500 as árfolyam?milyen cuccot tolsz?szerezz nekem is!!ha ez egyszer még 200lesz,az is a világ nyolcadik csodája lesz!ébredjetek már fel,azt szálljatok le a földre!Álmodozni lehet,de kábé annyi az esélye minthogy a dzsenifer Lopez rámír hogy szabi gyere már el velem a jachtomra hajokázni mert kibasztam a beneflektet az magányos vagyok!van finom Don perinyon behűtve,kaviár,nem kell hozzál semmit!na kábé ilyeneket írogattok!
Ha megmarad zárásig itt 140 körül akkor a jövő hét is izgi lesz. Egyelőre a forgalom magas továbbra is. Chart szempontjából mindegy ha veszik akkor veszik. Meglátjuk, figyelni kell.
a főnik beszállásával szerintem tolni próbálnak egy 4ig 2.0-át aztán határ a csillagos ég, ha kell csinálnak egy részvényösszevonást, hogy ne legyen ennyi papír
Reméljük nem túlvett, amihez - aki jobban ért hozzá - MACD értéket, hogy az nincs-e a 9 napos mozgóátlag felett. De ezt a részvényt nem igazán érdekli a MACD. Ha intézményi befektető is van, akkor érdeke volt, hogy minél alacsonyabbról indítsa a vásárlásait.
NEW OPUS GLOBAL