Nem az úttörőkről beszéltem, az szinte kötelező volt. Abban igazad van, hogy a főiskolai és egyetemi felvételiknél plusz pontok jártak a kádergyerekeknek. Nem mondtam azt, hogy az a rendszer jó volt, csak próbáltam pontositani a dolgokat
A negatív híreket statisztikákat nem divat ezeknél se nézni,sem értelmezni.
Hogy menekülnek az emberek itthonról?Hogy iszkol a tőke,nincs befektetés?Áh,ugyan,az nincs,mert nincs.
Matolcsynál is a gdp csökkenés negatív emelkedés...:-)
Én tudok olvasni, csak az a baj, hogy te összemostad az 50-60-70-es éveket. A nagyapádat tisztelem, BÁTOR EMBER, nem szaladt ki az országból mint...
én itthon voltam, vagyok (leszek) tudom mi volt.
"Ekkor viszont az ilyen topikot nyítóknak kéne az országból eltakardonia. Mert ez a névtelen szarházi minden, csak nem jóravaló nem szorgalmas, és nem magyar."
Az nem magyar, aki ilyeneket ír:
"2004-ben, mikor Bush-t az amik újraválasztották, sok százezer balos elköltözött az USA-ból. Remélem, hogy itt is ez lesz. "
Azért a mocsok megosztó politikának meg van a táptalaja.
Egy ország,egy nemzet,de nem bír a saját nemzetében lévővel egy országban élni.
Gratula,szép volt tanítványok.
Mellesleg (hátha emlékszel....): a választások előtt azt írtam,hogy: én a fideszre is szavaznék,csak orbánt tüntessék el!
Az nem lehet,hogy egy pártban,csak Matolcsi,Orbán szintű emberek legyenek...
Varga Csonti Misi se annyira hülye,mint amennyire jól játsza a szerepet...(de neki is megvan az ára!)
ennél azért összetettebb a dolog:
- még a 80-as években is szégyen volt ha valaki nem volt úttörő... (a KISZ-ről koromnál fogva nincs tapasztalatom)
- a 60-70-es években viszont tudok olyan esetekről hogy azért nem vettékk fel egyetemre és ment el a piaristákhoz meg Pannonhalmára meg külföldre mert az apját nagyapját ilyennek vagy olyannak ()teljesen mindegy milyennek) minősítették f..kalap tanulatlan munkás tetű párt vezetők...
1. Orbán 2014-ben a választók döntése alapján eltakarodik.
2. Marad. Ekkor viszont az ilyen topikot nyítóknak kéne az országból eltakardonia. Mert ez a névtelen szarházi minden, csak nem jóravaló nem szorgalmas, és nem magyar. 2004-ben, mikor Bush-t az amik újraválasztották, sok százezer balos elköltözött az USA-ból. Remélem, hogy itt is ez lesz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!