Jujj, de beszóltál!:D Imádom, hogy az IQ-bajnok fideszesek mindig meg akarják mondani, hogy ki mit csináljon:D Azért az elég szomorú, hogy a szülinapodat itt töltöd...
"Van még magyar, akit nem sértettél meg!?" Esetleg részleteznéd, hogy mégis kit sérthettem meg rajtad kívül és mivel? Továbbá azt is közölhetnéd, hogy TÉGED mivel sértettelek meg...
Szerintem egyértelműen látszik, hogy OV nem meggyőződésből mondja az 56-tal kapcsolatos mondatait, szinte kelletlenül beszél, mint akinek akarata ellenére ezt kell mondania.
Akkor hozzád már szólni sem lehet! Elővetted a legszemélyesebbet, amit a porton el lehet követni. Neked sem az igazság a jó oldalad. Én is azt írok, amit kapok. Ne egyénieskedj! Ja ez is személyeskedés már! Csak ezért kêrek bocsánatot.
"Ma születésnapom van!" És akkor most hova szarjak? Rajtad kívül még nagyon sok embernek van születésnapja ezen a napon, ha nem tudnád. Ha meg a szülinapodon is itt okádod a propagandát, az hűen jellemez téged.
Orbán Balázs ezzel a nyilatkozatával sárba tiporta, meggyalázta Hunyadi János, Zrínyi Miklós, az 1848-as és az 1956-os hősök emlékét! Ebből a történetből kiderült, hogy ő egy megalkuvó, gyáva, hazaáruló féreg...
Ma születésnapom van! Ne keverd nekem ide az orosz "ellenállókat"! Mitől félsz, hogy ilyennel foglalkozol? Az oroszok 1000 km.-re vannak és a NATO gondoskodik rólunk, nem az ilyen rettegő megnyilvánulások.
"És ma még jó napom volt, amikor ezek eszembe jutottak." A legjobb napod meg akkor lesz, amikor ellenállás nélkül bevonulnak az oroszok az országba ugye?
Ez egy kisstílű, lejárató elmélkedés a világunk dolgairól, csak éppen fordítva ül a lovon aki ezekben utazik, ezekben találja meg a szórakozását! Ezek a tények amik itt nem relevánsak, ezeket oktrolálják, a "cordon sanitairaet" magukévá téve! Mehetsz a modihoz panaszkodni, ha nem érted
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!