmény: #150643  euler
Az, hogy rád csomagban mennek a minuszok, az sem algoritmus megpiszkálás eredménye, sokkal  inkább azért van, mert vannak itt páran több nickkel.
euler ma, 08:55
Előzmény: #150644  Mississippi
Ezt én sem tartom valószínűnek.
Mellesleg ez bizonyítottan soha nem derülne ki, még akkor se ha így lenne.
Magyar ingyen hasznos hülyéje a fidesznek.
badsector1
badsector1 ma, 08:55
Nem tudtad, hogy orbán úgy akarja elveszteni a következő választást, hogy saját ner haver győzzön. :))
Ennek ugyan semmi értelme, de hátha feri megugorja az 5%-ot.
ronaldinyo ma, 08:55
végre megszünteti a politikai hirdetéseket a yutub és facebok.
Mississippi
Mississippi ma, 08:50
Előzmény: #150643  euler
Mindenképpen, de nem hiszem hogy abból lesz  a nagy pofáraesés, hogy MP-t a fidessz tolja a facsén.
euler ma, 08:44
Előzmény: #150641  Mississippi
Ha az itteni felhozatal reprezentatív, akkor ez a nép megérdemli amit kapni fog.
euler ma, 08:41
Előzmény: #150637  Vali
Hol "bizonygatta hosszan"? És ha beállt? 
Bruck András, Kálmán Olga, Kuncze Gábor, Bodnár Zoltán, Dávid Ferenc, Komáromi Zoltán és még sokan mások is, nem kevesen tiszások lettek azóta, főleg Bruck. Ki a hitelesebb?
Ja, hogy ez a piros hetes (érv), ami mindent visz. :)
.
"Szavazni sem fogok menni és a politikai pártok közelébe sem vagyok hajlandó mégegyszer megjelenni. (...)
2008 óta utálnak a Fideszesek (akkor írtam az első blogom), mára - azzal a múlttal a hátam mögött, ami közismert - már igazán utálhatnak a Tisza követői is. 
 Peace.
Juhász Zoli - Shepherd 
Ui: Természetesen ha lesz változás, én is revideálom az álláspontom. de addig: NEM."
Mississippi
Mississippi ma, 08:40
Előzmény: #150630  euler
A fickó is megspórolhatta volna a 10 év imázsépítést, ha a tíz éve építkező Partizánban kezd azzal, hogy mindjárt ledobja az atomot egy nagyonnagyon ismert közszereplőre. És innentől egész más íven halad a MPsztori. Gondolom, a világ legnézettebje/népszeruűbbje az túlzás, ne adj isten irigység, mert hozzám speciel el sem jut MP, hacsak nem a 444-en keresztül.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek