Egy nagyobb eltérést látok. Én kimentem több országba is tapasztalatot szerezni és HAZAJÖTTEM.
Itt élek, nem külföldről osztom az észt hogy mi történik itt.
Az én összehasonlításom elfogadhatod.
Elmúltam 50-en és a dátumokból ítélve hasonló helyeken fordultunk meg.Dolgoztam az NDK-ban és később laktam Münchenben is.
És semmiben nem értek egyet azzal amit leírtál.
Akkor az én összehasonlításom elfogadhatod.
Elmúltam 50-en és a dátumokból ítélve hasonló helyeken fordultunk meg.Dolgoztam az NDK-ban és később laktam Münchenben is.
És semmiben nem értek egyet azzal amit leírtál.
Nem azt mondtam hogy egyenlő, de bizonyos dolgokban nélkülözhetetlen, és sok mindent nem könyvekből tanulsz meg, csak az életből!
Atudás nem egyenlő élettapasztalattal, de nélküle nincs tudás!
98-tól itt élek több mint 6 hónapot egy évben ebben az országban, (Magyarországon)
Igen pontosan tudom mi folyik itt! De abban biztos vagyok, hogy te nem tudod mi folyt itt azelőtt!
Csak az tud érdembeli összehasonlítást készíteni, akinek az életkora 50 felett van, minimum! Ne könyvekből, meg hallomásból legyünk okosak, akik a 60-70-es években már felnőttek voltak, azok tudnak valamit hasonlítani. Nem aki 90-ben szaros seggel fagyit nyalt az ovioban!
Hány éves vagy? Talán Recsk sem volt igaz? A nagyapámat sem verték agyon a komcsik? Ez sem volt igaz? A többi sem igaz? Amit a végén írtál az meg olyan mint a "Holocaust tagadása" Amit a komcsik csináltak itthon az csak hazugság?
Különben látszik hogy okosságod a Wikipediából meríted, élettapasztalatod semmi abból az időből. A "komcsit" szlengben használtuk az uralkodókra és embereire, ez nem állítás volt a szó szoros értelmében a Kommunizmus megszállotaira!
Ebben az országban minimum 23 éve nincsenek komcsik!
Egyébként nem is nagyon voltak.A "kommunizmus"-nak hívott rendszer idején szolgáló politikai erők és személyekre nem volt mondható ,hogy komcsik,csak szolgálták azt ,de nem úgy ahogy a kommunista életszemlélet azt megköveteli.Olvass már utána ,mik a kommunizmus főbb társadalmi és gazdaságpolitikai jellemzői.
Kommunizmus= népi közjavakat szolgáló rendszer.Aki nem így tesz ,hogy lehet kommunista?Mintha a romákra mondanád ma Magyarországon,hogy nácik,mert gyűlölik a magyarokat.
Nem akarok védeni semmilyen társadalmi rendszert,csak nem szabad olyan dolgokban hinni ,amit hazug emberek állítottak egy országnak csak azért ,hogy közben legyen min csámcsogni ,amíg folytathatják a zsiványkodást.
Nem értesz! Nem tapsolok, de ne legyünk már akkora barmok, hogy csak a Viktor a szar, amikor GyF volt csak ő a szar! Mindig csak egy emberre meg a pártjára koncentráltok! Ez az egész szar!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!