Nosztaligázzon a szemét állat, hogy egy db kiflin, amibe 20 g liszt sem kell 139 forintért ad el, és egy kiló liszt sem kerül annyiba! Nem a kapitalizmussal van a baj, hanem a feneketlen pénzéségékükkel a tőkéseknek! Mert nem elég nekik, ha félévente egy porsche árát keresik meg, nekik 3 db porsche ára lenne elég! Na ez a baj! A tesóm szoktam mondani, hogy ha egy balatoni vendégáltós egy szezon alatt nem keresett meg egy ház árát, akkor sz-r volt a szezon. Ha megkereste a 2,5 fél ház árát egy szezoban, akkor rossz volt a szezon..... ez a baj kérem!
A tegnapi nappal Vlagyimir Putyin nimbusza végleg szétfoszlott. Ukrajnában is töketlen az orosz hadsereg, de a saját hazájukban sem tudnak rendet teremteni. Ki fogja ezután komolyan venni Oroszországban, vagy bárhol a világon?
gorbacsovot olvasva tökre olyan flessem van, hogy baboskot kiengedték az intézetből és tényleg újraéljük 2016-2017 et 😄, Levi, Strucc, Hank, Dale, ti is visszajöhetnétek
Nem kell megtalálni.Egyébként is nehéz.Azt kell belőni h mi az a hozam ami megfelelő, és a realitáson alapszik, és ha az megvan, ki kell szállni és nem visszanézni.Sztem.
Ez a Topic sem arrólszól amirőlkéne. Amikor írtam,(kb 110 volt),hogy szóltak vegyek,senki nem hitte. Nem viccből veszik és nem 5 forint haszonért. Majd rátolják az alapokra magas áron aztán vissza le. Csak időben találjuk meg a tetejét
Szuper, nem lett igazam! Kezd bikulni a papír, sok zöld gyertya. Lesz-e korrekció? Napon belül lift-mód? Vagy mindenkit itt hagy, emelkedik sumákol komótosan?
NEW OPUS GLOBAL