Tartsa meg az eddigi emelkedését. Legutóbbi csúcsokat volna jó leküzdeni, rövid távon. Az biztosan pozitív trendfordulós jel volna. Persze nem ma, de folytatva ezt a moderált emelkedő tendenciát, idővel előbb 145 majd később 165 szintet elérve/ megerősítve/ átlépve.
Egy ismerosnek mondtam, hogy latom emelkedik az opus... kerdezte, hogy hol all? Amikor a realt mondtam osszinte, de keseru nevetest hallottam a vonal vegen. Kb 500 az atlaga... 2018 ota... A story lenyege: fiuk huzzatok bele! Van min dolgozni!🤣
Aki az utóbbi 3 hónapban szállt be, az pluszban van, mindenki más eszi a kefét és azon elmélkedik, hogy miért nem hígított többet, szóval igazából még mindig nem örül :). Genyó ez a medve piac, remélem piaci vonalra terelik ezt a szart!
Megértem a dühödet! A béka segge alól jön egy nagyobb fing, ami már a felszínen buborékozik és rögtön hír van belőle. Ilyen ez a szakma, hetekben, napokban gondolkoznak ezek a lényeg, hogy hír legyen.
Portfoliós cikk,az Opusz árfolyama az elmúlt időszakban jelentősen emelkedett,ma is 3.1% -os plusszban van,stb!Hát basszátok meg...Miért nem azt irják ezek is hogy ikszelés óta 14hónap alatt 50%-ot esett ez a gigafos???meg mennyit esett 4év alatt mondjuk!Szarnak rá az árfolyamra soksok éve,választások előtt megrántották,azt is azért még pár marhát beszopassanak,azt ennyi!Erröl kéne írni,meg kielemezni,ha az Opusz szóba kerül valahol!
NEW OPUS GLOBAL